Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z serverami?

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CipSoft od 3dni ma problemy z serverami a ja gdy expie dostaje laga,padam i pojawiam sie w temple ale lvl nie spada itp blessy są.Czy wiadomo coś o tym jak długo będzie to trwało bo osobiście padam jak ide na expa od bonebastów przez freezy i nie moge expic a pacc mija.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Myślałem, że tylko ja to mam. Bocę sobie 2 konta, i mnie losowo wylogowywuje, albo padłem i plecak/lvl nie spadły. Żadnego info nie podali, dziwne trochę :D

Opublikowano

Ale to jest już przesada dzisiaj sie wyspałem 7 razy na ancientach jak sie wchodzi na expa to wszedzie moje dedy i nie moge dobić 40k expa. Ale przynajmniej dostalem blessy do skrzynki pocztowej i sprzedalem po 5cc kazdy i kupilem normalnie.Profit dzieki Cipsoftowi :)

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Cipsoft pomału przyzwyczaja że serwery już tak dobrze działać nie będą i niedługo rip tibia tylko szybki hajsik dorobią :D

Opublikowano

Myślałem, że tylko ja to mam. Bocę sobie 2 konta, i mnie losowo wylogowywuje, albo padłem i plecak/lvl nie spadły. Żadnego info nie podali, dziwne trochę :D

moderator tibia boter to niezly moderator xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

moderator tibia boter to niezly moderator xDDDDDDDDDDD
Co w tym dziwnego? Chyba zapomniałeś jaką tematykę miało/ma to forum :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...