Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl] Easymetin2,. 0.1.1.1320 Biała Lista I Oddawanie Expa, Spolszczony.!

I ♥ BMX

Easy Metin2  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyda?a ci si? moja przeróbka bota.?

2. 2. U?yjesz mojej wersji.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Andrzej gdzieś zasnął więc mam dla was wszystkich nową wersje Easy Metin2. Zostało do niej użyte spolszczenie Andrzejt17 (mam nadzieje że się nie pogniewasz ;P). 

Bot został przerobiony przeze mnie, na początku był kłopot z lochem (nie było mapy) ale udało mi się go rozwiązać.

Tą wersje oznaczyłem numerkiem 5.1 ;P

Instalator posiada:

• Patcha 2.0

• KamerModa

• MultiHacka 8.0

• xAngelBota 2.6 pl (Spolszczony Przez Andrzejt17)

• Wyłączacz aktualizacji

Nowości:

• YangDroper (wyrzuca yang po 2, 5, 10 i 50k, niżej opis zastosowania)

• MH 8.0 i xAB w paczce

• Nowy plik mein2client.bin

• Biała lista.

• Auto Donar Exp, (automatyczne oddawanie expa)

Ulepszenia:

• Na tej wersji bota działa bezproblemowo najnowszy KamerMod, xAngelBot i MultiHack 8.0

• Na MH nie cofa, nie kicka i nie zawiesza gry, działają wszystkie opcje.

• Działa oczywiście lurowanie, drophack, autopickup, sprzedawanie dropa nie działa (nie wiem dla czego) kupowania pot (tak samo jak sprzedawanie)  (niestety na kamerze cofa na sh i loga na SA ale jest przecież MH 8.0. ;D

Możliwości:

• Tryb ducha (ghost mode) - można kraść jako niewidzialny (dostępne w oknie respa jak dedniesz)

• YangDroper - wyrzucasz 2, 5, 10 albo 50k na ziemie (do przerzucania kasy między postaciami bez wpisu w tradelogu)

• PickUpbot, DropHack, MobLock (i lur też), sprzedawanie przedmiotów, kupowanie mikstur, i wiele innych

EasyMetin2, Mod 5.1 Spolszczony przez Andrzejt17 edytowany Przez marcinvx. [Download] [scan]

Instrukcja:

• Pobierz z oficjalnej strony Metin2 instalator (2010).

• Zainstaluj grę, zaktualizuj i storrentuj.

• Uruchom grę testowo.

• Zamknij grę i zamknij proces torrenta (metin2.bin) 

• Uruchom instalator bota, zainstaluj w dowolnym miejscu.

• Po instalacji bota na końcu będzie pisało czy uruchomić Patcha, zaznaczacie Tak, i instalujecie go do głównego folderu Metin2. Jeżeli źle zainstalowałeś patcha i wyskakuje że bot dla niemieckiej wersji gry to zainstaluj patcha ponownie.

Info:

• Skan 1/41 - "Spoofer.Win32.GG.bi" zawarty w pliku xLoader.exe, który odpowiada za uruchomienie fishbota

Reszta opisana o dodatkach bota w tym temacie: Przejdz

Wideo Poradnik By Andrzejt17

Zdjęcia

73170151.png33187899.png

Ogólnie ja edytowałem tylko pliki Easy Metin2. Aby wyście nie musieli już czekać. :P 

Andrzej mam nadzieje że nie będziesz na mnie zły, ale i tak w tym bocie jest jeszcze troche do Ulepszenia. :P (chodzenie z lochów do M2 itp, kupowanie potków.. 

Bota wystawiłem aby wyście mogli już sobie na nim expić, jak narazie kombinuje nad tym aby działała funkcja sellania lotu i kupowania potków.

Na plusy nie licze, na minusy też, ale miło było by dostać tego jednego plusika.   :D

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ 4 you

Andrzej narazie nie ma czasu

Dlaczego?

Dziewczyna ważniejsza ;)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

W Scanie wychodzi mi WIRUSY CHYBA KRYLOGER .

Gościu. Nie znasz to nie gadaj po zatym napisałem jaki to wirus i w czym jest.

Może ci przypomne.!

Skan 1/41 - "Spoofer.Win32.GG.bi" zawarty w pliku xLoader.exe, który odpowiada za uruchomienie fishbota

Bot działa w 100% bo testowałem na 4 komputerach. ;D

@Pereferat:

Biała lista to jest lista dozwolonych użytkowników w obrębie bota,

Jeżeli się pojawi ktoś z poza listy np GM bot przestaje używać wszystkich chacków i Expi tak ty byś expił. ;P

Opublikowano

E gościu to nie ten wirus Skan 1/41 - "Spoofer.Win32.GG.bi" zawarty w pliku xLoader.exe, który odpowiada za uruchomienie fishbota ;P Nobie to nie ten . ;/ i jeszcze raz Nobie to nie ten .

Opublikowano

Nazwa skanu nie zgadza się z nazwą pliku :) Oto mój skan (właściwy)

http://www.virustotal.com/pl/analisis/6050b97dcaaaea9e1b077f32c9155b7ab9f0497629ba701405096d306861c1d5-1275933856

A tak PS to trochę mi się nie chcę wierzyć :D Że Andrzej tego nie wstawił ^^

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Wiecie przy ilu % oddaje expa ?

To działa na takiej zasadzie, ile wyekspisz tyle oddasz. ;P

Czyli masz np na początku 50% za 2h patrzysz i dalej 50%, a bot Expi i oddaje Exp. ;P

@Edit.

Przepraszam pomyliłem skany, tak to jest jak na pasku opery ma się uruchomione jakieś 40 kart. ;P

Już poprawiam 

Opublikowano

Nie czaje tego oddawacza expa :D Może mi ktoś wyjaśnić jak to ustawić żeby oddawało bo expie expie a exp nie oddaje się.

Musisz ustawić to w ustawieniach, zaznaczasz "Oddaj exp na gildie" i wtedy będzie oddawać..

Opublikowano

ee niby all działa ale:

-nie pojdzie mi z m1 do lasu duchów :/

-poczekam na to od andrzejka :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Admin Cienia
Opublikowano

W Scanie wychodzi mi WIRUSY CHYBA KRYLOGER .

Takim to powinni kable od internetu zabrać, taki mały offtop. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G Dobre.. :P

a co do topicu, testuje wersje andrzeja. Ciekawe czy jego działa w Lochach małp xD

Admin Cienia
Opublikowano

Nie rozumiem po co ta opcja "nie wiem" w ankiecie. Jak to się mówi, "jak nie wiesz to na chuj piszesz" ; D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja bym to raczej nazwał czarną listą xD

Źle to zrozumiałeś, tutaj dodajesz nicki osób, które mogą Cię widzieć, a nie na odwrót.

Jeszcze jedno pytanko, opcja "patrzy" na koło zaznaczone przeze mnie w ustawieniach bota czy nasz poczciwy metinowski radarek?

Opublikowano

Hmm, na wbudowanej mapce można zaznaczyć obszar, w którym bot będzie zabijał moby, taki jakby "zasięg bota". Bot będzie się wyłączał, gdy gracz pojawi się w tym kole czy na standardowym radarze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...