Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Debestia [Dedyk] [Easy]

Debestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 375
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dupy nie urywa, wszystko co bądz wrąbane w jeden serwer z odświeżoną szatą graficzną, ja osobiście nie zagram ;) To powinien być ogólnie 4fun a nie Easy xD

Opublikowano

Wbilem pogralem i jest tak.

Moby za duzo maja hp av3 

Dodajcie drop do metinow :))

Metiny maja miliardy hp nie da sie ich ubic z eq full 6/7 itp nie ma z nich dropu XDD

dodajcie skile toogled 

Opublikowano

Co zrobić jak klikam graj i nic się nie dzieje.

Ty no ja mam tak samo. Pomoże ktoś?

musicie wszystkie pliki exe dodać do zapory systemu windows i wyłączyć anty wirus ( albo usunąć )  ja tak miałem też 

Opublikowano

Kopia servera Eloth.pl, nie polecam. Jak już ktoś wyżej pisał, po 3 tygodniach będzie tylko odświeżanie prezki, bez jakiejkolwiek odpowiedzi graczom.

Opublikowano

Serwer mało dopracowany pod względem liczby hp mobów jak i metinów. Spoty do expa respią się raz na 2min a bony prawie nic nie dają. Serwera nie polecam ale jak ktoś się nudzi może zagrać.

Opublikowano

Kolejny k***a serwer "Easy" na którym sie trzeba p******** z expem, przed startem najpierw ustalcie czy to easy czy medium bo się k***a grać nie da. Nie pozdrawiam, exp masakra.

Opublikowano

Kopia servera Eloth.pl, nie polecam. Jak już ktoś wyżej pisał, po 3 tygodniach będzie tylko odświeżanie prezki, bez jakiejkolwiek odpowiedzi graczom.

jak byś nie umiał czytać to jest zamówiona  reklama u YT  :) 

Serwer mało dopracowany pod względem liczby hp mobów jak i metinów. Spoty do expa respią się raz na 2min a bony prawie nic nie dają. Serwera nie polecam ale jak ktoś się nudzi może zagrać.

chyba cie coś boli  szybko się respią więc nw w czym widzisz problem  ,  hp. 25k ale nic nie dają , nie ośmieszaj się 

Można powiedzieć że to Xenox postawiony na src... Wymaga duuużo poprawek.

serwer przechodził beta testy wiec nw gdzie ty widzisz  problem 

Opublikowano

Myślałem że serwer będzie naprawdę fajny, ale po 2h gry mogę powiedzieć że jest to po prostu żenada...

Nie ma dropu z metinów..

Bossy nie da się wgl zabić..

Zbugowane to całe szukanie do dungów... 

Nie wiem wgl skąd dropać itemki do ulepszania.

Wgl pliki chyba Xenoxa albo innego serwera.. 

NIE POLECAM ! 

Opublikowano

Dobra, wbiłem na serwer, pograłem 40 minut i się wypowiem - 

Nie wiem kto testował ten serwer, w końcu były beta testy, ale chyba ktoś niewidomy, chyba że dało się na start im max lvl + eq ;) to się nie dziwie - do rzeczy

Eq 75 truta śr 45 do expa 3x 15+ bony ludzi / nieumarłe/ diabły - 6/7 Potwory i HP - dość długo się bije moby w atla, NA KAŻDYM serwerze są one na hita, nawet z gorszym eq 

Co do ulepów to nie wyleciała mi ani jedna perła

Metki zbugowane - lata bym musiał bić takiego bym go zabił

Bossy też - best kapitan i nie mogę go ubić z tym eq + FMS śr 42 i nic mu nie biorę ?

Nie zagram tutaj dopóki to nie zostanie poprawione, troche żal ludzi którzy już IS kupiła.. ;) serwer pobugowany i trzeba dołożyć WIELE starań by go poprawić, do zobczenia po kilku aktualizacjach :) 

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Dlaczego gdy uruchamiam gre to patcher po kliknieciu "Graj" odpala sie od nowa i powstaje takie bledne kolo ;D

Prosze o jakas pomoc, byl jakis patch do clienta?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

jak byś nie umiał czytać to jest zamówiona  reklama u YT   :)

chyba cie coś boli  szybko się respią więc nw w czym widzisz problem  ,  hp. 25k ale nic nie dają , nie ośmieszaj się 

Można powiedzieć że to Xenox postawiony na src... Wymaga duuużo poprawek.

serwer przechodził beta testy wiec nw gdzie ty widzisz  problem 

Nie wiem do czego ma nawiązywać twoja wypowiedź do mojej poprzedniej. Admin już ma wszystko gdzieś i przestaje odpisywać, true.

Opublikowano

Po pierwszych 20 minutach stwierdziłem że to nie przejdzie :v ludzie nie tego chcą, problemy z logowaniem, lagi kicki, bossy nie do ubicia metki tez nie, na 1 lvlu mozna wejsc na mape trolli, których bicie z full eq +6/7 potwory i wartosc ataku trwa "miesiąc".

Szukanie dungeonów nie działa, wszystko już zostało podsumowane przez innych.

NIE POLECAM, chyba ze na zabicie czasu na kilka h

Opublikowano

Dobra, wbiłem na serwer, pograłem 40 minut i się wypowiem - 

Nie wiem kto testował ten serwer, w końcu były beta testy, ale chyba ktoś niewidomy, chyba że dało się na start im max lvl + eq ;) to się nie dziwie - do rzeczy

Eq 75 truta śr 45 do expa 3x 15+ bony ludzi / nieumarłe/ diabły - 6/7 Potwory i HP - dość długo się bije moby w atla, NA KAŻDYM serwerze są one na hita, nawet z gorszym eq 

Co do ulepów to nie wyleciała mi ani jedna perła

Metki zbugowane - lata bym musiał bić takiego bym go zabił

Bossy też - best kapitan i nie mogę go ubić z tym eq + FMS śr 42 i nic mu nie biorę ?

Nie zagram tutaj dopóki to nie zostanie poprawione, troche żal ludzi którzy już IS kupiła.. ;) serwer pobugowany i trzeba dołożyć WIELE starań by go poprawić, do zobczenia po kilku aktualizacjach :)

Akurat perełki dropi szybciutko, najgorzej to z broszurkami. :D

Też myślałem że serwer będzie spoko, lecz nawet nie wiadomo ile osób przy nim pracowało.

Moim zdaniem to bardzo słabo ogarnięty serwer, bo w sumie to miał być easy... haha właśnie miał być...

Po zagraniu i męczeniu przy wbijaniu lv stwierdzam że serwer podchodzi pod mocnego medium/easy.

Pozdrawiam.

837341413742376668518.png

Opublikowano

Uu myslalem ze to bedzie mega serwer chcialem pobrac ale poczytalem najpierw komentarze i juz mi sie odechcialo kurde szkoda zapowiadal sie super serwer a tu dupa .. no nic licze ze admini ogarną burdel powodzenia ;)

Venum

Opublikowano

@Achit0 

A po co ma wchodzić na serwer skoro widzi opinie graczy którzy tutaj grali ? dziwne że są one zbieżne ze sobą ;) serwer jest mocno pobugowany i tyle, teraz cisza z ich strony nic od siebie nie napiszą już :D będą odświeżali prezkę - ale z tym serwerem będzie tak jak z innymi typu easy.. ;) padnie dość szybko bo nie będą mieli graczy, właśnie przez te bugi - przepraszam bardzo ale jakoś nie widzi mi się stać na spocie 1h i bić metina z którego dropu nie ma.. no wybacz :D serwer na ten moment to totalny s**t, zapowiadał się fajnie a wyszło jak zawsze :) no ale tak to jest jak na bete dostają się przygłupy którzy się w ogóle nie znają i nie wyłapią bugów ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...