Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za flame?

daveMonster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh wałkowane sto razy, rozumiem twój ból - banów za flejm w ogóle nie powinno być

ale do rzeczy:

takie tematy są bezsensowne bo rozumiem, że zakładając ten temat, wierzysz w unbana - nie dostaniesz go, nie można się odwołać od bana

oczywiście gardzę tym systemem banowania ludzi za flame aczkolwiek nie dostałeś tego bana za 3 słowa, to jest jedna z powiedzmy 10 gierek

gdzie dostałeś więcej niż 4 reporty, dla przykładu gdybyś chodził i "feedował" specjalnie co gre przez 5 meczy i nie dostał bana, to po tych grach

własnie jedno lub dwa "toksyczne" słowa i lecisz

Opublikowano

Ehh wałkowane sto razy, rozumiem twój ból - banów za flejm w ogóle nie powinno być

ale do rzeczy:

takie tematy są bezsensowne bo rozumiem, że zakładając ten temat, wierzysz w unbana - nie dostaniesz go, nie można się odwołać od bana

oczywiście gardzę tym systemem banowania ludzi za flame aczkolwiek nie dostałeś tego bana za 3 słowa, to jest jedna z powiedzmy 10 gierek

gdzie dostałeś więcej niż 4 reporty, dla przykładu gdybyś chodził i "feedował" specjalnie co gre przez 5 meczy i nie dostał bana, to po tych grach

własnie jedno lub dwa "toksyczne" słowa i lecisz

Chodziło mi bardziej o taką dyskusję, opinie ludzi na ten temat itd. Oczywiście wiem, że rito nie popuści na falę "hejtu".

Dzięki za Twoją wypowiedź.

Myślę, że tematu nie ma co dłużej wałkować, do zamknięcia.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Poprostu musisz przywyknąć do regorystycznego systemu karania w Lolu albo znaleść inną gre, ja sie nauczyłem mutować ludzi i przestać flamować dopiero po 10 + - permbanie.

Opublikowano

Poprostu musisz przywyknąć do regorystycznego systemu karania w Lolu albo znaleść inną gre, ja sie nauczyłem mutować ludzi i przestać flamować dopiero po 10 + - permbanie.

To ty nowe konta tworzysz czy jak? Ten permban nie jest permbanem? xD

bjk8v7f.png

Opublikowano

Niestety taki riot games jest. Wole mieć w teamie flamera niż trolla, który bardziej wpływa grę, nie dając możliwości jej wygrać.

Niestety taki riot games jest. Wole mieć w teamie flamera niż trolla, który bardziej wpływa grę, nie dając możliwości jej wygrać.

Opublikowano

To ty nowe konta tworzysz czy jak? Ten permban nie jest permbanem? xD

no tak, kupowałem albo tworzyłem sam i expiłem/bociłem od nowa, różnie xD

Opublikowano

Słuszny ban, przegrywasz linie bo 0 ganków ? Proszę cb typie k***a nie ośmieszaj się na forum.Jeśli byłbyś lepszy od enemy mida to byś z nim wygrał bez ganków.A wardy są od tego aby uniknąć ganka od enemy jg.Z pewnością flamiłeś swojego jg bo 0 ganków :D Feedowałeś więc jest to przyczyna flamu na cb a skoro im odpisywałeś na zaczepki to gratuluje report leci za feed,niesportowe zachowanie i flame.Bardzo dobrze że banują takich ludzi.To że akurat twoja linia nie dostała pomocy nie jest powodem do feedowania,może po prostu pushowałeś za mocno i nie było jak zgankować oraz wizja to twoja główna przewaga zapewne jej nie miałeś i enemy jg gankował jak chciał.Nawet jeśli jesteś do tyłu to farmisz na ity i nie wchodzisz w bezpośrednie wymiany bo enemy ma przewagę skoro zabił cb kilka razy,proste.

Opublikowano

Słuszny ban, przegrywasz linie bo 0 ganków ? Proszę cb typie k***a nie ośmieszaj się na forum.Jeśli byłbyś lepszy od enemy mida to byś z nim wygrał bez ganków.A wardy są od tego aby uniknąć ganka od enemy jg.Z pewnością flamiłeś swojego jg bo 0 ganków :D Feedowałeś więc jest to przyczyna flamu na cb a skoro im odpisywałeś na zaczepki to gratuluje report leci za feed,niesportowe zachowanie i flame.Bardzo dobrze że banują takich ludzi.To że akurat twoja linia nie dostała pomocy nie jest powodem do feedowania,może po prostu pushowałeś za mocno i nie było jak zgankować oraz wizja to twoja główna przewaga zapewne jej nie miałeś i enemy jg gankował jak chciał.Nawet jeśli jesteś do tyłu to farmisz na ity i nie wchodzisz w bezpośrednie wymiany bo enemy ma przewagę skoro zabił cb kilka razy,proste.

"Drogi" Kolego, nie będę tego tematu dłużej wałkował, ale proszę Cię bardzo, przeczytaj poprzednie moje posty i zauważ parę szczegółów. Poza tym grałem na full defensywie a enemy lee był z*********e dobry i mnie co chwilę wykopywał spod wieży. Nie mam zamiaru dalej odpowiadać w tym temacie. 

bjk8v7f.png

Opublikowano

Ja ci polecam skończyć grać w lola, a jak nie chcesz to skoncz najlepiej z soloQ. Polecam Ci znaleźć druzyne z Włoch lub Francji, ja znalazlem i to bylo jedynym lekarstwem na problemy związane z 'flame'. Dostalem 4 permy, kazdy byl niesluszny. System banicji rito to jest komputer, przy tym nie robi człowiek wiec jak maszyna ma odróżnić kogoś kto atakuje od ofiary ^^. Pozdrawiam i zrelakauj sie przez ten czas :DD

4521609.png

Opublikowano

Mozesz probowac ale wiesz jak jest z supportami. Tylko ze w sumie ty zaczeles flame. Ogolnie temat rzeka, sa miliony osob co Maja podobne problemy na codzien. No ale kazdy z nas jest czlowiekiem i czasem puszczaja nerwy

Opublikowano

Dostałeś bana słusznie, nie masz do czego i po co się odwoływać. Ja również dostałem bana za flame, słusznie, odczekałem i od tamtej pory nic nie robię. Nauczyły mnie bany za flame, że lepiej po prostu odpuścić, walnąć pięścią w biurko i powyzywać do siebie, aniżeli do kogoś w grze. Riot nie odstąpi od tego bana.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak teraz ich system dziala i wiele osob na niego narzeka, dlatego trzeba uwazac na najmniejsze ustepki, ja lubie czasem zarzucic konstruktywnym flejmem, ale nigdy nie spotkalem sie z kara, no ale zalezy to rowniez od elo, w low elo reportuja za byle co 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...