Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#14 POTM - listopad - głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5096614768877851446248.png

LISTOPAD

Zgłoszone projekty:
1) "Minecraft Hacked Client - Orion" - Przenieś

2) "Kasteria Helper" - Przenieś

3) "Strona dla twojego serwera Minecraft" - Przenieś

4) "Samuraido - darmowa gra akcji na system iOS" - Przenieś

5) "NovaGuilds - obecnie najlepszy plugin na gildie" - Przenieś
6) "KBase - Skrypt na banowanie" - Przenieś

7) "JestemGraczem.pl" - Przenieś

Głosować może każdy (również autorzy powyższych prac, jednak nie na własny projekt!)

Użytkownik może oddać tylko jeden głos, na jedną z powyższych prac.

Ważne jest, aby głos był uzasadniony! W innym przypadku będzie on niezaliczony.

Nagrody za wygraną:

- plakietka widoczna na całym forum 68-AwardImgMaster-1428328923.png,

- specjalny prefiks, wyróżniający projekt 9Vxy8qz.png,

- zdjęcie z paska 10% ostrzeżeń,

Termin głosowania: od 26 do 30 listopada.

Powodzenia!

Więcej informacji:

http://www.mpcforum....nkurs-w-dziale/

Opublikowano

Osobiście jestem za Nova Guilds (5). Miałem okazję grać na serwerze twórcy pluginu. Nie zauważyłem żadnych bugów itp., a inne projekty mnie do siebie nie zachęcają.

...

Opublikowano

Minecraft praktycznie upada, o ile już do końca nie upadł, o Kasterii za bardzo nie słyszałem, więc raczej Samuraido, bo (wydaje mi się) być to najbardziej "przyszłościowym" projektem (w znaczeniu, że podejrzewam, iż jedynie on ma szansę osiągnąć jakiś sukces).

jw19e8.png

Opublikowano

Minecraft praktycznie upada, o ile już do końca nie upadł, o Kasterii za bardzo nie słyszałem, więc raczej Samuraido, bo (wydaje mi się) być to najbardziej "przyszłościowym" projektem (w znaczeniu, że podejrzewam, iż jedynie on ma szansę osiągnąć jakiś sukces).

Na hypixelu gra po około 20k osób, nie licząc mineplexa i gommehd i innych mniej popularnych serwerów (po 1k osóB) to rzeczywiście minecraft upadł xDD

na mineplexie po 11k, gommehd 20k hypixel 20k to juz jest 51k osób grających w mc na zaledwie 3 serwerach

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

głosuję za 5) NovaGuilds, porządnie wykonany plugin, z normlanym kodem a nie zlepkiem losowego gie, no i open source.

@Vertisan @johhny_hax

a 1) Orion to powinno być zdyskwalifikowane pod każdym względem, sprzedają to, i do tego w 200% nielegalnie bo zabezpieczają kod programem bez licencji.... Polska, kraj gdzie ludzie bronią się przed piractwem pirackimi programami. 

Projekt może dobry, może nie, ale cebula i hipokryzja straszna.

aż się prosi by pojawia się wersja w open source, ale aktualnie niestety mam inne zajęcia. 

EDIT: do tego w kodzie są szanse na pokazywanie takich ładnych obrazków podczas używania: http://img.wiocha.pl/images/5/e/5ecb00dfd0b478b3814006a2e86c4ec1.jpg i inne takie "bajery"...

1438614356923701010629.png

Opublikowano
Głosuję na 1) Orion , Cheat wyróżnia się spośród innych funkcjonalnością i polskim wsparciem, myślę że jest na tyle dobry aby być top1 w ich rankingu

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Głosuję za 5...

Nigdy za 1 dlaczego?
Według mnie ci co pobierają 1. to totalne albo inbecyle, albo jakieś ułomy - nie wykrywalny(ta zalozysz sie?)
Dlaczego?

1. Wykrywalny

2. Wspieranie cheatowania serwerów

3. Brak już normalnie....

głosuję za 5) NovaGuilds, porządnie wykonany plugin, z normlanym kodem a nie zlepkiem losowego gie, no i open source.

@Vertisan @johhny_hax

a 1) Orion to powinno być zdyskwalifikowane pod każdym względem, sprzedają to, i do tego w 200% nielegalnie bo zabezpieczają kod programem bez licencji.... Polska, kraj gdzie ludzie bronią się przed piractwem pirackimi programami. 

Projekt może dobry, może nie, ale cebula i hipokryzja straszna.

aż się prosi by pojawia się wersja w open source, ale aktualnie niestety mam inne zajęcia. 

EDIT: do tego w kodzie są szanse na pokazywanie takich ładnych obrazków podczas używania: http://img.wiocha.pl/images/5/e/5ecb00dfd0b478b3814006a2e86c4ec1.jpg i inne takie "bajery"...

Masz absolutna rację.

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

@Vertisan daje ostrzeżenia za to że się wyraża własną opinię.

(Inną niż głos na nr. 1 je... dyskryminacja)

To jest temat, w którym głosuje się na poszczególne projekty a nie wyraża o nich własną opinię - od tego są tematy danych projektów.

Ostatni raz przypominam o charakterze tego tematu.

Opublikowano

Głos na NovaGuilds - ponieważ jest ambitnym projektem, który ma szanse odnieść sukces oraz za to, iż jest opensource.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...