Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] HosTeam VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wystarczy mi na 30-50 ludzi + sinusy ewentualnie bez nich i 2 music boty?

Typ VPS: OpenVZ

Tryb VPS: Wide

Pojemność: 30GB

Procesor bazowy: 2,53GHz

Przydzielone zasoby CPU: 50%

Opublikowano

Okey, dzięki wszystkim za opinie. Te KVM to nie powiem że drogie bo są droższe VPS'y, ale mi chodzi żeby pomieścić klan 35 nas jest, a ciągle nabywają i płacenie za slotówke już nie wchodzi w gre.

Opublikowano

@JaMaMKaCa1209

Sprawdź ofertę od lvlup.pro

Myślę, że cena jest dobra i do tego spokojnie też da radę KVM z 2gb ramu. 

Akurat fajna cena 30 zł za VPS i tego właśnie szukam, ale czy nie będzie problemów z VPS jak z net-speak mój kolega miał problemy, a to będzie mój pierwszy VPS wiec chce od razu bez problemowo ruszyć.

Specjalista
Opublikowano

Nie problemów nie powinno być. Mają dobre maszyny i zabezpieczenia. W razie jakiś problemów masz support bardzo dobry, który zawsze Ci pomoże albo możesz też smiało pisać tu na forum.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1381307-jak%C4%85-maszyn%C4%99hosting-wybra%C4%87-pod-serwerboty/

^ następnym razem tam napisz.

@PGS ty się wysłowić nie potrafisz, twoje zdania kują w oczy -.- Jak ty dostałeś tego MPC Facebook :O Od kiedy pisząc możesz komuś coś powiedzieć? -.-

@JaMaMKaCa1209 - jeśli serwer będzie tylko pod osoby z klanu to użyj zwykłego OpenVz lvlup za 2 dyszki, bo po co inwestować w coś skoro tylko kółko znajomych tam będzie wchodziło? :)

Opublikowano

Maszyny całkiem dobre, lecz support to tragedia, inaczej tego ująć nie idzie. Na odpowiedź z supportu można czekać nawet do 5 dni, co miało miejsce w moim przypadku.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wydaje mi się ze powinno starczyć bez żadnych problemów.

Po luj odswiezacie stary temat.

Nabija sobie posty

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...