Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santania

jamaika111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super serwer napewno zawitam a jak ze srednimi zwiekszone czy standardowe ? I doczytalem ze drop normalnie leci na kazdym lvl czyli jak bede mial 200 lvl to dobrze poleci mi z metka lub bossa na mapie 100 itd ?

Venum

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super serwer napewno zawitam a jak ze srednimi zwiekszone czy standardowe ? I doczytalem ze drop normalnie leci na kazdym lvl czyli jak bede mial 200 lvl to dobrze poleci mi z metka lub bossa na mapie 100 itd ?

nie zwiekszone, tak od 75lvl dropi ze wszystkiego tak samo na kazdym lvl tzn z bosa majac 75lvl poleci to samo co majac 250

Opublikowano

nie zwiekszone, tak od 75lvl dropi ze wszystkiego tak samo na kazdym lvl tzn z bosa majac 75lvl poleci to samo co majac 250

No i super mam nadzieje ze wystartujecie zgodnie z planem i co najwazniejsze bez bugfixow zadnych .. a jeszcze pytanie przelewy bedzie mozna robic np z 30 min przed startem ? Lubie zaczynac z full IS

Venum

Opublikowano

No i super mam nadzieje ze wystartujecie zgodnie z planem i co najwazniejsze bez bugfixow zadnych .. a jeszcze pytanie przelewy bedzie mozna robic np z 30 min przed startem ? Lubie zaczynac z full IS

Bedzie zgodnie z ustalona data i wszystko ok, co do is to nie wiem 

Wszystko jest juz gotowe wystarczy wpisac ./start.sh i serw smiga, jeszcze dzis damklienta i robie reklame

Opublikowano

czy archerem bez is ( oczywiście z jakimś eq do expa ) dam rade normalnie tłuc bosy ?

są na serwerze jakieś dungeony,czy tylko bosy bijemy do eq ?

pele i potki nieskończone ?

bronie 75 z ripa czy szkaty ?

Opublikowano

czy archerem bez is ( oczywiście z jakimś eq do expa ) dam rade normalnie tłuc bosy ?

są na serwerze jakieś dungeony,czy tylko bosy bijemy do eq ?

pele i potki nieskończone ?

bronie 75 z ripa czy szkaty ?

ubijesz archerem sztyletami na lajcie

sa dungeony

nieskonczone

dropia z szkat serwerowych, statystycznie na 1lvl mozzna juz je wydropic

Opublikowano

Server świetnie sie zapowiada, mam też zamiar zacząć healem lub archerem i tu pytanie, będą jakieś łatwo dostępne marmurki? Np. z małą sumę na panelu czy coś w tym stylu, to udogodnienie zawsze sie ceni;) Na server czekam z niecierpliwością, na pewno wbije. Pozdro!

Opublikowano

Server świetnie sie zapowiada, mam też zamiar zacząć healem lub archerem i tu pytanie, będą jakieś łatwo dostępne marmurki? Np. z małą sumę na panelu czy coś w tym stylu, to udogodnienie zawsze sie ceni;) Na server czekam z niecierpliwością, na pewno wbije. Pozdro!

To jest easy nie trzeba marmurkow, wystarczy bron 75 z srednimi  40+

Opublikowano

I kiedy to startuje w koncu? Bo juz czwartek a mialobyc jutro lub pojutrze, nie ukrywam, ze lepiej jutro.

Na fuckbooku dali info, że sobota w godzinach 16-19;)

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie :D 

Kopia jakiegoś linaresa albo coś ale zobaczymy :D

nikt nie narzekal na moje serwery kazdy MINIMUM rok i 100k kont + teraz jeszcze lepiej, ja nie "skacze na hajs" jak te kopiuj wklej 10 raz , is bedzie tani, robie co lubie i byle starczylo na zycie za ta prace, nie bedzie jak na "xxx" serwerze "Dla graczy" pet 60zl na 120 dni a minimum 10 razy taniej i na stale, po prostu chce miec stalych graczy i kto wysle jakies sms na utrzymanie serwera to wysle, tak czy siak mam na oplacenie :)

Przypominam rejestrujcie konta i lajkujcie fanpage bo codziennie od dzis bedzie masa kodow na darmowe sm

Dodatkowo losowanie, 10 osob co polajkuje ten post dostanie na start 50% dropu na 5 dni (expa nie daje bo lubicie walczyc o topke  a mieli by przewage) oraz sm na kostium + peta, wylosuje w czwartek kolo polnocy

A jakie kolego miałeś serwery ?

Opublikowano

Mam nadzieje ze dzisiaj start akurat mam wolne jutro to bym sobie pogral na spokojnie..

Venum

Opublikowano

Wątpie że się utrzyma dłużej niż kilka tygodni.

Czekam na wypowiedź właściciela "No to zobaczysz, my się będziemy zajmować serwerem, nie jesteśmy tacy jak inni xDDDDDDDDDDDDD"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...