Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30ZŁ ZA DARMO

Dexude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też już przyszło. Niby 2 tygodnie czekania, ale zwrocik godny ;)

24d5c98b9fdc4df982679de1ae03b49d.png

Opublikowano

To jak to w końcu z tym jest? Bo tyle dram na youtube, że już nie wiem w co wierzyć. Oszukują ludzi czy nie? 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

n

To jak to w końcu z tym jest? Bo tyle dram na youtube, że już nie wiem w co wierzyć. Oszukują ludzi czy nie? 

i

e

Opublikowano

sprawa jest prosta, wszystko jest jak najbardziej legalne, z tym ze, kupony nie są twoja własnością, wiec jeśli wygrasz główna wygrana, cashbacklove przejmie niby twoje pieniądze, a ty dostaniesz swoje 30 zł, genialne.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

sprawa jest prosta, wszystko jest jak najbardziej legalne, z tym ze, kupony nie są twoja własnością, wiec jeśli wygrasz główna wygrana, cashbacklove przejmie niby twoje pieniądze, a ty dostaniesz swoje 30 zł, genialne.

Chyba chodzi ci o Lottoland, a nie Cashbacklove.

Cashbacklove dostaje kasę od Lottolandu za to, że zdobywają im klientów. Nie od dzisiaj firmy za to płacą.

A jeśli chodzi o lottoland, to oni wcale nie kupują kuponów. Oni nie mają nic wspólnego z polskim lotto.

To jest taki jakby zakład na to jakie będzie losowanie. Równie dobrze ja sam mogę chodzić po ulicy i brać od ludzi po 2 złote, powiedzieć że kupie za to kupony (nie kupię) i jak wygrają to oddam im wygrane pieniądze - nawet gdybym ich nie oszukał i wypłacał kasę, to i tak wyjdę na plus, bo szansa na ich wygraną jest bardzo niska.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To jest taki jakby zakład na to jakie będzie losowanie. Równie dobrze ja sam mogę chodzić po ulicy i brać od ludzi po 2 złote, powiedzieć że kupie za to kupony (nie kupię) i jak wygrają to oddam im wygrane pieniądze - nawet gdybym ich nie oszukał i wypłacał kasę, to i tak wyjdę na plus, bo szansa na ich wygraną jest bardzo niska.

wez mi to wytlumacz, bo według mnie wyjdziesz na 0 gdy zwrócisz im kase

Opublikowano

Nie zwróciłbym tych pieniędzy, które mi dali, ale te, które "wygrali".

Szansa na trafienie trójki w Lotto to coś około 1:50. Sprzedaję na ulicy 50 kuponów Lotto (nieistniejących) po 2 złote. Teoretycznie jeden z tych kuponów jest wygrany - ktoś trafia trójkę, daję tej osobie 24 złote wygranej, pozostałe osoby nic nie wygrały, więc dla mnie zostaje 76 złotych. O to mi chodziło.

I na takiej właśnie zasadzie działają te wszystkie Lottolandy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ale nie zawsze ktoś wygra i wtedy kasa zostaje dla niego.

panie moderatorze nie dawaj mi warna bo @up wyprzedzil mnie o sekundy lol

Opublikowano

Fakt faktem, ale oferta z totkiem jest już nieaktywna. Słyszałem, że mają ją jeszcze wznowić w przyszłości

Opublikowano

Nie zwróciłbym tych pieniędzy, które mi dali, ale te, które "wygrali".

Szansa na trafienie trójki w Lotto to coś około 1:50. Sprzedaję na ulicy 50 kuponów Lotto (nieistniejących) po 2 złote. Teoretycznie jeden z tych kuponów jest wygrany - ktoś trafia trójkę, daję tej osobie 24 złote wygranej, pozostałe osoby nic nie wygrały, więc dla mnie zostaje 76 złotych. O to mi chodziło.

I na takiej właśnie zasadzie działają te wszystkie Lottolandy.

to dlaczego każdy po wpłacie 10 zł ma zwrot 30 zł?

Opublikowano

to dlaczego każdy po wpłacie 10 zł ma zwrot 30 zł?

A po co się kupuje reklamy w telewizji? To działa tak samo - firma (w tym przypadku Lottoland) przeznacza jakieś 30 złotych na pozyskanie klienta. Powiedzmy, że 10% z nich zostanie na stronie, raz w tygodniu kupią sobie kupon, po jakimś czasie to 30 złotych im się zwróci. Jest wiele programów partnerskich, chociażby banków - bank płaci 50 złotych za pozyskanie osoby, która założy darmowe konto. Jaki w tym sens, skoro osoba zakładająca konto nic nie płaci? Nie trzeba się nad tym długo zastanawiać, to logiczne, że bankom musi się to opłacać. Ktoś weźmie u nich kredyt, ktoś wpłaci pieniądze na lokatę - wydatek się zwróci.

Tak samo jest w przypadku reklam telewizyjnych - kasa wydana na reklamę zwraca się bo pojawiają się nowi klienci. Tak też jest w przypadku tej oferty w której dostaje się 30 złotych.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Marketing, marketing i jeszcze raz marketing. Dodam tylko, że wśród osób, które dodatkowo wygrały, znajdą się osoby, które postawią kupony jeszcze raz i jeszcze raz, bo to jest hazard. Stąd ten model finansowy, my zgarniamy 30zł od cashbacklove, a ile zgarnia cashbacklove od lottoland tego nikt nie wie, ale zapewne nie małe pieniądze ;)

Opublikowano

Normalnie jak amberGold.. Ja osobiście boję się udostępniać jakie kol wiek dane w internecie i bym nie polecał tego w razie czego.:)Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Nie chce nic mówić @Valze ale ja za pozwolenie na coś takiego dostałem degrada i bana za korupcję 

//Temat jak każdy inny. Nie zabronimy nikomu dyskusji.

Widzę poglądy dynamicznie się tutaj zmieniają 

//Tematy o metodach zarobku są mile widziane, o ile ktoś nie wstawia swoich reflinków.

9368_gold.png

Opublikowano

>bawienie sie w hazard

serio są tacy ludzie? xD w hazardzie nie ma wygrywania więc nie wiem po co ktos mialby zostac na tej strnie XDDD

Są tacy ludzie i jest ich sporo.

Wystarczy wejść na stronę Lotto - w ostatniej kumulacji było prawie 60 tysięcy trójek.

Wiedząc, że szansa na trafienie jednej z nich to około 1:50, można z łatwością wyliczyć, że ludzie wysłali co najmniej 3 miliony kuponów.

A przyczyną może być to, że miliony ludzi marzą o drogich samochodach, wielkich domach. Ci ludzie nie robią nic by zdobyć pieniądze za które to wszystko dostaną (pracują za 2 tysiące miesięcznie). Jednak wciąż mają nadzieję na zdobycie dużego majątku nic nie robiąc - najłatwiejszym sposobem jest gra w Lotto. Oczywiście nic im z tego nie wyjdzie, ale próbują.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Panowie, z tematu o darmowe 30 złoty robi się off topic, 

Sprawa została wyjaśniona przez Wiśnie, gdzie na swój kanał wrzucił wszystkie wyjaśnienia oraz to iż jeśli faktycznie komuś znikła kasa z konta bankowego, to sam z własnej kieszeni zapłaci. Więc nie ma już po co siać propagandy oraz hejtu w stronę Wiśni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...