Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powód, dla którego gracie w lola

Dyktator_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie osobiście się podoba gierka, jest fajną formą rozluźnienia bądź zapełnieniem nudy.

Dla Ciebie to jest syf, a myślę, że większość osób gra bo po prostu im się podoba gra. :-)

Właściwie to jest jedyna gra, w którą gram, a sprzęt mam bardzo dobry więc myślę, że z innymi nie byłoby problemu. Próbowałam grać w inne "popularniejsze" gry ale żadna nie wciągnęła mnie tak jak Lol.  :yay:

Opublikowano

chodzi mi o to że widzisz jakie jest comunity itp w lolu a nadal grasz 

chyba nie ogarniam przesłania tego tematu? xD

i

Zawsze jest opcja wyciszenia osoby, która zachowuje się nieodpowiednio na chat. 

Zresztą jak grasz ze znajomymi i tylko dla zabawy to nie masz większego problemu z tym co jakieś dzieci piszą, a grę powinno się traktować tylko jak zabawę. :P 

Opublikowano

Ja gram w lola od 3 sezonu. Zostałem raz zbanowany i nie poprzestałem. 1,5 roku od bana zacząłem od nowa grać i powróciłem do mojej dywizji g3 w pół roku. 

Wcześniej grałem w CS:GO, ale to nie gra dla mnie, po miesiącu przerwy wszystko się prawie zapomina ... Nie to co w lolu. A poza tym to w CS:GO jest takie coś jak czat głosowy, nie polecam. Z dodaniem dzieci 12 letnich + rusków i innej kanalii = przegrana. Wkurwiałem się na to co meczu i dlatego odinstalowałem to "gówno". A w Lidze to może max raz dziennie się wkurwię, ale ta gra jest bardziej wyluzowana. Mam cel do osiągnięcia i tego się trzymam. To mnie motywuje, aby codziennie grać W Lola ;)
I jeszcze raz mówię, nie polecam CS:GO. 

bjk8v7f.png

Opublikowano

Dla zabicia czasu oraz żeby pograć ze znajomymi. Jedyna gra, która mnie trzyma tak długo - gram od 2 sezonu do teraz. Głównie lubię w nią grać, gdyż lubię się czasami pośmiać z tych dzieci, którzy piszą jacy to oni są i piszą cały czas "dawaj 1v1".

xD

Opublikowano

Zachęcili mnie 2 lata temu kumple i od tego czasu gramy nadal razem i mamy z tego fun.Niestety community jest spieprzone,a także podejście i niektóre pomysły twórców ale wszystkiego mieć nie można,wady zawsze jakieś muszą być.

Opublikowano

Gram, ponieważ sprawia mi przyjemność. Oczywiście jest w niej sporo denerwujących rzeczy, ale żadna gra nie jest ideana, a na przestrzeni tych wszystkich sezonów bardzo się wciągnąłem i może nawet odpalanie launchera weszło mi w nawyk. :)

Opublikowano

Ja gram w lola od hmm 4 lat coś takiego. Dlaczego w to gram?

Ponieważ jest to jedyna gra która mi się nie nudzi nie wiem dlaczego ale wszystkie gry mi się bardzo szybko nudzą. W csa pograłem niecałe 2 miechy w metinie zmieniam serwer co 2 tygodnie bo nudzi mi sie gra na jednym serwie jest bardzo dużo gier w które grałem a nie przegrałem tygodnia xD

Co do społeczności w lolu to to raczej normalne w każdej grze są debile ludzie którzy nie powinni mieć dostępu do internetu.

Jestem bardzo ciekawy kiedy lol mi się w końcu znudzi bo jak na razie gra bardzo fajnie się rozwija i coraz bardziej chce mi się grać :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Gra mimo monotoniczności dalej się nie nudzi, wręcz przeciwnie, zyskuje coraz większą rzesze fanów. Ciągle jest aktualizowana, nie jak niektóre produkcje, może nie zawsze na lepsze, ale Riot próbuję stale balansować grę. Imo jest po prostu ciekawa, więc dlatego też gram w nią już 5 lat.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Competetive gierka, pokazujesz skilla, jest strategiczna, mam osiagniecia, zarabiam tez na tym - dlaczego by tu nie grac  :lenny:

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja gram dla rywalizacji, np taka dota mi już nie pochodzi, zaś taki lol co ma taką niezbyt realistyczną grafikę a taką cukierkową to już tak. 

Głównym czynnikiem to postawienie gracza na rywalizacje po to są dywizje, lp, kary za wychodzenie. 

Sam riot Zawsze przypomina że większość typa jakie gra w lola to tylko w tryb rankedów. 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

można dostać kurwicy od lola :)
ale gram, bo fajna gra, w którą nie trzeba nakurwiać 24/7 żeby coś osiągnać tylko można wieczorem z ekipą pograć na czillku i czasami 3 klawiature w tym tygodniu zmieniać... ffs

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to niedługo zacznę swój czwarty sezon z lolem. Po takim czasie gameplay trochę mi się znudził, ale wciąż gram bo podoba mi się system rankingowy i rywalizacja.

giphy.gif

Opublikowano

Podoba mi się dynamika tej gry, ciągłe zmiany, wymagające uwagi (np. presezon, jeden patch i już jesteśmy do tyłu). Ciągle uczę się grać na nowo i niejako ekscytuje mnie to, gdyż każdego dnia poznaję tą grę od innej strony. Dodatkowo doza rywalizacji napędza w moim mózgu machinę rozkazującą grać mi w tą grę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...