Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SIFY.PL ® Życzymy udanych rozmów!

MaciekJRPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem szczerze prezentacja prze-c**j kozak. Jedyna która mi się podoba w tym dziale, ikonki administracyjne masakra. spoko bot, nie działa bot rejestracyjny, nie rozumiem po co w bannerze informacja o ilości kanałach oraz nie da się wejść na kanał centrum pomocy bo limited 0.

Powiem tyle, wszystko zrobiliście żeby wyglądał serwer na epicki. I tak wygląda tak po prezentacji i stronie, ale  to tylko widok zewnętrzny. Widok wewnętrzny bez szału, zwykła sklejka z innych ts'ów. [Chodzi o styl kanałów] w sumie to jak każdy inny teamspeak ;p

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

@muchomor321 Ikonki administracyjne są z loga, bot rejestracyjny działa bo wysyła wiadomość prywatną po prostu. A na kanał centrum pomocy można wejść "• » Centrum Pomocy [Wejdź]", tylko trzeba wiedzieć jakie :D
Ale dzięki za opinię :3

Opublikowano

Podczas pierwszego połączenia zauważyłem, iż jako "nowy' nie mam dostępu do sprawdzenia regulaminu i FAQ.

9273014783547981303862.png

Po rejestracji na stronie(bardzo dobry pomysł) oczywiście dostałem jakże piękne rangi.

<15:02:02> "Mr_Macien" was added to server group "     Mężczyzna" by "Mr_Macien - Strona".
<15:02:26> "Mr_Macien" was added to server group "     16+" by "Mr_Macien - Strona".

Niestety bardzo niespodobalo mi sie, ze serwer posiada niecale 2 dni uptime.

Uptime:1 day 21 hours 45 minutes 55 seconds

Podsumowując:

- Bot query

- Bardzo ładna strona

- Niestety nie ma botów muzycznych ;(

- Bardzo ładny baner

- Piękna grafika

- Ładne ikony

Serwer ode mnie dostaje 9/10. Życzę dalszych sukcesów.

Opublikowano

@Mr_Macien, dzięki za opinię i za poradę :D Akurat jak byłeś byłem zw :D
A co do ukrycia Regulaminu i FAQ, zostały ukryte by osoby które wpadają na serwer od tak nie przygarnęły sobie Regulaminu czy FAQ, podstawowy regulamin jest właśnie na stronię podczas weryfikacji. Ale fakt można by było dla wszystkich zrobić to :D Już poprawiam :3

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...