Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] NosMassacre

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktoś może wytłumaczyć po kolei co należy zrobić i jak to injectowac, aby działało? 

Mam ściągnięte już to i Cheat Engine 6.6

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Co zrobić? Wsykakuje mi że udał się inject ale automatycznie wyskakuje mi błąd żeby wyłączyć Nostale... :/

#Edit

Nie ważne, ogarnąłem :P

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie jakis update albo pomoc w sprawie programu,chodzi o to,że po aktualizacji dodającej event letni jak się injectuje <bardzo polecam injector gadget jest chyba najprostszy z injectorow> to po prostu nostale na kilka sekund tam max 10 sie zacina i sie nic nie dzieje później probowalem pobierac jeszcze raz na wszystkich forum patrzyłem ale to samo nie wiem pewnie update jakoś blokuje ten program

Opublikowano

Mam problem z NosMassacre. Injectuje go do Vendetty wieloma injectorami. Vendettę i injector odpalam jako admin a nadal wyskakuje błąd aby zakończyć proces nostale.exe. Zapora jest wyłączona. Ktoś może mi doradzić co jest nie tak?

Opublikowano
2 godziny temu, thepanbuk napisał:

Mam problem z NosMassacre. Injectuje go do Vendetty wieloma injectorami. Vendettę i injector odpalam jako admin a nadal wyskakuje błąd aby zakończyć proces nostale.exe. Zapora jest wyłączona. Ktoś może mi doradzić co jest nie tak?

na vendetta to nie działa

Opublikowano

wampiros6 mój znajomy używa NosMassacre na Vendetta przy użyciu injectora z elitepvpers. Ja myślałem że to błąd bo mam zły injector ale wypróbowałem 2 strony injectorów z google. Jeśli mógłbyś podać mi jakieś inne powody dlaczego może to nie działać będę wdzieczny.

Opublikowano
4 godziny temu, thepanbuk napisał:

wampiros6 mój znajomy używa NosMassacre na Vendetta przy użyciu injectora z elitepvpers. Ja myślałem że to błąd bo mam zły injector ale wypróbowałem 2 strony injectorów z google. Jeśli mógłbyś podać mi jakieś inne powody dlaczego może to nie działać będę wdzieczny.

Nie będzie to działać bo z tego co mi wiadomo to do zaimplementowania potrzebny jest nostalex.dat, a nie .exe . Jedyne co mi działa to stary RON a tak to nic więcej. Pewnie są haxy ale nikt jeszcze ich nie puścił w świat

Jak używać?

Zainjectuj NosMassacre.dll dowolnym injectorem do procesu nostale na directx, np. NostaleX.dat, albo jakiegoś multinosa, etc.

to są słowa samego MistrzaMastera a w ReadMe jest jak byk "Inject the NosMassacre.dll to NostaleX.dat process." więc nie wciskaj kitu że działa jak nie ma prawa działać

Opublikowano

Aktualizacja:

Zaimplementowano scroll do zakładki umożliwiającej przeglądanie itemów. Możesz scrollować je myszką, nawet jeżeli kursor jest na przedmiotach, a nie na scrollu(Co nie działa poprawnie w 90% przypadków jeżeli bierzemy pod uwagę oficjalne okna)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaktualizowano.

Dodano: Po kliknięciu PPM na wróżkę (o ile odpowiedni checkbox jest zaznaczony) na chacie wyświetli się aktualny exp wróżki, przydatne jeżeli chcemy się dowiedzieć ile mobów musimy jeszcze zabić aby wylevelować wróżkę.

usI7FAa.png 

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Potwierdzam. Działa, ale nie wszystkie funkcje. Działa zakładka HACKS, Teleports i Basar z Windows. Opcji w Okienku Windows nie działa. Wrzucałem zwykłym cheat engine. O co chodzi z oknem Items. exp.? Idzie jakoś zrespić sobie itemy czy to tylko tak żeby można było zobaczyć wszystkie itemy z gry? 
Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] NosMassacre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...