Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30ZŁ ZA DARMO

Dexude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj dodał film youtuber o nicku WIŚN*A czy tez dawny Bartekzbartek. Najnowszy film mowi o 30zl za free, czy to legitne? Potwierdzenia karty trzeba jakieś wysylac i kody, to nie fake?

Na jakiej zasadzie oni na tym zarabiają, mimo ze wplacamy 9zl i mamy jeszcze kupony?

73685633822473628956.png

Opublikowano

Działa, wyplacilem tej strony 13x30zł, +130zł za reffy (moje konta). Około 7dni weryfikuje i po 1dni wpłacając. Mogę wrzucić dowody wypłat

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Działa, wyplacilem tej strony 13x30zł, +130zł za reffy (moje konta). Około 7dni weryfikuje i po 1dni wpłacając. Mogę wrzucić dowody wypłat

Pokaż

Opublikowano

Pokaż

Dodany obrazekDodany obrazekDodany obrazek

Zrobię poradnik jak ominąć weryfikację telefoniczną do multi konto i ogólny poradnik jak pozwolisz mi wstawić mojego refa :D

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

a435bf7e31dc4127ac117ce2048fc781.png

Przetestujemy ;) 9zł nie majątek, a wizja darmowej 0.5l żubrówki jest interesująca ;_;

Opublikowano

Dodany obrazek

Przetestujemy ;) 9zł nie majątek, a wizja darmowej 0.5l żubrówki jest interesująca ;_;

Nie zapominaj, że możesz wygrać miliona w lotto.

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Na jakiej oni zasadzie zarabiają?

Lottoland płaci im pewnie z 50 złotych za każdą osobę, która zakupi kupony. A później oni wypłacają ludziom po 30.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

f55d6e1e983343edacc96c455ee71a5e.png

Dostałem potwierdzenie (po tygodniu), teraz czekamy na wypłatę :P

Opublikowano

Oj nie wiem ile w tym prawdy, ale ten koleś dobrze mówi chyba https://www.youtube.com/watch?v=0FYWvfCdng8

Więc obejrzyjcie ten film zanim coś zrobicie

A w szczególności polecam ten moment 3:30 do 4:00 i wsłuchajcie się co mówi

a no i wbijcie na kanał wiśni i zobaczcie ten film "30 zł dla każdego" i sekcja komentarze, :)

O ile podawanie danych do karty kredytowej gdziekolwiek jest głupim pomysłem, to istnieją jeszcze inne formy płatności tj. Przelewy24, Dotpay gdzie posługujemy się wyłącznie rachunkiem bankowym, a do firmy przesyłany jest jedynie status płatności. W każdym razie nie ma to już znaczenia, bo z tego co wiem ta oferta jest nieaktywna.

Opublikowano

czyli jak mi cashback wyplacil to bede mial jakies klopoty z policja ? ja pierdle

Niby czemu?

Opublikowano

te pieniadze ktore wyplacaja to nie sa czasem tych ktorych okradli. nie podalem karty kredytowej. przez psc zaplacilem na lottoland i przez pp wyplailem

Opublikowano

to jest te słynne pranie pieniędzy?

Poniekąd tak, bo inaczej się tego nazwać nie da. Ja nigdy nie ufałem tego typu stronom i już nie zaufam. Raz jeden zarejestrowałem konto na stronie pobieraczek (parę lat temu) i byłem zasypywany listami ostrzegawczymi i groźbami o zapłatę 100 zł za REJESTRACJĘ, gdzie w regulaminie nie widniał zapis o płatności za rejestrację, a tydzień pobierania był darmowy. Dopiero potem były kwoty. Jak się okazało, firma miała długi i szukała debili, którzy zapłacą, ja nie zapłaciłem. Podobnie może być tutaj.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

to jest te słynne pranie pieniędzy?

Poniekąd tak, bo inaczej się tego nazwać nie da. Ja nigdy nie ufałem tego typu stronom i już nie zaufam. Raz jeden zarejestrowałem konto na stronie pobieraczek (parę lat temu) i byłem zasypywany listami ostrzegawczymi i groźbami o zapłatę 100 zł za REJESTRACJĘ, gdzie w regulaminie nie widniał zapis o płatności za rejestrację, a tydzień pobierania był darmowy. Dopiero potem były kwoty. Jak się okazało, firma miała długi i szukała debili, którzy zapłacą, ja nie zapłaciłem. Podobnie może być tutaj.

Na tych stronach nie podajesz swoich danych osobowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...