Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serial dla wyjadacza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Banshee, Sons of Anarchy, Strike Back, Fringe, Gotham, Hell on Wheels, Into The Badlands, Lie to Me, Lucifer, Outsiders, Preacher, Supernatural, The Blacklist, The Take, Wayward Pines, Westworld, Weeds.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Banshee, Sons of Anarchy, Strike Back, Fringe, Gotham, Hell on Wheels, Into The Badlands, Lie to Me, Lucifer, Outsiders, Preacher, Supernatural, The Blacklist, The Take, Wayward Pines, Westworld, Weeds.

jestes tu moderatorem a odpowiadasz bez czytania tematu? sprawdz moj filmweb.

Opublikowano

Narcos, The Strain (polecam w szczególności), Fear TWD, American Horror Story (ja oglądałem tylko 2. sezon, i mogę polecić), Lucifer, Sons of Anarchy

Opublikowano

jestes tu moderatorem a odpowiadasz bez czytania tematu? sprawdz moj filmweb.

Przeczytałem temat, wszedłem na FW i widzę tam 49 pozycji. Z seriali, które wymieniłem powtarza się tylko Supernatural, więc w czym Ty widzisz problem?

edit: nie wiem czy to jakiś błąd czy coś, niby na gorze jest napisane "zaloguj się, aby zobaczyć więcej" mam konto, jestem zalogowany i nadal jest 49 pozycji. Jeśli faktycznie, to jest jakiś błąd i seriali masz więcej na liście, ale ich nie widzę, to wybacz ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Większość oglądałeś, bądź zostały wymienone przez innych użytkowników także ja polecę Ci "Love/Hate". Patrząc na Twoją listę niby oglądasz wszystko choć ja tu widzę podobny gust do mojego czyli coś w kryminał/akcję/gangsterkę. Jakbyś był zainteresowany tu masz moją listę : http://www.filmweb.pl/user/Krzyncius/serials
Jeśli lubisz serię American Pie również mogę polecić "Blue mountain state" :) Jakbyś się zdecydował na "Love/Hate" i miałbyś problem ze znalezieniem odcinków onli, zapraszam do prywatnej wiadomości. Pozdrawiam i życzę miłych sensów 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...