Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem pokebote by yuri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem gdyż mam bota autopoke yuriego i gdy pokuje to nie pokuje 1 rangi czyli własciciel np admin czy moderator pokuje ale nie własciciel przypomne ze własciciel ma wszystkie prawa do wszystykiego taki query admin :)

Opublikowano

Powiedz dokładniej o co Ci chodzi. Czytam to po raz trzeci i dalej nie rozumiem o co chodzi.

Iż gdyż ponieważ mam pokebot'a tak <------------- Rozumiesz :p

No i ten bot mi pokuje rangi które tam dałem ale nie pokuje mi 1 rangi czyli query admina więc chciałem sie zapytać co może to być spowodowane działa wszystko pokuje inne grupy ale nie query? Help?

Opublikowano

Może ustawiłeś właściciela jako rangę NoPoke albo w permissions ma on ustawione needed client poke power na ponad 100

Opublikowano

A

Może ustawiłeś właściciela jako rangę NoPoke albo w permissions ma on ustawione needed client poke power na ponad 100

po polsku? Nie umiem tego wyszukac teraz mam polski język ts3 i szukam jak głupi xD w tych permisjach xD

Specjalista
Opublikowano

A

po polsku? Nie umiem tego wyszukac teraz mam polski język ts3 i szukam jak głupi xD w tych permisjach xD

i_client_needed_poke_power - to jest to czego szukasz.

Wpisz to w filtr i sprawdź.

05sp3z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...