Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po jakim czasie CipSoft usuwa acc?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hey bo cipsoft ma w regule usuwać konta na globalu, po jakim czasie oni usuwają te konta? ktoś coś wie?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

usuwają usuwają ale te nowe kąta od jakieś tam tibi to wiem, nie dawno dostałem maila od cipsoftu że moja postać Zbieram nakosciol zostanie usunięta z powodu nieaktywności 6miesiecy i zostanie usunięta za 3miesiące teraz już 2. Postać stworzyłem jako cashmaker ale mi sie odechciało i tak została.Jak mi sie uda odnaleźć tego maila to wstawie screena

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

usuwają odrazu jak sprawdzą gracza czy uzywa nielegalnego oprogramowania wspomagajace granie.wiem bo zgłaszam boty i po paru dniach nie istnieja. i nicki sa wolne

Co do tego, że nicki są wolne to się mylisz. Mam 2 acc usunięte za bota z roczną różnicą i żadnego nicka z tych acc już nie można używać. Nawet już takiego samego loginu nie można mieć.

Opublikowano

Mi usuneli kiedyś postać. Nie używałem tam bota ani nic. "Bullone Tharol" 54 rookstayer to był. Nie ma teraz takiej postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...