Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Jak Się Bić Oraz Bronić Przed Ciosami

Mostro

Przydało się?  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Odp.

• Przyda?o si??
      15
    • Wcale :(
      22
    • Dzi?ki za tego Tuta ;) Przyda si? ;)
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak przeciwnik na pewno "lezy".

Najlepsza rada to unikaj bójek albo "Zwiększ Masę !!!"

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapasy To jest Wrestling prawdziwy ;) Klucze , mlynki , suplesy , wozki itp ;) to jest sprawa ;) na zawodach bardzo przydatne i na ulicach tez ;]

No raczej :P

Jeżeli powiesz przy takiej średniej wieku wrestling , natychmiastowo wszyscy kojarzą to z WWE. Użycie słowa 'zapasy' oślepiło mniemanych młodocianych gang fighterów , bo połowa nie wie co to jest... jakieś tam pewnie haj karate tylko po europejsku :D

Pochwalę się wam , za dzieciństwa na zaginionej tajemniczej atlantydzie , czyli w Wolinie - w bloku obok miałem brata mistrza polski w zapasach. Z lat ... em.... dawniejszych (ale bez przesady). Jak to on się nazywał ? Jeszcze zedytuję.

lolheadz.png
Opublikowano

Mnie się to nie przydało, bo ćwiczę prawie 6 lat Karate ;) Ale rady są w większości jak najbardziej prawdziwe. Słabszym się może przydać.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

No no dzisiaj miałem Juz kontakt z Kuzynem kolegi z klasy :P miałbyc Fajt po sql :D... gdzies się stracilismy...

@krul miszczuw nie kazdy jest dobry w Bijatyce skąd wiesz ze ty Akurat potrafisz się bic?...

bo sie bilem nie jeden raz i jezeli chodzi o bicie "po szkole" to jestem master:D a jak jakis lysy cpun sie rzuci na ulicy to tylko spierdalac

Opublikowano

Ci co się za często nie biją , to nawet gardy nie umieją trzymać.

Pamiętam , jak ktoś do mnie startował to gardę trzymał w okolicach brzucha , zamiast pysk ochraniać.

Jak ktoś chodzi na jakieś treningi sztuk walk , to będzie się potrafił obronić , a ci co nie to dostaną strzała i zaczną się z bólu zwijać.

A w szkole nie ma co się wdawać w żadne bójki same kłopoty przez to , pamiętam , jak pierwszą sprawę w sądzie to miałem w podstawówce. Hehe :D

Pozdrawiam.

i7280_12.gif

Opublikowano

bo sie bilem nie jeden raz i jezeli chodzi o bicie "po szkole" to jestem master:D a jak jakis lysy cpun sie rzuci na ulicy to tylko spierdalac

Aha... no spoko.

Tylko wiesz , wymiatanie poprzez bycie najgrubszym chłopcem w klasach 3-6 szkoły podstawowej nie jest imponujące. Zobaczysz w gimnazjum :)

lolheadz.png
Opublikowano

Yy , to ja mogę napisać ten poradnik jak się zalogować (mam doświadczenie -.-)...

Liczy się siła.

Ja robie tak:

napierdalam frajera po zębach , dopóki mnie nie zdąrzy dotknąć , a potem spierdalam ,żeby mnie kamieniem nie trafił :)

Dziękuję za uwagę =D

@Kartofell (mam nadzieję , że rodzicie Cie tak nie nazwali :) Bez urazy :P)

A co ? Czasami trzeba -.- Wolę spróbować , niż obity do domu wrócić -.-

Za wysoka.

Opublikowano

Niezłe :)

Wchodząc tutaj myślałem że będę miał niezły ubaw, jednak okazało się że naprawdę ładnie jest to zrobione i niektóre porady są sensowne :)

. . .

Opublikowano

Fajnie zrobione.

Przyda sie 'amatorom' xD.

@

Ten kolo na koncu zle garde trzyma. ^^

@Mroziak

Dzieci w Twoim wieku juz sie bija? <.<

Na chvj kogos napier.dalac, machajac rekami jesli najlepszym punktem jest broda? Jeden prosty, czysty cios i koles lezy.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Sądzę, że ten tut jest przydatny nie tylko dla nieumiejętnych, ale i dla bardziej zaawansowanych. Kiedy masz dobrą sytuację, wykorzystaj ją. Przeciwnika można ogłuszyć. Albo po prostu walić na oślep prawa , lewa, kolano - agresor może się zdziwić i dać sobie spokój.

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

poradnik dobry :)

ale... nie wiem czego ludzie tam wyżej pisali coś o boksie... unikać walk ,wogle sie nie bić...jednak świat nie jest idealny więc jeśli chodzi o samoobrone to polecam Kravmage...

Opublikowano

tak tak... wrzuc jeszcze skile na X ... albo zrob zdj jak masz aure ON ... to bezsensu ale niektorzy tak maja...

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

No no, dawmar.

Widzę dzisiaj tłuczesz combosy kombinacją Ctrl+X -> Ctrl+V

Gratulacje i kopiuj następne artykuły z neta.

Może następnym razem gotowanie? :D

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ok tylko mam parę uwag codo tego :) po 1 primo na samym końcu gdzie znajduje się zdjęcie z ową "gardą", Garda jest źle trzymana trzeba chronić żebra i nerki, a po 2 primo gardę można trzymać na 1000 sposobów, ale ten sposób na zdjęciu w 90% uchronisz twarz ale nie zapominaj o tym, że jesli dostaniesz w "ryja" to tylko tam boli. Osobiście mowie, ze wolałbym dostać w gębe niż po nerkach lub w splot . A i co do punktu "jeśli przeciwnik usiądzie na Tobie przegrałes" w 100% się z tym nie zgadzam :) trzeba jeździc na wózku by nie umieć założyć nóg przeciwnikowi na głowe:) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Teraz umiem sie bić,thanx, ale tak na serio to fajnie opisane plus dla ciebie ;]

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Japierdole -.-

Kto to napisał żeby gardę na pysku mieć -.-'?

Gardę się trzyma na brzuchu/troszeczkę przy twarzy.

Jak ktoś cię porządnie pierdolnie w brzuch to padasz i KO.

Można też zastosować jakiś tam atak w którym "markujesz" atak w twarz ,ale drugą ręką napierdalasz w brzuch.Człowiek wtedy automatycznie zasłania twarz.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No no, bardzo ładnie skopiowane z innego forum...

@Edit

Down nie musisz od razu z pyskiem wyjeżdżać, bo nawet tego nie czytałem.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Chyba on kurwa napisal, ze skopiowal, ba, nawet link do oryginalu podal

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...