Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Bardzo powazny problem...Win 10.

VellG

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam windows 10 Home, oryginalny produkt.

Lecz nie jest taki fajny.. Gdy cche nagryać Frapsem badz Action przykładowo w 120 fpsach.

To moja gra przy normanych 800-1000 fpsów schodzi do 120... i tam stoi waha sie miedzy 115-125 ale ogolnie ejst 120.

Jak to naprawić żeby ten jebane prorgamy nie zatrzymywały mojej gry na stałych klatkach.. Mam GTX 960.

Daje z 10 limitów, prosze o pomoc.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi się udało dowiedzieć Action nie blokuje się na danej ilości FPS. To co Ci się wyświetla na czerwono to ilość nagrywanych FPS. Czy faktycznie tak jest to musisz sobie sprawdzić. Włącz nagrywanie w grze, która umożliwia podgląd FPS i porównaj ilość FPS z licznika w grze do ilości FPS wyświetlanych na czerwono. A co do Frapsa, tak było, jest i będzie.

Otwieram minecrafta, w grze mam od 800 do 1000 fpsów. Action pokazuje to samo (na niebiesko). Gdy włączam nagrywanie fpsy spadają mi gwatowanie z 800 do 400 potem do 200 i staje na 120...spada czasami nawet do 70..

Nie rozumiem, jak frapsem było tak zawsze..? Niemozliwe ze ludzie np mają zaznaczone 120 fps gra im stoi na 120 i mogą płynnie nagrywać..

Opublikowano

Z tego co mi się udało dowiedzieć Action nie blokuje się na danej ilości FPS. To co Ci się wyświetla na czerwono to ilość nagrywanych FPS. Czy faktycznie tak jest to musisz sobie sprawdzić. Włącz nagrywanie w grze, która umożliwia podgląd FPS i porównaj ilość FPS z licznika w grze do ilości FPS wyświetlanych na czerwono. A co do Frapsa, tak było, jest i będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...