Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańszy monitor 144 Hz i klawiatura mechaniczna

yolinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie co z wami jest nie tak? Polecacie najgorszy monitor 144hz (xl2411), stare technologie, kolory blade, ogolnie same problemy z tym monitorem, klawe do 300 to qpad mk-50/ozone strike battle/cm storm quickfire jakis i elo.

BenQ jest starszy, LG ci lepiej odwzorowuje kolory, nowsza technologia.

Rozumiem, dzięki.

Zdecydowałem się na taki zestaw:

Monitor - LG 24GM77-B

Klawiatura:

- HyperX Alloy FPS

Jak myślicie?

sygnatura.png

Opublikowano

Czemu HyperX? Ja serio nie umiałbym grać na takiej małej, nie myślałeś nad czymś wielkości tego Qpada?

Podoba mi się jej design, jak jest zbudowana, ma porty usb do ładowania telefonu - z tego co czytałem jest bardzo wygodna do przenoszenia + posiada etui. Na takiej mi bardzo zależy, a sama cena przystępna - 399zł. Co do wymiarów to jest bardzo podobna do mojej aktualnej, parę centymetrów mniejsza + potrzebuję więcej miejsca dla myszki i dość dużej podkładki, zależy mi bardzo na wygodzie. Może biórka nie mam takiego dużego, ale lubię mieć wszystko ładnie przy sobie ściśnięte :D Będzie więcej miejsca na ruszanie myszą, konkretnie chodzi mi o CS:GO :)

I chyba się skuszę na ten monitor + ta klawiatura.

Jedynie nie mogę znaleźć testu tych cherry mx :/

sygnatura.png

Opublikowano

Jeśli te funkcjonalności ci odpowiadają, to jak najbardziej można wziąć.

Osobiście ja bym wolał w rzeczywistości klawisze przetestować, nienawidzę opisów, muszę poczuć jak działają.

Opublikowano

Jeśli te funkcjonalności ci odpowiadają, to jak najbardziej można wziąć.

Osobiście ja bym wolał w rzeczywistości klawisze przetestować, nienawidzę opisów, muszę poczuć jak działają.

Tez bym wolal je przetestowac, ale u mnie w miescie sa tylko te, ktore pisalem na 1wszej stronie :/

sygnatura.png

Opublikowano

CO DO KLAWIATURY, BRAKNIE CI TAKICH PRZYCISKOW JAK ZMIANA GLOSnosci albo mute, za ta cene sa o k***a niebolepsze i ladniejsze klawiatury,

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

CO DO KLAWIATURY, BRAKNIE CI TAKICH PRZYCISKOW JAK ZMIANA GLOSnosci albo mute, za ta cene sa o k***a niebolepsze i ladniejsze klawiatury,

Jakie? :)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...