Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypty] Paczka skryptów

hahhdkkd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow jakie skrypty, no i tera musze usunąć wszystkie pluginu i użyć tych skryptów dzięki!! :) Możesz zrobić jakieś gildię? żebym mogł do strony internetowej też zrobić w skrypcie?

Chodzi ci o skrypt na gildie? Typu funnyguilds tylko w sk? xdd A dalej nie rozumie co napisałeś xD

Tak, tylko zeby skript połączył się z bazą danych.

Tak skrypty mozna laczyc z baza danych mysql :D podal bym link do poradnika jak to zrobic ale nie moge bo to forum konkurencyjne

Opublikowano

Takie skrypty można znaleźć wszędzie.. 

Może coś nowego..

Omggg, a skąd ja niby biore ty skryptyy..? Przecież tylko 2,3 są moje a reszta z neta po to żeby innym nie chciało się szukać wystarczy wejść na forum pozaglądać ii oo "Paczka skryptów" ale fajnie nie bede musiał szukać pojedyńczych..

Coś nowego? Nie miałem czasu zaraz może coś dodam..

Opublikowano (edytowane)

wgrałem te wszystkie skrypty na serwer z i teraz piszę że mam autorskie pluginy! Stałe 20 TPS przy wylaczonym serwer! Polecam jak najbardziej.

Haha żartuje one są tak c*****e że nie warto ich wgrywać na serwer xD 

Edytowane przez DarkTigger

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

Skrypty pod**bane z neta.

Hahahaha, pisze gdzieś że wszystkie te skrypty są "autorskie" nie, wiec siedz cicho i najlepiej nie wypowiadaj sie w tej sprawie..

Nie trawię skryptów, stoję bardziej za pluginami. :) Ale na zachętę masz plusa. :)

No dzieki xdd :D

Super skyrpty, napiszesz mi gildie z połączeniem do bazy mysql pls :)?

To do kogoś innego bo ja zbyt nie ogarniam xD

Opublikowano (edytowane)

2 moje skrypty xD (enchanty, efekty) szkoda ze nie ma nowego mojego dropu z yml pod funnyguilds

Edytowane przez itachistudio

Pomogłem? Daj Like:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak, skrypty są gówniane i bezużyteczne. Nie mówię o skryptach innych autorów.m, a tej paczce. Jednocześnie mogę ci te skrypty napisać, w max 20 min jak nie mniej. I będą o wiele lepsze. Ale dla tych co się nie znają, ew. Dla małych serwerów mg się przydać.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

• 4 lata później...
Opublikowano
Dnia 16.05.2021 o 13:36, Pawelo6 napisał:

Witam czy jest jeszcze możliwość pobrania tej paczki bo link nie działa 

Ostatnia aktywność w tym wątku miała miejsca 4 lata temu, wątpię, że jest to dalej możliwe. 

8aVvxa2.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dnia 16.05.2021 o 13:36, Pawelo6 napisał:

Witam czy jest jeszcze możliwość pobrania tej paczki bo link nie działa 

takze ponawiam dla autora

Znudziły Ci się już zwykłe servery survival albo anarchie SMP czy też servery lifesteal? Jak tak to świetnie trafiłeś!

👋 « Jest to niezwykły SURVIVAL - dlaczego niezwykły? Ponieważ znajduje się na nim kilkanaście pluginów które potrafią urozmaicić rozgrywkę do tego stopnia że na pewno nie będziesz się tu nudził. Na dodatek mamy tu wspaniałą społeczność i administrację która zrobi wszystko abyś czuł się dobrze grając na naszym serwerze.

🔔 « Discord, pogadaj z innymi!  dc.likecraft.pl i widzimy sie na serwerze ip:   LIKECRAFT.PL

standard (1).gif

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...