Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten zestaw jest dobry?

JimForce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@JimForce

1. Ogarnij się trochę z tym pisaniem, bo jesteśmy mili, pomagamy ci, więc z tym ryjem to do rodziców. Zaproponowałem ci używki, bo dużo osób decyduje się je brać i są zadowolone. Nie chcesz, to nie, ja zaproponowałem, więc wystarczy normalnie odpowiedzieć. Tak samo do kolegi z tą klawiaturą.

2. Nie zadziała ci kod seryjny z laptopa, nie zaktualizujesz do Windowsa 10, bo ta promocja skończyła się w lipcu. A jeżeli chcesz grać w najnowsze gry, to musisz mieć Windowsa 8.1/10 (10 jest lepszy). Dlaczego? Bo windows 7 nie wspiera najnowszych bibliotek DirectX 12. Dalej sobie poczytaj. Druga sprawa, że jak masz 6-generację intela i chcesz zainstalować windows 7, to tylko z pendrive, bo microsoft dał blokadę, poza tym zapowiedział już szybsze zakończenie wsparcia nowych generacji procesorów intela na windows 7 (żeby nie działo się to samo, co z XP; twórcy gier też to wymuszali, bo stare systemy po prostu są gorsze).

Jeżeli chcesz tego trial 90-dni windows 10, to wyszukaj w google, a znajdziesz. Ewentualnie skorzystaj z jakiejś strony, która udostępnia "obrazy systemów windows" (pod taką frazą znajdziesz).

Co do zestawu, to określ w końcu budżet, czy ma być system, etc.

Ok? To ja podziękuje już lolz.

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...