Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prędkość serwerów prywatnych

matibu06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej grać na niewygórowanych prędkościach bo co to za przyjemność jak coś się rozwija szybciej niż my potrafimy to dobrze ogarnąć.

Trochę szybciej niz normalny serwer globalny, nie mam pojęcia jaka szybkość, ale granie bez dłuzszego czekania jest bez sensu. Chwila odpoczynku też jest dobnra :D

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej grać na niewygórowanych prędkościach bo co to za przyjemność jak coś się rozwija szybciej niż my potrafimy to dobrze ogarnąć.

Trochę szybciej niz normalny serwer globalny, nie mam pojęcia jaka szybkość, ale granie bez dłuzszego czekania jest bez sensu. Chwila odpoczynku też jest dobnra :D

Szybkosc nie do ogarniecia to dla ciebie jaka predkosc? 

Ja tam spokojnie potrafie klinowac , atakowac i do tego budowac czy rekrutowac w kazdej wsi przy predkosciach x10.000.Wszystko jest do ogarniecia tylko potrzeba myslec szybciej :)

Opublikowano

Szybkosc nie do ogarniecia to dla ciebie jaka predkosc? 

Ja tam spokojnie potrafie klinowac , atakowac i do tego budowac czy rekrutowac w kazdej wsi przy predkosciach x10.000.Wszystko jest do ogarniecia tylko potrzeba myslec szybciej :)

to jest tez pewnego rodzaju kwestia gustu, jedeen woli z cytryna 2 bez. jeden woli szybciej 2 wolniej.

jak dla mnie umiarkowana predkosc.

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...