Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja NPL odmowa poraz 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z licką npl pisałem drugi raz i dostałem znów odmowę w emailu dostałem coś takiego.

** ATTENTION **

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* There are issues with the website you provided. There may be a problem with one or more of the items listed below:

- You must provide a URL to an online, working website for your organization.

- The website must have content and demonstrate community activity. Creating a website for the sole purpose of acquiring an NPL is not permitted.

- 'Under Construction' websites are not permitted.

- If content on your website requires login to access, provide us with a temporary username and password to review the website.

- Free web or community pages (e.g. yahoo.com, gmx.de, facebook.com, laposte.net, orange.fr, seznam.cz, interia.eu, etc.) are not permitted.

To protect your privacy, we do NOT retain denied applications.  Therefore, if you wish to correct the above problems, you must reapply by visiting the following url:

http://npl.teamspeakusa.com/

After we receive your new application, it will be reviewed by a member of our staff, typically within two business days.

Thank you.

Czemu nie mogę dostać tej licki

614201483176397906935.png

Opublikowano

Wyraźnie masz napisane, że problem jest ze stroną internetową.

Oni nigdy nie podają szczegółów, dlaczego aplikacja została odrzucona.

Opublikowano

Na samym początku chciałbym powiedzieć, że nieładnie podszywac się pod wlasciela strony, otóż kod etc. jest zrobione przez Pana @wruczek

@topic

Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest postawienie forum na którym znajdzie się trochę użytkowników. Serwer i jego społeczność zostanie opisana itd.

Specjalista
Opublikowano
Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/p492860/public_html/ts-dg/index.php on line 64
  • Błędy na stronie
  • Mało postów
  • Linki do Facebooka i twitera

Usun te linki do Facebooka i twitera, dodaj więcej postów i napraw te błędy, które się pokazują - recepta na twoją licecnje.

@Mr_Macien

Z WordPressem jest mniej roboty niż z forum, daltego WP jest lepszym rozwiązaniem. Nie musisz angażować nikogo ani robić fake kont. Wstrczy ci pare wpisów strona kontaktowa i jakiś regulamin.

Opublikowano
Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/p492860/public_html/ts-dg/index.php on line 64
  • Błędy na stronie
  • Mało postów

Usun te linki do Facebooka i twitera, dodaj więcej postów i napraw te błędy, które się pokazują - recepta na twoją licecnje.

@Mr_Macien

Z WordPressem jest mniej roboty niż z forum, daltego WP jest lepszym rozwiązaniem. Nie musisz angażować nikogo ani robić fake kont. Wstrczy ci pare wpisów strona kontaktowa i jakiś regulamin.

Ile miałbym jeszcze dodać tych wpisów? 

A tego błędu już nie ma

Specjalista
Opublikowano

Ja miałem chyba z 8 wpisów takich sensownych i dostałem licencje w 30 minut. Nie moga myśleć, że zrobiłeś tą stronę specjalnie dla licencji.

Opublikowano

• Błędy na stronie
  • Mało postów

@Mr_Macien

Co do WP to masz rację, można zrobić stronę wordpressem przez co będzie estetycznie wykonana. Na "szybkie" otrzymanie licki są dwie możliwości, a mianowicie forum lub strona internetowa. W przypadku forum ta estetyka może być mniej zachowana. Natomiast jeżeli chcemy zrobić stronę najlepszym pomysłem jest zrobienie przez WP.

@topic

Ja miałem 7 sensownych wpisów, a między nimi 2-3 dni przerwy.

Opublikowano

• Błędy na stronie
  • Mało postów

@Mr_Macien

Co do WP to masz rację, można zrobić stronę wordpressem przez co będzie estetycznie wykonana. Na "szybkie" otrzymanie licki są dwie możliwości, a mianowicie forum lub strona internetowa. W przypadku forum ta estetyka może być mniej zachowana. Natomiast jeżeli chcemy zrobić stronę najlepszym pomysłem jest zrobienie przez WP.

@topic

Ja miałem 7 sensownych wpisów, a między nimi 2-3 dni przerwy.

ja mam teraz 6 wpisów. jeden o przerwie technicznej jaka się odbędzie a kolejny o evencie jaki będziemy robić 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...