Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKT vs SSG - dyskusja

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jutro o 1.30 rano ma być ponoć (nie sprawdzałem) mecz. Na kogo obstawiacie? Mam nadzieję, że wygra mimo wszystko SSG, bo szkoda by było widzieć 3 zwycięstwo na Worldsach SKT z rzędu. :/

Opublikowano

Też mam nadzieję, że SSG wyjaśni SKT. Chociaż myślę że faworytem będzie SKT, zależy kto w lesie będzie grać. 

200.gif

'i ain't with the drama

u can meet my llama

Opublikowano

Ja mimo wszystko jestem za SKT chociaż SSG nie odda tak łatwo zwycięstwa pokazali klase wygrywając 3:0 w półfinale. Wolałbym widzieć H2K w finale bo ciągle ta Korea :(

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ciekawe jakie postacie zostaną wyciągnięte. Oby któraś drużyna miała jakiegoś asa w rękawie pokroju Miss Fortune, to będzie bardziej interesująco. 

Opublikowano

Ciekawe jakie postacie zostaną wyciągnięte. Oby któraś drużyna miała jakiegoś asa w rękawie pokroju Miss Fortune, to będzie bardziej interesująco. 

Myślę że to zależy głównie od tego jak sie gra potoczy jak będzie w miarę wyrównane typu 1:1 2:2 to będzie standard a jeśli któraś z drużyn będzie wygrywać np. 2:0 to wtedy będzie trzeba sięgnąć po coś nowego. Ja jestem ciekawy czy Faker wyciągnie coś ciekawego na mida.

Opublikowano

ale mecz będzie o 1:30 z soboty na niedziele czy z niedzieli na poniedziałek? 

Chyba z soboty na niedzielę.

Opublikowano

Chyba z soboty na niedzielę.

Dokładnie, czyli za jakieś półtorej godziny od teraz.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Gra się rozpoczyna dziś o godzinie 1:30 czyli za niecałe półtorej godziny.

Polecam oglądać na TeamFrenzyGG :)

Opublikowano

Liczę na wygraną SSG. Swoją drogą, świetne animacje przed rozpoczęciem gry. Riot jak zwykle się postarał o dobre show.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Zapewne SKT wygra, ale mam takie dziwne przeczucie, że na ten sezon coś mały hype jest. To w porównaniu z 3 i 4 to jakaś kupa :(

Opublikowano

Kibicuję SSG i mam nadzieję, że powstrzymają SKT przed 3-cim zwycięstwem, chociaż na pewno będzie ciężko, bo już jedna gierka w plecy jest, jednakże Samsungi pokazali, że mają potencjał do rozwalenia SKT. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Elegancko! SKT po raz 3 Mistrzami Świata! Faker nie wiedział co się z nim dzieje, co on tam robi na tej scenie xD No ale SSG zasłużony finał, szkoda mi Ambicji i Crowna bo pokazali się z naprawdę dobrej strony. Crown top1 Viktor.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No cóż, 3-2 dla SKT. Szkoda, bo Samsungi zaliczyli wielki progress podczas tych mistrzostw ale ostatecznie to SKT zawsze jest lepsze. Gratki dla Fakera i Bengiego za 3 zwycięstwo na Worldsach.

No cóż, 3-2 dla SKT. Szkoda, bo Samsungi zaliczyli wielki progress podczas tych mistrzostw ale ostatecznie to SKT zawsze jest lepsze. Gratki dla Fakera i Bengiego za 3 zwycięstwo na Worldsach.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

SKT Jhin incoming. Ogólnie nawet się cieszę ze zwycięstwa SKT mimo tego, że to po raz 3 ale pokazali, że nadal są mistrzami i tak pozostanie aż do 4 finału.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No coz, akurate te mistrzostwa swiata to bylo jedno wielkie szczescie. SSG 1 blad i SKT skonczylo mecz, gg.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dobra, obudźcie mnie kiedy SKT przegra, czyli nigdy...

4 finał będzie należał do SSG. Tarcza SKT powoli pęka.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ok, poprawię. Obudźcie mnie kiedy KOREA* przegra, czyli nigdy.

Opublikowano

Tak pęka, że po raz trzeci są mistrzami świata. Fajnie że wygrali, bo skin do Jhina wreszcie będzie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Tak pęka, że po raz trzeci są mistrzami świata. Fajnie że wygrali, bo skin do Jhina wreszcie będzie.

W sumie tego to nie wiadomo, wybiorą sobie dopiero te skiny.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...