Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] NosMassacre

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam pewien problem, wyskakuje komunikat takowy 

"An error occurred while injecting "Nosmassacre.dll" into "NostaleX.dat".

System .Exception: The injectrion method used returned NULL (insjection failed)"
moze ktoś mi pomoc? nie ogarniam tego,jestem kompletnie zielony w tych sprawach

Opublikowano

"An error occurred while injecting "Nosmassacre.dll" into "NostaleX.dat".
System .Exception: The injectrion method used returned NULL (insjection failed)"

JAK TO NAPRAWIĆ ?

Opublikowano

Świetny programik bardzo ułatwia grę :) Działa wszystko jak trzeba ale mam takie w sumie 2 pytanka, dlatego bardzo bym prosił o odpowiedź na nie ^^
1. Czy za używanie teleportów np. z Nosville do Akt V, z Akt V np. na sp2 czy za to można dostać bana ??? Jeśli tak to przestanę tego teleportu używać.

2. Co daje funkcja eagle eye (Nie pamiętam a kiedyś w jakimś multihacku też to było) ????
Pozdrawiam :)

Opublikowano

Świetny programik bardzo ułatwia grę :) Działa wszystko jak trzeba ale mam takie w sumie 2 pytanka, dlatego bardzo bym prosił o odpowiedź na nie ^^

1. Czy za używanie teleportów np. z Nosville do Akt V, z Akt V np. na sp2 czy za to można dostać bana ??? Jeśli tak to przestanę tego teleportu używać.

2. Co daje funkcja eagle eye (Nie pamiętam a kiedyś w jakimś multihacku też to było) ????

Pozdrawiam :)

2. Podobno pokazuje ci niewidzialne postacie (sin, zwiad, jajo)

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Podczas injectowania wyskakuje error (w cheat engine ze bląd, a extreme injector v3.6  "System.Exception: the injection method used returned NULL(injection failed)" ) mam w10 x64 ktoś pomoze?xD

Opublikowano

Podczas injectowania wyskakuje error (w cheat engine ze bląd, a extreme injector v3.6  "System.Exception: the injection method used returned NULL(injection failed)" ) mam w10 x64 ktoś pomoze? xD

to samo win 10 pro x64

AK-47 'round my motherfucking shoulder 
Pull up in a Rover, then I pulled off on a Fisker
Pulled up on your bitch, she sucked my dick
And then you kissed her

Opublikowano

Nie działa na win10.. szkoda. A jezeli tak to niech wrzuci ktos cos innego niz CHEAT ENGINE, z gory dzieki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Up Wygoogluj sobie np. Extreme injector działa perfekcyjnie :)
I moje pytanie czy za używanie samego no delay do zbierania pachnącej trawy / dzwigni w cp  Można dostać bana ??

Opublikowano

Up Wygoogluj sobie np. Extreme injector działa perfekcyjnie :)

I moje pytanie czy za używanie samego no delay do zbierania pachnącej trawy / dzwigni w cp  Można dostać bana ??

praktycznie za wszystko z tego mozna dostac bana. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko fajnie działa, tylko dlaczego jak próbuje się teleportować do Noscamp Ville to wywala mi jakiś error?

EDIT:

Dokładniej jest to "Invalid pointer operation".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Update 0.4v

Dodano:

-Patch nicków na glacy(widzisz pod postaciami przeciwników ich nicki)

-Patch info na glacy(możesz klikać na przeciwników prawym, czytać ich info o eq, autoprezentacje itp, gdy klikniesz na nich widzisz lvl/nick)

Link w pierwszym poście

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...