Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na exori schody

Phyriusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiada ktoś może, albo wie jak zrobić skrypt, żeby bot wyłączał czary obszarowe (exori, exevo mas san itd) gdy ktoś jest nad schodami, albo pod ? Bo często tak wbijają Rs'a, lurują moby pod schody, a knight nie widzac nikogo obok bije exori, a na schodach stakuje jakiś char i automatycznie wbija się frag. Mam anty rs, że po wbiciu fraga daje looga postać, ale lepszy byłby ten skrypt, bo mozna uniknąć deda.

Opublikowano

Posiada ktoś może, albo wie jak zrobić skrypt, żeby bot wyłączał czary obszarowe (exori, exevo mas san itd) gdy ktoś jest nad schodami, albo pod ? Bo często tak wbijają Rs'a, lurują moby pod schody, a knight nie widzac nikogo obok bije exori, a na schodach stakuje jakiś char i automatycznie wbija się frag.

Ze schodami jest ten problem, że nie da się tego zrobić, szczególnie jak masz wysoki ping. XenoBot ma ogólnie wbudowany 'pvp safe mode'.

tYn1GDJ.png

Opublikowano

Wiem, że ma wbudowany, działa idealnie :) Tylko, że na otsach gdzie walniesz kogos exori, to masz fraga jeśli padnie nawet od mobów. Takie osoby luruja moby pod schody, mój bot bije, a on stakuje z góry na dół. Bot nie wykrywa nikogo obok siebie, więc walnie exori, a z góry char stakuje. Dlatego pytam, czy jest jakiś skrypt, że bot wyłącza ataki obszarowe jak ktoś jest nad schodami, albo pod. 

Opublikowano

Wiem, że ma wbudowany, działa idealnie :) Tylko, że na otsach gdzie walniesz kogos exori, to masz fraga jeśli padnie nawet od mobów. Takie osoby luruja moby pod schody, mój bot bije, a on stakuje z góry na dół. Bot nie wykrywa nikogo obok siebie, więc walnie exori, a z góry char stakuje. Dlatego pytam, czy jest jakiś skrypt, że bot wyłącza ataki obszarowe jak ktoś jest nad schodami, albo pod. 

Nie da się, zejście z góry na dół ze schodów jest zbyt szybkie, żeby to bot wychwycił. Kiedyś sam nad tym długo kombinowałem :D

Opublikowano

Takie oto zdanie mnie zaciekawiło, lecz nie mam pojęcia jak to wykonać. "getselfflag i jak masz selfflag pz blocket używasz. Opcji load settings i inny shooter włącza sie... po c*** komuś ułatwiać sprawę i po xlogu dawać z łatwością sie zabić" Co myślisz ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...