Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualna sytuacja w Aion Online

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płacz lamusa który zbierał na Set AP'kowy 4 lata i załamał się kiedy wyszły nowe Sety AP'kowe bo zdał sobie sprawę, że znowu musi zbierać AP'ki albo druga opcja przeraziła go wizja wbijania przez rok max lvl. Śmierć frajerom.

Opublikowano
4 godziny temu, twiins napisał:

Już nie przesadzaj. Robisz z nasz jakieś kaleki, a na Barusie znajdziesz też tak samo dobrych graczy jak na innych serwerach. Wątpię, żebyś Balinxa rozwalał takim gladem i to obojętnie czy grał sinem czy gunnerem albo Mańka czy z asmoków Beziego, Aveaxa, Asty'go.

@Velkoz21a ty na Perento grałeś?

Już raz ustaliliśmy, że nie będę z Tobą dyskutować na temat graczy z Barusa.
Aion po 4.0 oraz ludzie, którzy doszli po 4.0 mają może z 15 - 25% wiedzy o grze, którą posiadają osoby, które grały wcześniej.

Miej swój pogląd na ten temat.

Mojego nie przekonasz, większości starej ekipy także.
Mniejsza, bo nie o tym jest watek.

Co do Twojego pytania - Na każdym serwerze miałem postacie.
Głównie dlatego Aion przynosił mi naprawdę spore dochody swego czasu.

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma za bardzo co opowiadać. Jeszcze gorzej niż było. Gry na Barusie nie ma co zaczynać. Siege nie istnieje wcale. Praktycznie 60% serwera czeka na merge (łączenie Dramusa z Mirenem żeby jak najszybciej stąd spierdzielić swoimi mainami) bo w sumie mają dosyć zachowania rodaków kriaju kwitnącej cebuli. Niestety nic jeszcze nie jest wiadome.

Jak zaczynać to na Dayli czy innym, lepszym serwerze z daleka od tego wszystkiego.

Opublikowano

Raczej nie wróci już popularność Aiona z 4.0-4.5 ;) Ale na pewno nie umrze, zawsze ktoś bedzię grał :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...