Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Debestia [Dedyk] [Easy]

Debestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa razy pobierałam clienta i dwa razy na 99% wyskoczył błąd. Niestety nie zajrzę na serwer, a szkoda. 

Powodzenia! 

229401491222156497913.gif

• Odpowiedzi 375
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lipa w uj z jedną rzeczą jest nie da się zrobic ślubu przed 125 poziomem... (powodzenia x2 konta expic do 125 buffka + ninje ;c)

Zobacz najnowszy update ;) Właśnie zmniejszony limit do 100 poziomu :), Ponizej lista wszystkich zmian,

Dziwi mnie ten is... Przecież wystraczy wydać pare groszy i masz all xD zeby eq bylo można kupic :O

IS nie jest niezbędny do IS, chociaż wiadomo że z IS łatwiej - jak wszędzie z resztą więc nie robimy tutaj żadnego szału i nie zmieniamy standardów bo te już dawno zostały ustalone.

-----------

Lista zmian - Update #1

1. Dodano opcję "sugestie" do SwitchBota - zależnie od tego co chcemy wybonować, będziemy mogli wybrać czy chcemy wybonować przedmiot do PvP czy EXPNależy pamiętać, że są to tylko sugestie - zależnie od tego jaką klasą gramy musimy dostosować je zmieniając np. siłę na zręczność itd.,
  2. Sklepy offline można teraz otwierać od 90 poziomu zamiast od 130,
  3. Auto-czat jest dostępny od 90 poziomu zamiast od 120,
  4. Ślub będzie teraz możliwy od 100 poziomu zamiast od 125,
  5. Dodano nazwy królestw podczas pisania na czacie,
  6. Do Handlarki dodano Marmur Błogosławieństwa (5 bon),
  7. Do Handlarki (Różne) dodano Perłowy Naszyjnik+6. Ulepszony do +9 znakomicie nadaje się dla Szamanów do buffów,
  8. Poprawiono błąd z niewyświetlającym się bonusem Szansa na Uniknięcie Strzały. Teraz będziecie już mogli dodać go do hełmu lub butów i jeszcze łatwiej radzić sobie w Grotach,
  9. Poprawiono błąd w widoczności kostiumu Pustynny Bojownik oraz Ubranie Skrytobójcy (Sura),
  10. Poprawiono błąd z pustymi miejscami na loterii u Krasnala,
  11. W poczekalni już nie można się wylogować,
  12. Poprawiono poziom wymagany do Wieży Demonów w poszukiwaczu grup,

Te sugestie są do poprawy, nie wiem jak do broni z śr chcesz poza śr wbić 4 dobre bony gdzie jeden to muszą być umki , zatem jak już dodajesz to dodaj z głową ew zrób opcje zapisywania jak to stare dobre bsy miały (np padmak) 

Powiedz mi dodatkowo czemu mój szaman w full inta (6/7 całe eq , 1-5 tarcza / broń + max staty) ma go 256 natomiast kolega zrobił bufa i ma tego inta 259?Niby to tylko 3 inta ale w walce o topkę  taka różnica naprawdę może przesądzić o wygranej :)

Edit tego nie było jestem kretynem :D 

Opublikowano

Na serwer z chęcią zajrzę , właśnie pobieram klienta i zdam informacje od siebie jak chwilkę pogram :) 

PS: Są klasy zbalansowane ? 

12674.png Zapraszam
Opublikowano

dajcie clienta na inny hosting.. na jedym przy 19% staje a na drugim przy 98

Zmień przeglądarke :v

Opublikowano

Najglupsze jest to ze jest sporo takich map na ktorych swiezo po wbiciu nie ma sie zadnego dropa np AV6 expi sie od 110 do 120 a moby maja 133+ level wiec nawet na 120 nie bd zabardzo nic leciec. Jest kilka takich map na ktorych drop z mobow jest poprostu "omijany" przez roznice lvlowe i jak dla mnie jest to troche kiepskie. Nawet na 107 nic mi nie dropilo z metka 115lvl ...

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Na waszym forum nie da sie zrobić konta, cały czas wyskakuje "Hasła nie pasują do siebie".

Generała v10 jest zbugowany, bije 2kkk przez co nie da sie wejsc do v11

Bierzcie następnym razem beta testerów z mózgiem a nie idiotów którzy będą się tylko bili w m1.

Opublikowano

Dokładnie to smiech żeby na 130lvl nie dac rady zabić wodza orków bo on ma duże DMG. Ale to pikuś żeby ulepszyć zbroje z 90lvl na 100 potrzeba nam ulepszacz z wróżki z konca av5 ale tu jest problem bo nie da się zabić a ona zabija na skila i nie gadaj że tak ma być bo ten serwer straci  ostatnich swoich graczy xD 

Piszesz że is jest dobry i upodobniony do innych serwerów

No dobra ale kto mądry dodaje do isu zbroje i bronie? KD elitarne? Takie rzeczy powinny być do zdobycia tylko i wyłącznie w grze. Wiec nie gadaj głupot że nie chcesz zarobić bo chcesz zarobić na wszystkim co możliwe i zwinąć interes. Ale jak już tak ma być to weź ogarnij ten syf troszkę chociaż. 

I właśnie tak jak up powiedział następnym razem weź normalnych beta testerów żeby Ci posprawdzali wszystko

I tu jest haczyk bo pewnie nawet tego serwera nie testowałeś nie widziałeś DMG bossów zrobiłeś to na szybko by zarobić grosza i zwinąć interes. 

SERWER TOTALNY SYF NIE POLECAM GRY TUTAJ NO CHYBA ŻE CHCESZ WYDAĆ W ISA  TO OKEJ KUPUJESZ ELITARNE KD WKLADASZ DO BRONI I EXPISZ INACZEJ NI C***A 
AA I JESZCZE JEDNO OD RAZU JAK ZACZYNACIE GRĘ ROBCIE BUFFA BO INACZEJ NIE MA RADY.

Opublikowano

Dokładnie to smiech żeby na 130lvl nie dac rady zabić wodza orków bo on ma duże DMG. Ale to pikuś żeby ulepszyć zbroje z 90lvl na 100 potrzeba nam ulepszacz z wróżki z konca av5 ale tu jest problem bo nie da się zabić a ona zabija na skila i nie gadaj że tak ma być bo ten serwer straci  ostatnich swoich graczy xD 

No dobra ale kto mądry dodaje do isu zbroje i bronie? KD elitarne? Takie rzeczy powinny być do zdobycia tylko i wyłącznie w grze. Wiec nie gadaj głupot że nie chcesz zarobić bo chcesz zarobić na wszystkim co możliwe i zwinąć interes. Ale jak już tak ma być to weź ogarnij ten syf troszkę chociaż. 

I właśnie tak jak up powiedział następnym razem weź normalnych beta testerów żeby Ci posprawdzali wszystko

I tu jest haczyk bo pewnie nawet tego serwera nie testowałeś nie widziałeś DMG bossów zrobiłeś to na szybko by zarobić grosza i zwinąć interes. 

SERWER TOTALNY SYF NIE POLECAM GRY TUTAJ NO CHYBA ŻE CHCESZ WYDAĆ W ISA  TO OKEJ KUPUJESZ ELITARNE KD WKLADASZ DO BRONI I EXPISZ INACZEJ NI C***A 

AA I JESZCZE JEDNO OD RAZU JAK ZACZYNACIE GRĘ ROBCIE BUFFA BO INACZEJ NIE MA RADY.

Akurat wodza orków zabijałem na 100lvl bez zadnego problemu  ^^

DMG bossów jest ogólnie ok nie licząc zbugowanego generała w v10.

Na spokojnie można zrobić elitarne kd chyba ze jestes jebanym retardem.

Opublikowano

Akurat wodza orków zabijałem na 100lvl bez zadnego problemu  ^^

DMG bossów jest ogólnie ok nie licząc zbugowanego generała w v10.

Na spokojnie można zrobić elitarne kd chyba ze jestes jebanym retardem.

Najpierw się żalisz potem chwalisz ajjj typowe polaczki. Nie pierdol farmazonów bo może serwery pomyliłeś.  ZROB TO KD NAGARAJ FILMIK I POKAZ BO TAKIE Z ISU SIĘ NIE LICZY :*

PS. SORRY ZA BRZYDKIE SŁOWA ALE PRZEBUDZIŁEM SIE I ZOBACZYLEM TEGO POSTA I WKURWIŁ MNIE GNÓJ 

DMG BOSSÓW OK? POZDRO CI :D

NIE POLECAM SYF DNO I WODOROSTY 

DOBRANOC 

Opublikowano

Beka troche na tym serwie z tego ze najwiecej osob w AV6 expi w tej zamknietej komnacie do ktorej da sie wejsc tylko na czitach. ;D

Widzialem juz tam 200lvl 193 150 160  140(oni akurat dropili ) itp a ludzi tam jest naprawde sporo. Na dodatek w tej komnacie respi sie SMOK i METEK a spot jest najwiekszy z calego AV5. 

Smiech na sali xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Mi się tam gra bardzo dobrze. Każdy narzeka na pierdyliard rzeczy a pozytywów nie widzi. No cóż, tak to już bywa z typowymi polaczkami (celowo z małej litery). Może zamiast narzekać, że nie dajecie rady, zabijają Was moby to popytajcie graczy z topki co mają ponad 180 lvl'e jak to zrobili? Oni nie płakali i jakoś wyexpili i dali radę. Typowe: narzekać i zjechać serwer bo się nie umie na nim grać.

Opublikowano

Ile osób online w godzinach szczytu?

Możesz przekonać się po osobach online w temacie. :D

Nie ma dużej ilości serwer nie dał rady.

Nie polecam

napisałeś już 3 razy że nie polecasz , po co dalej spamisz?  wyjdź nie graj i tyle 

co do wróżki jest ubijana na lajcie i nie zabiera nawet połowy hp na 110 lvl   (nie mam nic z IS )

Opublikowano

Ile osób online w godzinach szczytu?

Możesz przekonać się po osobach online w temacie. :D

Nie ma dużej ilości serwer nie dał rady.

Nie polecam

napisałeś już 3 razy że nie polecasz , po co dalej spamisz?  wyjdź nie graj i tyle 

co do wróżki jest ubijana na lajcie i nie zabiera nawet połowy hp na 110 lvl   (nie mam nic z IS )

Dokładnie. Ludzie płaczą i się denerwują bo na serwerze easy nie potrafią grać. To tylko ich wyłączny problem. Ja też nie mam IS'u a radzę sobie ze wszystkim i jakoś na nic nie narzekam. :)

Opublikowano

Ludzie płaczecie,że serwer nie dał rady, bo co? Skończyliście gre na 115 lvl bo nie dawaliście rady? Puknijcie się w te puste banie i pomyślcie czasem. To co wychodzi wam najlepiej, tak jak to pisała osoba wyżej cebulaki, to hejt. Nie, nie bronie tu serwera, ale gdzie się nie spojrzy praktycznie te same osoby hejtują, a jak miały by się same za to zabrać, to płacza. Macie działy od składania propozycji, dziwicie się,że serwery padają raz dwa, są reworki ale zamiast pomóc, to dobijacie w taki sposób... Pomyślcie czasem ;]

Jednak skoro ludzie odchodzą to coś jest na rzeczy ;) 

A  na pustym serwerze chyba nikt nie chce grać, mi się grało fajnie przyznam , ale liczba graczy i podejście administracji to porażka :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...