Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] LeviathanGuilds - projekt unikalnych gildii wspierających wersje 1.8-1.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AdamGrzegorz To nie jest ten sam kod, a nawet jeśli to skradziony z MyHardów, nie na odwrót. :yay:

Tia, bo MyHardy mają bazę danych opartą o HikariCP. Weź, bo musze sterydy na astmę zażyć. Oczywiście że plagiatujemy myhardy, BO NIE MAMY NICZEGO INNEGO DO ROBOTY ;-;

Przecież nie mówię o całym kodzie, tylko o tym konkretnym, który podałem. Głupi napisze, a dzieciaki podążają. 

4L0M4l0.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@AdamGrzegorz To nie jest ten sam kod, a nawet jeśli to skradziony z MyHardów, nie na odwrót. :yay:

Tia, bo MyHardy mają bazę danych opartą o HikariCP. Weź, bo musze sterydy na astmę zażyć. Oczywiście że plagiatujemy myhardy, BO NIE MAMY NICZEGO INNEGO DO ROBOTY ;-;

Przecież nie mówię o całym kodzie, tylko o tym konkretnym, który podałem. Głupi napisze, a dzieciaki podążają.

Ty nie krytykuj czyjś projektów tylko pokaz ze zrobisz taki plugin. Z tego co slyszalem to z ciebie "wybitny programista" to sam napisz plugin na gildie :/, a nie innych sie czepiasz. Daj sie mu rozwinac nawet nie wiesz co bedzie.

GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

Wiesz, unikalne wiadomości dla każdego gracza to nic nadzwyczajnego - zwykły pakiet... ale skoro chcesz coś takiego zaimplementować to czemu by nie wspierać wersji 1.7.x, skoro to również jedynie przygotowanie indywidualnego pakietu pod tab'a pod tą konkretną wersje :P Kłócić sie nie chce, no ale moje reloads'y prawdopodobnie również by wpierały (już teraz) wersje od 1.8 do 1.11, z tym że trzeba było by posiadać jakiegoś protocol menagera (zwykły plugin) których jest kilka na stronie spigota - póki co Twój plugin nie jest tym jedynym, unikalnym więc akurat masz motywacje do działania, rozwoju plg xD

generalnie życze powodzenia, szerokiej drogi xD

Opublikowano

Wiesz, unikalne wiadomości dla każdego gracza to nic nadzwyczajnego - zwykły pakiet... ale skoro chcesz coś takiego zaimplementować to czemu by nie wspierać wersji 1.7.x, skoro to również jedynie przygotowanie indywidualnego pakietu pod tab'a pod tą konkretną wersje :P Kłócić sie nie chce, no ale moje reloads'y prawdopodobnie również by wpierały (już teraz) wersje od 1.8 do 1.11, z tym że trzeba było by posiadać jakiegoś protocol menagera (zwykły plugin) których jest kilka na stronie spigota - póki co Twój plugin nie jest tym jedynym, unikalnym więc akurat masz motywacje do działania, rozwoju plg xD

generalnie życze powodzenia, szerokiej drogi xD

Bo nie chce wspierać tego raka. Wspierałem, wspieram i będę wspierać 1.8+ ;)  Za dużo roboty tak czy inaczej, pisać na nowo tab, wiele refleksji, wiele pakietów... dużo się pozmieniało od 1.7.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@ref

Nowy parser, mnóstwo poprawek i optymalizacji w konfiguracjach, tymczasowe wyłączenie per-user locale (póki nie zrobię odpowiedniego systemu pakietów), i wiele więcej.

https://github.com/KaVzaQ/LeviathanGuilds/commit/56a35b3f7366a4c8a9ccebed1a5ea18a57daecfa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czytam poprzednie komentarze, i jeśli połowa tych pomysłów bedzie/jest w gildiach, To będą Super Gildie! Powodzenia w dalszych pracach.

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czytam poprzednie komentarze, i jeśli połowa tych pomysłów bedzie/jest w gildiach, To będą Super Gildie! Powodzenia w dalszych pracach.

Dzięki! Wróce do pisania projektu jak tylko trochę opanuje sie sytuacja u mnie w szkole. Strasznie cisną :/ jutro 3 egzaminy, pojutrze 2 + 3 referaty do oddania i projekt z chemii zrobić jeszcze. Nie mam czasu niestety na razie :/ 

Opublikowano

\

Dzięki! Wróce do pisania projektu jak tylko trochę opanuje sie sytuacja u mnie w szkole. Strasznie cisną :/ jutro 3 egzaminy, pojutrze 2 + 3 referaty do oddania i projekt z chemii zrobić jeszcze. Nie mam czasu niestety na razie :/ 

Człowieku, aż sie uśmiechnąłem jak to zobaczyłem, teraz żeby mieć robote dobrą to przede wszystkim znajomości, nie wykształcenie, wiec nie wiem po co ty sie edukujesz. Byle zdać, żeby mieć j****y papierek, że ukończyłeś coś tam.

@anty K

Kiedy wyjdzie jakaś wersja działająca ?

Opublikowano

\

Człowieku, aż sie uśmiechnąłem jak to zobaczyłem, teraz żeby mieć robote dobrą to przede wszystkim znajomości, nie wykształcenie, wiec nie wiem po co ty sie edukujesz. Byle zdać, żeby mieć j****y papierek, że ukończyłeś coś tam.

@anty K

Jak się nie znasz to nie pierdol.

Aby w programowaniu pracować i zarabiać normalną kwotę (adekwatną do stanowiska - programowanie samo w sobie celuje w wyższe kwoty) to wykształcenie jest bardzo ważne, chyba, że chcesz pracować na zlecenie, co jest c*****e i się na tym za bardzo nie wybijesz majątkowo. 

Oczywiście jeśli mówisz o pracy opartej o programowanie.

@topic

Jak idą prace?

Opublikowano

\

@anty K

Jeżeli Twoje ambicje to "byle zdać" to życzę powodzenia w przyszłej pracy na budowie jako pomocnik

Niedługo wracam do pisania, ogarnę jeszcze 2 zlecenia i 25/26 grudnia już pewnie zabiorę się za leviathana :*

Opublikowano

@bartzz

To ciekawe o czym mowisz, bo ja obecnie kupilem w tym roku mieszkanie warte 120 tysiecy bez kredytu ofc, i utrzymuje sie prawie od roku z glupich zlecen.

Placisz za doswiadczenie i umiejetnosci w programowaniu nie za wyksztalcenie :)

@AdamGrzegorz

Gwaratnuje Ci ze na budowie porzadny pracownik wytrzepie wiecej niz Ty na programowaniu ;p

(Nie traktuj tego jako hejt, to jest prawda :))

#ANTYHEJT

NIE UWAZAM ZE BRAK SZKOLY TO DOBRY POMYSL, UWAZAM ZE JESLI SIE CZEGOS CHCE TO SIE OSIAGNIE TO BEZ SZKOLY :)

@topic

Czy myslales aby przeniesc sie na bitbucketa z projektem?

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

\

@anty K

Aby w programowaniu pracować i zarabiać normalną kwotę (adekwatną do stanowiska - programowanie samo w sobie celuje w wyższe kwoty) to wykształcenie jest bardzo ważne, chyba, że chcesz pracować na zlecenie, co jest c*****e i się na tym za bardzo nie wybijesz majątkowo. 

@topic

Jak idą prace?

Wykształcenie jest tak bardzo ważne jak te posty tutaj. XDXDXD

Jezu gnije. Tym Twoim papierkiem w porządnej firmie będziesz się mógł podetrzeć i przemielić trzy razy w pysku :D.

Wiecie jak wygląda rekrutacja w firmach na stanowisko programista?

Opiszę!

Przychodzisz ładnie ubrany, no bo w końcu k***a trzeba zrobić wrażenie nie? Teczuszka a tam 16 dyplomów i magistrów, bo wykształcenie i papierki przecie najważniejsze. Siadasz, podajesz rękę, pytają Cię o wiek i doświadczenie.

Odpowiadasz, że k***a uczyłeś się to nie masz swoich projektów i w sumie to kodziłeś tylko tyle co na debilnych studiach ALE MASZ PAPIERKI HALO.

Pracodawca się uśmiecha, odkłada Twoją ładną teczkę z papierkami na bok, wstaje z miejsca i zaprasza Cię do pokoju obok. Tam czeka na Ciebie komputerek i trzy zadania, które wymagają SKILLA i logicznego myślenia, bo nawet dostęp do neta w takim wypadku posiadasz!

Twoje wykształcenie jest tak ważne w tym zawodzie, jak ubrania dla dziwki. xD

@topic

Będą jakieś rozbudowane formy płatności i powiększania gildii?

Brakuje trochę ,,nowości" :/

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Patrze i tak patrze i się nudzę.

To zrobiłem ci banner projektu jeżeli chcesz to go użyj jak chcesz jakiś inny to pisz na pw.7320314823345731468093.png

Dzięki, wygląda fajnie :)

@topic

przestańcie mi tu offtopować lolz, nie jestem jakimś geniuszem mającym z każdego przedmiotu 5.0 na koniec. Lecę na trójach/czwórach i może czasami piątce. To mi wystarczy, przynajmniej na razie - do matury.

Opublikowano

\

@anty K

@topic

Jak idą prace?

Jezu gnije. Tym Twoim papierkiem w porządnej firmie będziesz się mógł podetrzeć i przemielić trzy razy w pysku :D.

Opiszę!

Przychodzisz ładnie ubrany, no bo w końcu k***a trzeba zrobić wrażenie nie? Teczuszka a tam 16 dyplomów i magistrów, bo wykształcenie i papierki przecie najważniejsze. Siadasz, podajesz rękę, pytają Cię o wiek i doświadczenie.

Odpowiadasz, że k***a uczyłeś się to nie masz swoich projektów i w sumie to kodziłeś tylko tyle co na debilnych studiach ALE MASZ PAPIERKI HALO.

Pracodawca się uśmiecha, odkłada Twoją ładną teczkę z papierkami na bok, wstaje z miejsca i zaprasza Cię do pokoju obok. Tam czeka na Ciebie komputerek i trzy zadania, które wymagają SKILLA i logicznego myślenia, bo nawet dostęp do neta w takim wypadku posiadasz!

@topic

Szkoda, że pierwsza lepsza korporacja Cię wypierdoli bez właśnie tego papierka, bo muszą wiedzieć, że masz podstawy do pracy nie tylko programistyczne, jesteś przygotowany do takiej pracy i wiesz czego chcesz. Wykształcenie jest bardzo ważne, a nawet chemia i inne gówniane przedmioty, które tak drogie dzieci olewacie, w programowaniu też się przydają! Może nie jakaś chemia rozszerzona, ale te podstawowe podstawy owszem, np. jak masz napisać program z działu chemicznego, podstawy musisz znać bo wypierdolą Cię w mniej niż minutę.

Opublikowano

\

@anty K

@topic

Jak idą prace?

Opiszę!

@topic

Szkoda, że pierwsza lepsza korporacja Cię wypierdoli bez właśnie tego papierka, bo muszą wiedzieć, że masz podstawy do pracy nie tylko programistyczne, jesteś przygotowany do takiej pracy i wiesz czego chcesz. Wykształcenie jest bardzo ważne, a nawet chemia i inne gówniane przedmioty, które tak drogie dzieci olewacie, w programowaniu też się przydają! Może nie jakaś chemia rozszerzona, ale te podstawowe podstawy owszem, np. jak masz napisać program z działu chemicznego, podstawy musisz znać bo wypierdolą Cię w mniej niż minutę.

Takich głupot to ja już dawno nie czytałem..

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngofftopic

3712589_opata.jpg

@AntyWarn

Bardzo fajny plugin, na pewno przetestuję ;)

Już nie kopiuj wszystkiego od innych :)

Co do projektu to jest on martwy a zapowiadało się zacnie.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngofftopic

3712589_opata.jpg

@AntyWarn

Bardzo fajny plugin, na pewno przetestuję ;)

Już nie kopiuj wszystkiego od innych :)

Co do projektu to jest on martwy a zapowiadało się zacnie.

Niestety mam mało czasu na darmowe projekty, a niestety w najbliższym czasie będę go miał coraz mniej. Za rok matura ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 30.11.2016 o 17:23, AdamGrzegorz napisał:

Haha, kocham to!

Nie chcę nic, A NIC MÓWIĆ, ale to był mój stary kod z qGuildsów! Tak!

Ostatnio nawet bekę cisnąłem że randomowe gildie używają mojego kodu xD który i tak jest c*****y, ale działa

(oprócz sojuszy, one się bugowały i to na pierwszy rzut oka widać dlaczego)  :D

http://hastebin.com/jowapufotu.java

tutaj go skróciłem do jednej klasy i dodałem parse. Gratuluję, szukaj dalej.

Kradnę swój własny kod, NIESAMOWITE!

Kończ waść, wstydu oszczędź.... https://github.com/EastWestFM/RevoGuild/blob/master/src/main/java/net/karolek/revoguild/nametags/modes/ScoreBoardNameTag.java w 2014 to Ty nawet nie wiedziałeś że da się coś takiego zrobić ;)) Jak już tak bardzo chcesz sobie ten mój szit mieć, to napisz że jest Twój ale inspired by ja xD 

Dnia 30.11.2016 o 17:30, AdamGrzegorz napisał:

Tępy jesteś czy co? Oczywiście że bardzo podobny. qGuildsy pisałem na dlugo przed tymi syfami. Pamiętam czasy kiedy qGuilds był jeszcze prywatny dla paru osób które zaczęły go rozdawać na lewo i prawo każdemu :D

Syfami? śmiechłem, poczekaj, poszukam co Ty pisałeś w 2k14, oh, wait, nothing

Dnia 3.05.2017 o 22:01, AdamGrzegorz napisał:

Niestety mam mało czasu na darmowe projekty, a niestety w najbliższym czasie będę go miał coraz mniej. Za rok matura ;)

Matura to shit, trzeba być debilem żeby jej nie zdać...

Opublikowano
22 godziny temu, noideanickname napisał:

Kończ waść, wstydu oszczędź.... https://github.com/EastWestFM/RevoGuild/blob/master/src/main/java/net/karolek/revoguild/nametags/modes/ScoreBoardNameTag.java w 2014 to Ty nawet nie wiedziałeś że da się coś takiego zrobić ;)) Jak już tak bardzo chcesz sobie ten mój szit mieć, to napisz że jest Twój ale inspired by ja xD 

Syfami? śmiechłem, poczekaj, poszukam co Ty pisałeś w 2k14, oh, wait, nothing

Matura to shit, trzeba być debilem żeby jej nie zdać...

lol mistrz łopaty xD odkopuj dalej martwe tematy xD

Cytat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...