Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl] Easymetin2,. 0.1.1.1320 Biała Lista I Oddawanie Expa, Spolszczony.!

I ♥ BMX

Easy Metin2  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyda?a ci si? moja przeróbka bota.?

2. 2. U?yjesz mojej wersji.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego gdy włączam sobie exp bota i gdy on expi to gdy ja chcę coś pooglądać w necie to nie da się otworzyć żadnej strony?

Daj mi + to nic nie kosztuje

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, na wbudowanej mapce można zaznaczyć obszar, w którym bot będzie zabijał moby, taki jakby "zasięg bota". Bot będzie się wyłączał, gdy gracz pojawi się w tym kole czy na standardowym radarze?

Jak pojawi się na mapce Exp Bota. 

Up: Z pretensjami do autora exp bota. ;P

Opublikowano

Jak przy przedmiocie jest chaczyk \/  <-- coś podobnego, to znaczy że przedmiotu nie będzie zbierać. Masz tak.?

Opublikowano

Na Windows 7 Home Premium 64-bit nie działa, tryb zgodności Windows NT, tryb administratora. Po włączeniu zacina się. Spatchowane starym patcherem. Nowy nie chce działać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wiem, bo wtedy pisze ignoroj, ale jest taka sprawa, bo nei chce mi sie po kolei odchaczac kazdego itema, wiec wybralem z listy jakas bron i zaznaczylem, wtedy mi sie pokazalo ignorow. Zaznaczylem pokaz ignorowane przedmioty i wtedy tylko ukazaly mi sie te ktore zaznaczylem i je odznaczylem. Na moj rozum wyglada to tak, ze skoro tylko te mam i sa oznaczone jako pick up to powinno tylko je zbierac zwlaszcza, ze innych tam nie mam..jesli sie myle to mnie popraw. Mam tylko nadzieje, ze nie trzeba po kolei odchaczac wszystkiego bo tega masa tam jest

pozdr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Własnie musisz zachaczac pokolei tego czego nie chcesz aby bot zbierał

dla tego jest ułatwnienie (podzielone na grupy zbroje, miecze itp)

Opublikowano

No nie niedziała, a co to ma związanego z tematem.?

Auto pick up i drophack to to samo. ;P

Opublikowano

Witam mam pytanie normalnie spatchowałem metina potem zainstalowałęm aktualizacje a gdy wskazuje w exp bocie metin2client.bin to mi mówi ze wersja jest przestarzałą a nie jest bo normalnie na objeściu działa

Prosze o pomoc

@edit

Pomogło uruchomienie z usprawnieniami administratora

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że expbot posiada wbudowanego Wallhacka...

Byłem w szoku jak przebiegał przez skały xD...

Edit@

UP)

prawdopodobnie bot nie czyta Arkantes tak jak i Serwednes...

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

kurde trochu szkoda, bo odznaczania jest duzooo:) i szkoda , ze nei zapamietuje tych ustawien, bo trzeba za kazdym razem odznaczac setki okienek :) (jak sie nie ma cO sie lubi, TO sie LUBI co sie ma!)

:)

mam jeszce 1 problem, po wlaczeniu funkcji "ghost" na metinach nei zbieral dropu pisalo, ze nie podniose tego przedmiotu bo nie nalezy do mnie;/ a mialem auto pick up zaznaczony w MH, moze cos zle zrobilem;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP a pt masz.? bo wątpie. ;P    a mapki V2 rzeczywiście nie ma, robie nową wersje w której będzie 2x więcej map..

Opublikowano

Czesc, na moje pytanie nie dostalem odpowiedzi zwiazane z ghostem;/ mam inne jeszce. Pad czas expenia na mapie znalazl sie inny gracz(moja 2 postac) zapalala sie tarcza sna czerwono a mimo wszystko bot dalej expil uzywajac hackow.......(2 gracz nei byl zaznaczony jako przyjaciel...) i jeszc1 rzecz , nie loguje mi sie sam , esli mnie wywali z servera;/

dzieki za odpowiedzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak możesz popraw błędy bo się źle czyta.

Logowanie: Zaznacz taką wtyczkę na pierwszym panelu tam gdzie klikasz uruchom grę.

Biała lista: Bot zaprzestaje expić.. On jedynie wyłącza moob locka, przyciąganie, auto pick-upa 

Nie odpisywałem bo mnie nie było a komputer 24/7.. :]

Opublikowano

Mi Niewiem dlaczego jak ma pelne eq i wraca zamiast do portalu biegnie w róg mapy o_O odpala mi emtka znowu loguje sie i znowu biegnie w róg mapy o co biega?

Opublikowano

mój imienniku Marcinie, ten bot nie jest dopracowany przez twórców. ;-)  Jak wyjdzie dopracowana wersja to ją odrazu spolszcze i wystawie dla was. ;-)

Tomku Jak masz ustawione na przyciąganie to lepiej wygląda niż na moob locku, jak on włączy anty raport to wygląda jak byś sobie sam lurował. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...