Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie posiada pięknego spawnu ale naprawdę warto zagrać!

Według mnie serwer różni się od innych tym, że mapa jest bez ograniczeń oraz styl prowadzenia serwera jest on wyjątkowy.

Właściciel stara się być codziennie po kilka godzin z tym naprawia błędy i dodaje ciekawe rzeczy.

Zrobiliście spam o byle co, panu Gladorowi brakuje screenshotów w prezentacji ewentualnie przepięknej grafiki, nie każdy zna się na tym.

Ahh dodam, że gram na tym serwerze ok. 2tyg i serwer naprawdę bardzo się rozwinął, na przykład powstały 2 nowe gildie choć itemy są bardzo trudne.

Stan techniczny serwera się poprawił co chyba widać :D

Serdecznie polecam :)

Opublikowano

Serwer nie posiada pięknego spawnu ale naprawdę warto zagrać!

Według mnie serwer różni się od innych tym, że mapa jest bez ograniczeń oraz styl prowadzenia serwera jest on wyjątkowy.

Właściciel stara się być codziennie po kilka godzin z tym naprawia błędy i dodaje ciekawe rzeczy.

Zrobiliście spam o byle co, panu Gladorowi brakuje screenshotów w prezentacji ewentualnie przepięknej grafiki, nie każdy zna się na tym.

Ahh dodam, że gram na tym serwerze ok. 2tyg i serwer naprawdę bardzo się rozwinął, na przykład powstały 2 nowe gildie choć itemy są bardzo trudne.

Stan techniczny serwera się poprawił co chyba widać :D

Serdecznie polecam :)

Dziękuje za taką opinie!

Zapraszamy do gry z  nami ;)

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Trochę mało przyjemne te kolory w prezentacji, ale jakoś przetrwałem.

Wbiję, obejrzę. Zobaczymy czy mnie coś zaskoczy.

Wielki minus za brak skrinów.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...