Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Tibia a powrót

lepszybartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie społeczności tibijska 

pytanie kieruje do ludzi którzy podobnie jak ja zastnawiają się czy sensem jest powrót w stare rejony tibijskie oczywiscie na globalu :)

oraz do ludzi którzy caly czas grają ;) a więc

czy opłaca się wrócic ? 

czy global ma szanse paść o prostu zostać wyłączony (wiele plotek mówi że global niedługo zostanie wyłączony a na miejsce tibi wejdzie nowa gra [ podobno już kończą prace ] coś ala tibia 2 ] 

jakie są pozytywne zmiany , jakie negatywne ? 

gdzie gra najwięcej ludzi 

czy ma wystartować jakiś serwer ?

liczba ludzi sie utrzymuje czy z dnia na dzien widoczny jest de gres i ludzie odchodza? 

Opublikowano

Ja mysle ze jesli masz postac i chcesz do niej wrócic , to graj ,bo Tibia to nadalkawał dobrej gry. Ale jesli chcesz zaczynac od 0 to ja osobiscie odradzam.

P.S pierwsze słysze o czyms aka tibia 2 , nie słuchaj pierdół z neta bo to głupie .

Opublikowano

Ja mysle ze jesli masz postac i chcesz do niej wrócic , to graj ,bo Tibia to nadalkawał dobrej gry. Ale jesli chcesz zaczynac od 0 to ja osobiscie odradzam.

P.S pierwsze słysze o czyms aka tibia 2 , nie słuchaj pierdół z neta bo to głupie .

chodzilo mi o powrót od 0 ;) jedyne co mam to multum kasy i wielu ludzi ktorych bylem leaderem a teraz oni maja 400+ lvle i są chetni mi pomóc

Opublikowano

Każdy ciągle mówi że tibia upadnie a jaki jej koniec będzie nikt nie wie i kiedy. Prawda jest taka że ciągle chcą coraz więcej kasy z niej zbierać i to troche trafne że chcą w najbliższych latach zwinąć interes i nachapać się póki czas teraz. Jeśli chcesz poczuć co to prawdziwa tibijka i powspominać stare czasy, ewentualnie zebrać sobie jakąś ekipe ( np. na tym forum - może ktoś się znajdzie) to wybierałbym Medivie. Tibia 7.4 stawiam że dłużej postoi niż global i przy okazji jest ciężej grać. Na realu kto zapłaci ten ma dużo lepiej i można teraz porównać go do OTS (p2win to dzisiaj codzienność + expiąc ręcznie potrafi być denerwujące że prawie wszędzie są boty) , na Medivii tak nie ma więc może zastanów się nad rozpotrzeniem gry na tym otsie.

Opublikowano

Każdy ciągle mówi że tibia upadnie a jaki jej koniec będzie nikt nie wie i kiedy. Prawda jest taka że ciągle chcą coraz więcej kasy z niej zbierać i to troche trafne że chcą w najbliższych latach zwinąć interes i nachapać się póki czas teraz. Jeśli chcesz poczuć co to prawdziwa tibijka i powspominać stare czasy, ewentualnie zebrać sobie jakąś ekipe ( np. na tym forum - może ktoś się znajdzie) to wybierałbym Medivie. Tibia 7.4 stawiam że dłużej postoi niż global i przy okazji jest ciężej grać. Na realu kto zapłaci ten ma dużo lepiej i można teraz porównać go do OTS (p2win to dzisiaj codzienność + expiąc ręcznie potrafi być denerwujące że prawie wszędzie są boty) , na Medivii tak nie ma więc może zastanów się nad rozpotrzeniem gry na tym otsie.

dziękuje za wyrażenie opinii co do medivii serwer wydaje się spoko ;) jednak ja preferuje tibie 10+

Opublikowano

Wbij na te nowe serwery może we wtorek ? Koledzy niech ci jakieś TC przeleją i będziesz miał niezły start. Tam każdy zaczyna od 0, także będzie wyrownane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...