Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu / Season 6 / Low Server x100 / Opening 10.11 20:00 / Play2Win

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bez zastrzeżeń, gra się przyjemnie, miła atmosfera, każdy znajdzie coś dla siebie, zapraszamy do Gry, moj nick w grze LORD, chętnie doradzę - pomogę, ZAPRASZAM, naprawdę warto!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe Play2Win powiadcie? Platna mapa vip na ktora moga dostac sie boty po uiszczeniu oplaty. Tam juz nic ich nie siegnie i moga sobie klepac resy w spokoju. Jak ddo tego dodamy zwiekszony o 25% exp w stosunku do normalnego to otrzymamy odpowiedz dlaczego nie warto tracic czasu na ten twor polskiej sceny MU :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jakos ten server nie ma lagow, nie ma disconnectow i wszystko smiga jak nalezy, w przeciwienstwie to reszty serwerow co testowalem od sierpnia. gdzie te servery z*******e sa, pokaz mi jeden...

jak nie ataki DDos to jakies bugi, wylaczaja sie helpery albo inne proste rzeczy co tutaj admin naprawia od reki, a na innych sie pierdola po tygodniu...

ten scepter nawet nie wszedl na serwer a juz pierdoli jaki to niedobry, typowy kiep! ale mozna zrozumiec i jego, psa sie nie ma to sie kolegow szuka ^_^

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do wspólnej gry!

Online powoli rośnie w górę, ale co najważniejsze nie ma żadnych lagów i serwer stoi stabilnie!

Lepsi na pewno pomogą nowym! :)

sygnatura.png

Opublikowano

Szukałem jakiegoś serwera do pogrania na low expie i zajrzałem tutaj.

Twoja pierwsza edycja startowała razem z Moonem o ile dobrze pamiętam. Jakoś tak wyszło że zacząłem na Moon ale no niestety serwer poszedł w piach.

No to szukam sobie z zaciekawieniem czegoś innego i już miałem się rejestrować jak spojrzałem w ranking i mi się momentalnie odechciało.

image.png

Piszecie i CS a tu przecież widać kto wygra CS skoro jedna gildia ma monopol i całe top 5 w swoim składzie, że już nie wspomnę o przewadze liczebnej.

Nie myśleliście o ograniczeniu ilości miejsc w gildii?

Przy takiej liczbie online uważam że powinno się zrobić np 10 osobowe gildie celem uniknięcia właśnie takiego monopolu jak tu.

Narazie odpuszczam w weekend zapewne zajrzę i się przekonam jak to wygląda w praktyce ale doświadczenie mi mówi że jest to kolejny serwer pod dyktaturą jednej gildii:/

Opublikowano

Szukałem jakiegoś serwera do pogrania na low expie i zajrzałem tutaj.

Twoja pierwsza edycja startowała razem z Moonem o ile dobrze pamiętam. Jakoś tak wyszło że zacząłem na Moon ale no niestety serwer poszedł w piach.

No to szukam sobie z zaciekawieniem czegoś innego i już miałem się rejestrować jak spojrzałem w ranking i mi się momentalnie odechciało.

image.png

Piszecie i CS a tu przecież widać kto wygra CS skoro jedna gildia ma monopol i całe top 5 w swoim składzie, że już nie wspomnę o przewadze liczebnej.

Nie myśleliście o ograniczeniu ilości miejsc w gildii?

Przy takiej liczbie online uważam że powinno się zrobić np 10 osobowe gildie celem uniknięcia właśnie takiego monopolu jak tu.

Narazie odpuszczam w weekend zapewne zajrzę i się przekonam jak to wygląda w praktyce ale doświadczenie mi mówi że jest to kolejny serwer pod dyktaturą jednej gildii:/

Jest druga gildia, ktorej GM mówi "CS'a da się wygrać jednym party, luzne majty" :)

A po za tym z tego co widze to serwer podzielil sie na dwie ekipy i sie razem ubijają po nocach, więc jest po co grać :) Nie ma nudnej gry

sygnatura.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer 80 online się utrzymuje, w niedziele pierwsza walka o zamek :)

sygnatura.png

Opublikowano

Witam zapraszałem  ludzi na ten serwer  ale po 1 cs jestem troszkę zdziwiony  i rozczarowany . gram sumka na cs sleep trwa  10 sekund :)  .de bufy   nic nie daje .postać której  nikt nie bije  ginie w niewyjaśnionych okolicznościach .fakt  nie ma webshopa . donate jest  można kupić vipa i jakieś śmieci w xshop .Ale jak już ktoś  zrobi donate  to sie zdziwi  bo przelicznik jest  dziwny za 200 crd ma się tylko 100 wcoin. trochę lipa jak dla mnie .  nie polecam nikomu 

Opublikowano

Zapraszamy na serwer! Nie patrzymy na innych i robimy swoje! :)

Zmiany w golden/silver boxie

tut1.png

sygnatura.png

Opublikowano

tez bym zagral na x500 :) u mnie tak samo lipa z czasem jak i u kolegi wyzej ;)

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Gram od startu, grałem na poprzedniej edycji i serwer ustawiany coraz lepiej. CS wygrała gildia, która liczyła 7 osób. Z Arkani nikt nie korzysta, a VIP 20% dodatkowy exp to dużo raczej nie zmienia? Mogę się mylić. Dodatkowe eventy typu Giant oraz eventy administracji urozmaicają grę. Administracja słucha propozycji i skarg (ciężko pracują). Serwer działa bez zarzutu. Poprzednia edycja była zbyt easy. Serwer nastawiony na level raczej HARD. Jeśli szukacie czegoś, gdzie możecie pograć trochę dłużej, trochę się pomęczyć i mieć z tego satysfakcję to zapraszam. Ja nie mam zastrzeżeń. W tym tygodniu próbujemy odbić zamek. PS jest dużo udoskonaleń i poprawek administracji co urozmaica grę, np. custom jewele i nie tylko!
Pozdrawiam EForce/KrataPiwa z ChaosMU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...