Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za flame?

daveMonster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dostałem bana na 14 dni za flame. W jednej grze zreportowało mnie stado dzieciaczków polaczków tylko za to, bo feedowałem ze względu na 0 ganków z ich strony ... Trzy razy napisałem do nich idiots/gz 0 ganks/nice feed ... Ale no k**** jak oni mnie wyzywali już nie powiem od czego za to ze feeduje i to bylo tylko przypadkowo bo to jest rankedflex i tam losuje wiecie jak. I pewnie oni nie dostali nic a ja za 3 słowa bana i to jeszcze z jednej gry????? Poza tym to te nice feed to tez flame? Bo już te rito mnie tak wkur*** że szok, ten chat to powinni w ogóle usunąć ...

Moje pytanie: Da radę jakoś porozumieć się z supportem i wyjaśnić, że niesłuszny był ten ban???

bjk8v7f.png

Opublikowano

Ale ban był słuszny, więc od czego ty chcesz się odwoływać?? Po drugie za jedną gre byś nie dostał bana, musiałeś się tak zachowywać w większej ilości gier.

Opublikowano

Ale ban był słuszny, więc od czego ty chcesz się odwoływać?? Po drugie za jedną gre byś nie dostał bana, musiałeś się tak zachowywać w większej ilości gier.

Logi dostałem  z jednej gry i faktycznie ostatnio tylko w tym meczu przezwałem kogoś. A 14 dni za 3 słowa? Bądźmy poważni ..

bjk8v7f.png

Opublikowano

Taki mają system, jeden dostanie restrykcję, inny bana. Ja dostałam 2 tygodnie za spamowanie na czacie (nie było wyzwisk), po prostu dużo piszę, więc radzę mutować wszystkich i nic nie pisać, bo po 14-dniowym banie zazwyczaj jest już perm.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Gościu, nie zrobisz nic z tym banem. To daje maszyna, z góry, w której są jakieś progi ustalone. Pisanie do supportu NIC Ci nie da, nie zdejmują banów. Odeślą Ci tylko regułkę, w której napiszą, że nie mogą pomóc etc.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Logi dostałem  z jednej gry i faktycznie ostatnio tylko w tym meczu przezwałem kogoś. A 14 dni za 3 słowa? Bądźmy poważni ..

Zawsze mogli by ci wyjebać bez żadnych pierdoleń perma, nie odwołasz się od tego typek, 3 słowa a tyle robią.

9u2pvr.gif

Opublikowano

Serio beznadzieja te rito ... Z trollami którzy specjalnie umierają itd. nic nie robią, a za powiedzenie komuś prawdy ban... No nic, jedno jest pewne, rito coraz bardziej odciąga od siebie ludzi tymi banami.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Serio beznadzieja te rito ... Z trollami którzy specjalnie umierają itd. nic nie robią, a za powiedzenie komuś prawdy ban... No nic, jedno jest pewne, rito coraz bardziej odciąga od siebie ludzi tymi banami.

Witam, ostatnio dostałem bana na 14 dni za flame. W jednej grze zreportowało mnie stado dzieciaczków polaczków tylko za to, bo feedowałem ze względu na 0 ganków z ich strony ... Trzy razy napisałem do nich idiots/gz 0 ganks/nice feed ... Ale no k**** jak oni mnie wyzywali już nie powiem od czego za to ze feeduje i to bylo tylko przypadkowo bo to jest rankedflex i tam losuje wiecie jak. I pewnie oni nie dostali nic a ja za 3 słowa bana i to jeszcze z jednej gry????? Poza tym to te nice feed to tez flame? Bo już te rito mnie tak wkur*** że szok, ten chat to powinni w ogóle usunąć ...

Moje pytanie: Da radę jakoś porozumieć się z supportem i wyjaśnić, że niesłuszny był ten ban???

Dobre

Opublikowano

@koteksra5

Pomyśl a później napisz. Feedowanie niespecjalne, w moim przypadku midlaner mnie 0 razy zabił tylko jungler i adc w early a umieranie pod wieżą i czekanie aż cię enemy zabije to różnica. Wiem, że trudno to zrozumieć w twoim przypadku, ale tak właśnie jest. Nic nie wnosisz do tematu, więc się nie wypowiadaj.

To raczej nie ma odwołania od tego bana tak?

bjk8v7f.png

Opublikowano

Prześlij screeny z logami, nie kopie logów tylko screeny. 

Po co ci ten screen? 

Hmm, wydaje mi się, że logów z 1 gry tam tylko nie będzie, a skopiować i usunąć 2 pozostałe to nie wyczyn. Prześlij screeny ze wszystkimi logami.

Opublikowano

o kurczę pieczone, gościu ty masz chyba jakieś problemy z psychiką jeśli tak wyzywasz grając w grę komputerową + nie potrafisz nazwać tego złym zachowaniem oraz wyzwiskami.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

o kurczę pieczone, gościu ty masz chyba jakieś problemy z psychiką jeśli tak wyzywasz grając w grę komputerową + nie potrafisz nazwać tego złym zachowaniem oraz wyzwiskami.

Ja im przeważnie odpisywałem i to łagodnie, gdybyś widział co oni pisali to byś coś innego napisał.

bjk8v7f.png

Opublikowano

,,Ja byłem toxic ale oni jeszcze bardziej"... pls poza tym jak im piszesz 24/h ze nie dadza ci ganka i wrecz o to placzesz to sie nie dziwie ze nikt z teamu cie nie polubil tym bardziej jeśli był to premade.Nie odwołasz się, imo ban zasłużony.

Opublikowano

@koteksra5

No dobra, słuszny. Ale oni mnie od kurew etc. wyzywali itd. i ich zreportowałem a jakoś nie wysłało mi drogie rito powiadomienia, że zostali ukarani. Taka logika no cóż poradzić. No i jeszcze jeżeli chodzi o te ganki ... Chodziło mi tylko o to, że enemy z bota i z jungli mnie non stop campili i jakoś 0/4/2 miałem, a oni piszą, że feeduje to im napisałem, że nie moja wina, bo ani ss nie było jak i ganków ze strony tych premadeów.

@Kaktus.

Napisałbym im, żeby sprawdzili sobie co oni pisali i wtedy by zobaczyli kto w ogóle zaczął, wali mnie już ten mój ban, ale sprawiedliwość powinna być, a nie rito w przysłowiowego chu** leci bo premade się trafi.

@Dyrektor siur

Dokładnie, też kiedyś pół roku temu to samo robiłem tak odpowiadałem tylko i nic nie miałem ...

bjk8v7f.png

Opublikowano

@Kaktus.

Napisałbym im, żeby sprawdzili sobie co oni pisali i wtedy by zobaczyli kto w ogóle zaczął, wali mnie już ten mój ban, ale sprawiedliwość powinna być, a nie rito w przysłowiowego chu** leci bo premade się trafi.

A, to zmienia postać rzeczy. No przecież oczywiste, że gdybyś powiedział, że to oni zaczęli to support nawet pochwaliłby Cie za Twoją reakcję.

System rito działa jak system kar na mpc - nie ważne, czy jesteś osobą, która flamewar prowokuje, czy osobą do flamewaru sprowokowaną - jeżeli bierzesz udział w niepotrzebnych potyczkach słownych to zostaniesz ukarany i nie ważne po której stronie barykady stoisz.

Poza tym skoro jesteś taki święty, to dlaczego nie wstawiłeś tutaj screena z logów jakie przysłał Ci support?

giphy.gif

Opublikowano

ban jak najbardziej sluszny a to ze ciebie wyzywali to mogles uzyc opcji mute ktora masz w tabeli wtedy nie bedziesz widzial co pisza.A za to polish kids powinni ci wpierdolic perma ;).Stwierdzam ze jestes typowem silverkiem ktory wszystko zgania na team :D elo.

Opublikowano

ban jak najbardziej sluszny a to ze ciebie wyzywali to mogles uzyc opcji mute ktora masz w tabeli wtedy nie bedziesz widzial co pisza.A za to polish kids powinni ci wpierdolic perma ;).Stwierdzam ze jestes typowem silverkiem ktory wszystko zgania na team :D elo.

Gościu, po ich zachowaniu mógłbyś stwierdzić, że są dzieciakami z Polski bo pisali po Polsku, jeszcze z błędami. Więc perm za nazwanie dzieci z Polski dziećmi z Polski? Śmieszny jesteś.

Aha i nie oceniaj mnie, nie widząc ich logów, bo oczywiście rito tego nie pisze ;)

bjk8v7f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...