Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu / Season 6 / Low Server x100 / Opening 10.11 20:00 / Play2Win

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie nazwę tego drugą edycją serwera Chaos.
Gracze, którzy grali wiedzą czemu... mógłbym odpalić serwer pod inną nazwą i pod inna tożsamością jak robi większość.
Nie zrobię tego bo to czyste oszukiwanie graczy, ukrywanie swojej przeszłości.
Człowiek uczy się na błędach, nie zapewnię wam tego, że tym razem się uda, bo w tych czasach bardzo ciężko o serwer na dłużej.
Jestem pewien jednak tego, że nie powtórzy się żadna "niemiła" sytuacja jak ostatnio.
Długo pracowałem nad serwerem... poprawiłem wszystko co trzeba było poprawić...
Wprowadziłem wiele zmian, polepszających rozgrywkę...
Zapraszam do przeczytania publikacji!
Jestem przygotowany na hejty :)

chaosmu.png

Server Time: GMT +1
Start Server Time: 10.11 20:00
Game Version: Season 6 Episode 3 
Experience: x100 
Master lvl experience: x10
Item Drop Rate: 40%
Maximum Level: 400
Maximum Master Level: 200
Maximum Reset: 100
Reset type: On Website - Reset Stats, 500points for reset, back to 1lvl
Reset cost: 50.000.000 zen
Castle Siege: Sundays
Stats limit: 32 000
Max points: 50 000*
Max Ip Connection: 3
Vault only in Noria

================
Create Character
================

Summoner: 0 
Magic Gladiator: 220
Dark Lord: 250
Rage Fighter: 300

================
  Succes Rate
================

Jewel of Soul: 50%
Jewel of Life: 70%
Jewel Mix +10: 75%
Jewel Mix +11: 70%
Jewel Mix +12: 65%
Jewel Mix +13: 60%
Jewel Mix +14: 55%
Jewel Mix +15: 50%

================
 Guild Settings
================

Guild Create MinLevel: 200
Guild Max User: 20
Guild Alliance Max Count: 2

================
 Party Settings
================

2 Players: 120% exp
3-4 Players: 125% exp
Full Party: 130% exp

================
VIP Account
================

ALL HAVE VIP EXPERIENCE FOR 24hours AFTER START SERVER
Price: 
4 eur / 16 pln for 14 days
7 eur / 30 pln for 30 days
14 eur / 60 pln for 74 days
Exp: x125
Master Lvl Exp: x15
Item Drop Rate: 50%
Two more vaults - commands /ware 1 /ware 2
Succes Rate +5%
Acces to Non-Pvp Map!

================
Server features
================

- Security DDos Premium
- Spots on minimap (TAB)
- Seperate Chat Exp
- Auto Reconnect 
- Auto Party  command /re auto
- New Events
- New Custom Jewels
- Master-Skill-Tree  
- Official Mu Helper
- Goblin System
- In-Game Cash Shop 'x'
- Server without WebShop
- Market on WWW
- Event timer on WWW
- Offline shops in game

================
Custom Jewels
================
Custom Jewels drop only with Golden/Silver Box, keys drop with moobs/boss
Custom Jewels dont work for wings
All jewels have 70% Succes Rate
Jewel of Luck - add luck to item
Jewel of Options - add +16 life options
Jewel of Skill - add skill to item
Jewel of Excellent - add 1 random options, max 3 options

eventy.png

Blood Castle:
Every 4 hours from 00:00
Prize 1-5 Random Jewel, BC 6-8 Chaos Card
Chaos Card can change at Chaos Card Master in Noria for 1 item excellent

Chaos Castle: 
Every 4 hours from 01:00
Prize Standard Jewels & ACC Item

Devil Square: 
Every 4 hours from 00:30

Golden Dragon Invasion:
Every 4 hours from 03:20
2 Season System Respawn
Box of Kundun +1 - 5x Golden Goblin in Noria 
Box of Kundun +2 - 5x Golden Taikan in Devias
Box of Kundun +3 - 5x Golden Dragon in Lorencia
Box of Kundun +4 - 5x Golden Lizard in Atlans
Box of Kundun +5 - 5x Golden Tantalos in Tarkan
BEST EXCELLENT ITEMS WITH BoK: Dragon, Legendary, Guardian etc.
STRONGER ITEMS DROP WITH MEDUSA,SELUPAN,KUNDUN
YOU CAN TOO USE CUSTOM JEWELS AND MAKE ITEMS EXC

Red Dragon Invasion: 
Every 4 hours from 00:15 
Drop 3 Random Jewels

Custom Events
Monster Attack

GIANT ATTACKED LORENCIA
Every 4 hours from 01:15
Spawn
0wzmh6zhfiux.jpg

MOOB: Giant
Dynamic HP: 1.000.000 in first day
Drop: 5 items: zen, jewels, keys

ICE QUEEN ATTACKED DEVIAS
Every 4 hours from 00:20
Spawn
lhfcqk9dhwpo.jpg

MOOB: Ice Queen

HYDRA ATTACKED ATLANS
Every 4 hours from 02:25
Spawn
v53zsveffshx.jpg

MOOB: Hydra

ZAIKAN ATTACKED TARKAN
Every 4 hours from 03:05
Spawn
rxg2p0ihb7x9.jpg

MOOB: Zaikan

Lucky Coin

Registration lucky coin in Noria at NPC Delgado nad change for
10x - 4 Random Jewels
20x - Bundle Jewels (10) 
30x - Talisman of Chaos Assembly or Silver/Gold Key

Cherry Blossom Mix

Change Bloosoms in Noria at NPC Cherry Blossom Spirit
10 White - Bundle Jewels (10)
30 Red - Rings & Pendants
255 Gold - Red Fenrir or Bundle Jewels (30)

Golden Box

Drop all custom jewels

Silver Box

Bundle jewels (10)
Custom jewels without jewel of exc

sygnatura.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o nie ściąganie klienta ze strony, dziś wieczorem/ w nocy pojawi się nowy klient.
Rejestracja będzie włączona wraz z updatem klienta.

Jeśli ktoś ma jakieś pytania zapraszam na gg:13045763

sygnatura.png

Opublikowano

150-180

Straciliśmy graczy przez luki w plikach i małe niedopracowanie z naszej strony, ktore wykorzystały osoby mające na celu rozwalenie serwera.

Wszystko zostało poprawione

sygnatura.png

Opublikowano

95ba7150-d474-11e4-9b48-0025b511226e.jpg\

Odcinek numer 5234234324. W glownej roli ChaosMu 

@@ 

Tak wiem zaraz napiszesz ze przejeles serwer od wujka  , a to Twoj drugi restart . Przed wujkiem pewnie serwer mialo jeszcze 5 innych adminow i te wszystkie restarty i ponowne starty nie maja nic wspolnego z tym . Tak samo jak wczesniejsze tlumaczenia choc byly takie same no ale to wujek wtedy pewnie pisal .... 

gif.gif

Opublikowano

@@ 

Tak wiem zaraz napiszesz ze przejeles serwer od wujka  , a to Twoj drugi restart . Przed wujkiem pewnie serwer mialo jeszcze 5 innych adminow i te wszystkie restarty i ponowne starty nie maja nic wspolnego z tym . Tak samo jak wczesniejsze tlumaczenia choc byly takie same no ale to wujek wtedy pewnie pisal .... 

nie powiem bo z tą modą na sukces, nawet śmiesznie wyszło..

dokładnie tak jest :) Jest to moja druga odsłona tego wydania ChaosMu, pierwsza rozpadła się przez włam do bazy danych i przez pewną komendę :)

sygnatura.png

Opublikowano

Grałem poprzednio i było fajnie szkoda tylko, że padło to wszystko .. Mam nadzieje, że teraz będzie inaczej i to wszystko ustoi.

Do zobaczenia w grze ! ;)

Opublikowano

@@ 

On przynajmniej potrafi naprawić wiszące postacie w grze i nie kręci licznika jak legendarna Artemida <3

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz. Sam wcześniej przyznałeś, że z kumplami nie raz oszukiwałeś na serwerach i używałeś wszelkich możliwych dziur w zabezpieczeniach itp byle tylko być zawsze w topce. Dobrze pamiętam jak pierwszego dnia na poprzedniej edycji przyleciałeś nad ranem na mojego spota do Aidy, żeby go zlikwidować bo byłem nr 1 w rankingu wyprzedzając o raptem może 5 lvl Twoich kumpli grających w Tarkan. Napisałeś, że już dość skorzystałem bo obok spota miały naturalny respawn 2 mobki które tam zawsze wychodziły. Po czym zlikwidowałeś tego spota całkowicie. Bo coś było nie tak - nie Twoi kumple w tarkan ale ktoś obcy był pierwszy w topce. Potem przymykałeś oko jak cała jedna gildia latała z pandami po serwerze, których w żaden sposób się nie dało dostać. (chyba, że od admina albo oszukując) 

Twój poprzedni serwer stał raptem 3 tygodnie. A dokładnie po niecałych może 10 dniach nagle był restart serwera i z całkowicie nowa bazą danych start od nowa. Naprawdę myślisz, że ludzie znowu dadzą się na to nabrać?!.. Napisz jeszcze, że to oczywiście long term. Wprowadzanie na taki serwer płatnego vipa czy donate to normalna kpina z graczy. Nie masz zielonego pojęcia o zabezpieczeniach serwera. Samymi dobrymi chęciami i słomianym zapałem nic nie osiągniesz.

Może znajdziesz jakiś frajerów do grania po raz kolejny na Twoim serwerze. Ja osobiście będę wszystkim tego odradzał. Serwer mogę iść o zakład nie przetrwa nawet miesiąca. Apeluję też do wszystkich, którzy jednak skuszą się na granie tutaj: - dobrze zastanówcie się przy zakładaniu konta bo ostatnio konta z hasłami graczy z poprzedniej edycji tego pana wyciekły do netu. 

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz. Sam wcześniej przyznałeś, że z kumplami nie raz oszukiwałeś na serwerach i używałeś wszelkich możliwych dziur w zabezpieczeniach itp byle tylko być zawsze w topce. Dobrze pamiętam jak pierwszego dnia na poprzedniej edycji przyleciałeś nad ranem na mojego spota do Aidy, żeby go zlikwidować bo byłem nr 1 w rankingu wyprzedzając o raptem może 5 lvl Twoich kumpli grających w Tarkan. Napisałeś, że już dość skorzystałem bo obok spota miały naturalny respawn 2 mobki które tam zawsze wychodziły. Po czym zlikwidowałeś tego spota całkowicie. Bo coś było nie tak - nie Twoi kumple w tarkan ale ktoś obcy był pierwszy w topce. Potem przymykałeś oko jak cała jedna gildia latała z pandami po serwerze, których w żaden sposób się nie dało dostać. (chyba, że od admina albo oszukując) 

Twój poprzedni serwer stał raptem 3 tygodnie. A dokładnie po niecałych może 10 dniach nagle był restart serwera i z całkowicie nowa bazą danych start od nowa. Naprawdę myślisz, że ludzie znowu dadzą się na to nabrać?!.. Napisz jeszcze, że to oczywiście long term. Wprowadzanie na taki serwer płatnego vipa czy donate to normalna kpina z graczy. Nie masz zielonego pojęcia o zabezpieczeniach serwera. Samymi dobrymi chęciami i słomianym zapałem nic nie osiągniesz.

Może znajdziesz jakiś frajerów do grania po raz kolejny na Twoim serwerze. Ja osobiście będę wszystkim tego odradzał. Serwer mogę iść o zakład nie przetrwa nawet miesiąca. Apeluję też do wszystkich, którzy jednak skuszą się na granie tutaj: - dobrze zastanówcie się przy zakładaniu konta bo ostatnio konta z hasłami graczy z poprzedniej edycji tego pana wyciekły do netu. 

Pandy mieli z ukrytej komendy która zostawił twórca w plikach serwera. Zostali oni od razu zbanowani i dlatego poszła taka fala hejtu w moją stronę,więc co ty gadasz ze przymykalem oko?. - Komenda usunięta

Spota usunąłem bo byl tam mainowy respawn, co dawalo koło 10moobow.

Baza danych usunięta bo były dziury w stronie - teraz jest nowy silnik i automatyczny backup danych

A  to z tymi hasłami to niezle wymysliles ^_^ Pokaż gdzie wyciekły i kiedy?

Ogółem Ci powiem, że niezle swoja wypowiedz doprawiles ;)

REJESTRACJA OWARTA

INNY LINK DO KLIENTA JAK KOMUS NIE DZIAŁA

https://drive.google.com/open?id=0BycfAoGAix3ETDZ5NnZMcUlnMDA

https://www.virustotal.com/pl/url/36ca330030d16a0d353d07379ddc97141abd8499a025c20ce732153b9587f99f/analysis/1478793805/

sygnatura.png

Opublikowano

Pytanie do Administracji -jak to jest ze ludzie sa w topce a z online wynika ze wogule niegrali maja 0 godzin 0 minut gry co to za przekret ?

To koledzy Admina  jesli nie to prosze o wyjasnienie

Opublikowano

to oznacza ze od startu dana osoba jeszcze nie wyszla z gry i nie ma logu opuszczenia servera z tad nie ma podliczenia ile H jest w grze

Opublikowano

Wczesniejsza edycja byla znakomita ta niedorasta jej do piet widac ze ustawiona jest pod donate

Wytlumacz mi czemu jest pod donate haha?

Skoro nie dodalismy nic za pieniadze?

Byla znakomita bo mogles wingi wbic na 13?

sygnatura.png

Opublikowano

Piszac o +12 mialem na mysli op. dolna  na 16 niema mozliwosci wbicia  soula totalnie pala ------ poprostu tamta edycja dala mi satysfakcie gry tu jest inaczej to moj osobisty poglad chodz nieosamotniony bo rozmawialem z kikoma graczami wczesniejszej edycji poieraja moje spostrzezenia.

Niebede komentowal dalej  kazdy gra gdzie mu sie podoba

pozdrawiam i wspominam wczesniejsza edycje WYSMIENITA

Opublikowano

Piszac o +12 mialem na mysli op. dolna  na 16 niema mozliwosci wbicia  soula totalnie pala ------ poprostu tamta edycja dala mi satysfakcie gry tu jest inaczej to moj osobisty poglad chodz nieosamotniony bo rozmawialem z kikoma graczami wczesniejszej edycji poieraja moje spostrzezenia.

Niebede komentowal dalej  kazdy gra gdzie mu sie podoba

pozdrawiam i wspominam wczesniejsza edycje WYSMIENITA

Ja szanuję twoje zdanie, kazdy ma swoje :)

Tylko nic sie nie zmienilo co do poprzedniej oprocz nowych eventow i zmiany w dropie z boxów :)

Więc nie wiem o czym mówisz

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...