Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10, jaki bot

Gutekfly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest wersja elfobota albo xenobota pod windows 10? 

Niestety mam windows 10 i od jakiegoś czasu szukam czegoś, ściągałem normalnie elfbota ale pisze że ta aplikacja nie będzie działać na tym komputerze, a na xenobot nie mam żadnego loginu ani nic żeby się logować i też nie mam pojęcia czy bedzie to chodziło na windows 10.

Proszę o jakąkolwiek pomoc, bo trudno jest expić ręcznie gdy ma się na OTS większe levele i też na warach nie da się czasami wszystkiego na raz ogarnąć. Jeżeli da się jakoś włączyć elfa to proszę napisać jak, albo jaki bot będzie chodził. Chodzi mi ork bot ale tutaj nie ma waypointów nawet ani niczego takiego, jest jedynie leczenie i hotkeye.

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest wersja elfobota albo xenobota pod windows 10? 

Jest XenoBot, ludzie normalnie używają na 10.

a na xenobot nie mam żadnego loginu ani nic żeby się logować

Wszystko co i tak napisałem tutaj

W ogóle o jakiej wersji Tibii mówimy?

Opublikowano

To jest jakiś bot pod Tibie 8.6 na windowsa 10? Proszę ogarnijcie mi to ktoś, bo ciężko jest wszystko ręcznie robić a mi się nie chce, jak cały serwer lata na botach, czy będe musiał zmienić windowsa na 7?

Opublikowano

Nie mogę tego zainstalować, instaluje i w pewnym momencie mi zatrzymuje instalacje i pisze, że "could not find" i tak jakiś plik jest podany, pobrałem ten plik i nadal to samo pewnie po prostu na windows 10 nie można tego zainstalować, ten system jest tak spierdo**** że to jest nie do pojęcia, nie ma na prawdę elfbota pod windowsa 10?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...