Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś na PandoraMT2 po aktualizacji

Cicik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie to ten serwer musi zacząć jakoś działać ;) Przez problemy z patcherem nie udało mi się pobrać klienta i nie wiem czy to już src czy jeszcze ten stary?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Z ciekawości używałem praktycznie wszystkiego co jest na forum i nic nie działo, chyba najlepsze zabezpieczenie jakie do tej pory były zrobili, dobra robota pandora! :)

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Czyli serwer padnie szybciej niż wrócił ;) Część osób już się ustawiło na całą grę. Reszta będzie się bujać. Ciekawe czy m2bob sobie z tym poradzi. Jakoś nie wierzę w te "najlepsze zabezpieczenia"

Czyli serwer padnie szybciej niż wrócił ;) Część osób już się ustawiło na całą grę. Reszta będzie się bujać. Ciekawe czy m2bob sobie z tym poradzi. Jakoś nie wierzę w te "najlepsze zabezpieczenia"

Opublikowano

Mi nie oto chodzi bo ludzie sobie najebali kasy itd. Mi bardziej chodzi o jakiegoś mobbera i exp bota xD

Opublikowano

nie widzę żadnego problemu żeby zrobić tam bota :P każdy skrypt pythona tam działa

Dziwne injectorem nie szlo mh włączyć. Root tez nie działa. A wrzucone pliki z .py z automatu usuwa po włączeniu klienta

Opublikowano

nie widzę żadnego problemu żeby zrobić tam bota :P każdy skrypt pythona tam działa

Dziwne injectorem nie szlo mh włączyć. Root tez nie działa. A wrzucone pliki z .py z automatu usuwa po włączeniu klienta

podstawy pythona i tyle wystarczy, nie trzeba nic injectować

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wydaje ci sie sielu :) to nie takie proste co otworzysz pliczki w roocie i sprobujesz zmienic cos w pliku z koncowka *.py? to nie dziala odrazu wykrywa to jako modyfikacje pliku.Byle jaka linijke zmienisz i juz wykrywa jako modyfikacje :) Jak chcesz to probuj bo pisac kazdy moze, ze latwe.A skad wiesz skoro nawet pewnie nie probowales nic tam zmodyfikowac :)

Skoro dla cb to takie latwe to zrob jakis cheat na ten serwer, czekam.

Opublikowano

Wydaje ci sie sielu :) to nie takie proste co otworzysz pliczki w roocie i sprobujesz zmienic cos w pliku z koncowka *.py? to nie dziala odrazu wykrywa to jako modyfikacje pliku.Byle jaka linijke zmienisz i juz wykrywa jako modyfikacje :) Jak chcesz to probuj bo pisac kazdy moze, ze latwe.A skad wiesz skoro nawet pewnie nie probowales nic tam zmodyfikowac :)

Skoro dla cb to takie latwe to zrob jakis cheat na ten serwer, czekam.

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i co jeszcze może mam wam coś robić, zresztą nie pisze tego żeby komuś coś tu udowadniać w dupie to mam lel xD

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No to zdradz mi w jaki sposob znajac podstawy pythona zrobilbys tam jakiegos cheata(modyfikacje)? Skoro jak zmodyfikujesz(dopiszesz jakis skrypt) wykrywa to jako modyfikacje clienta.

"podstawy pythona i tyle wystarczy, nie trzeba nic injectować" <--- Twoje slowa

Opublikowano

No to zdradz mi w jaki sposob znajac podstawy pythona zrobilbys tam jakiegos cheata(modyfikacje)? Skoro jak zmodyfikujesz(dopiszesz jakis skrypt) wykrywa to jako modyfikacje clienta.

to powiedz, zrób, pokaż, daj itd itd, karitas do c***a czy co.

stwierdzam to po sobie, sam znam tylko podstawy pythona i jakoś nie mam problemu z żadnym klientem.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

stwierdzam to po sobie, sam znam tylko podstawy pythona i jakoś nie mam problemu z żadnym klientem.

Nam nie musisz nic udowadniać. Natomiast jeśli wiesz jak to zrobić, możesz pomóc innym, w końcu te forum od tego jest. Podchodzenie do tego na zasadzie "wiem ale, nie powiem hehe xd" świadczy o niedojrzałości, a tak zyskujesz jeszcze większy szacunek na mpc-owej dzielni :).

Z drugiej strony widziałem rozmowę pod wrzuconym przez Ciebie MH. Zamiast dziękować za wykonaną dobrze robotę to co niektórzy jakieś pretensje mają, a że skopiowane, że słabo zmodyfikowane. W takich przypadkach, rzeczywiście może odechcieć się pomagać.

Opublikowano

Nam nie musisz nic udowadniać. Natomiast jeśli wiesz jak to zrobić, możesz pomóc innym, w końcu te forum od tego jest. Podchodzenie do tego na zasadzie "wiem ale, nie powiem hehe xd" świadczy o niedojrzałości, a tak zyskujesz jeszcze większy szacunek na mpc-owej dzielni :).

Z drugiej strony widziałem rozmowę pod wrzuconym przez Ciebie MH. Zamiast dziękować za wykonaną dobrze robotę to co niektórzy jakieś pretensje mają, a że skopiowane, że słabo zmodyfikowane. W takich przypadkach, rzeczywiście może odechcieć się pomagać.

"zyskujesz jeszcze większy szacunek na mpc-owej dzielni

Wolałbym w sosnowcu mieszkać niż mieć szacunek na mpc xD 

Opublikowano

Podmiana item_proto i item_list w locale_pl nic nie daje, nawet patcher nie podmienia zmodyfikowanych plików w pack, jeśli któryś usunę to już go nie pobierze :/ Poza tym przeszukałem całego klienta i chyba item_proto z którego korzysta klient znajduje się w bince, zresztą co widać po rozmiarze (przedtem 3.06 MB - teraz 6.71 MB), tutaj nikt jej nie rozpakuje.

W sumie jestem pod wrażeniem tego pomysłu :) Aryman na przykład zapakował eix'y do binki.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Podmiana item_proto i item_list w locale_pl nic nie daje, nawet patcher nie podmienia zmodyfikowanych plików w pack, jeśli któryś usunę to już go nie pobierze :/ Poza tym przeszukałem całego klienta i chyba item_proto z którego korzysta klient znajduje się w bince, zresztą co widać po rozmiarze (przedtem 3.06 MB - teraz 6.71 MB), tutaj nikt jej nie rozpakuje.

W sumie jestem pod wrażeniem tego pomysłu :) Aryman na przykład zapakował eix'y do binki.

Pozostaje decompilacja pliku wykonywalnego(exe) i bibliotek(dll) :) i sprawdzanie zabezpieczen jakie wgrali.Ale to juz wyzszy poziom i malo kto to potrafi.Na tym naprawde trzeba sie niezle znac :D

Byloby mozna polaczyc sie przez innego clienta, ale pierw trzeba sprawdzic jakie dane wysyla client do serwera, ze dopuszcza do polaczenia z serwerem.Tak mi sie przynajmniej wydaje, nie znam sie na tym szczerze mowiac :P

Opublikowano

Moim zdaniem aż się chce teraz grać jak nie ma tyle botów. W końcu ceny spadają - 8kkk za trute, a jeszcze przed usunięciem Botów po 10-12 :v

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...