Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Disoctus

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładnie, myślę że współpraca będzie bardzo owocna. Również i stabilnością myślę że się nie zawiedziemy.

Oczywiście zapraszam wszystkich w imieniu zespołu Disoctus.pl na serwer. 

Opublikowano

Gdyby nie Kamil to mógłbym polecić, a tak... wiem, że oleje też serwer jak swoje poprzednie kotlety, mieszane uczucia mam. Powodzenia @Noresta

Kamil jest tylko sponsorem, serwerem zajmujemy się my czyli: Noresta, Jedynka, LecimyTutaj :) Możemy wam zapewnić, że serwer będzie zadbany na długi okres czasu, nie zawiedziemy Was! :)

Opublikowano

Gdyby nie Kamil to mógłbym polecić, a tak... wiem, że oleje też serwer jak swoje poprzednie kotlety, mieszane uczucia mam. Powodzenia @Noresta

Chłopie pierw odróżnij Inwestora od Technika. Od ponad roku nie miałem swojego serwera!

Opublikowano

W końcu będzie można gdzieś pograć bo od kilku miechów sam syf :(

Serwer to taki mocny medium tak? Jakieś elementy easy?

Bardzo ładne sety chyba te najładniejsze wzięliście te ostatnie zbr po prostu <3

Dobrze że bata trochę trwa można coś zrobić i sie pobawić przed startem :D Beta otwarta tak?

Wbijam pozdro :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

W końcu będzie można gdzieś pograć bo od kilku miechów sam syf :(

Serwer to taki mocny medium tak? Jakieś elementy easy?

Bardzo ładne sety chyba te najładniejsze wzięliście te ostatnie zbr po prostu <3

Dobrze że bata trochę trwa można coś zrobić i sie pobawić przed startem :D Beta otwarta tak?

Wbijam pozdro :D

Tak, beta otwarta. Mocny medium, elementów easy raczej tu nie znajdziesz :( Zapraszamy!

Opublikowano

Ja powiem tyle, tak żeśta latali po innych prezentacjach... i hejtowali totalnie inne projekty - a sami zrobiliście takie same gówno (bez nowości, nic szczególnego).

Opublikowano

Nic tylko hejtować inne projekty że gówno że zero nowości a sami zrobiliście kupe :D

A czego ty oczekujesz???? To jest k***a METIN!

Co ma tam być? Samoloty?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja powiem tyle, tak żeśta latali po innych prezentacjach... i hejtowali totalnie inne projekty - a sami zrobiliście takie same gówno (bez nowości, nic szczególnego).

Dodajcie moze pociągi do metina xD metin to ma byc prosta gra edytowana tak zeby sie przyjemnie gralo a nie jakies nowosci posciągane z innych gier na siłe

Opublikowano

Dodajcie moze pociągi do metina xD metin to ma byc prosta gra edytowana tak zeby sie przyjemnie gralo a nie jakies nowosci posciągane z innych gier na siłe

Typie naucz się czytać ze zrozumieniem.. Nie chodzi mi o to czy macie te nowości czy nie, a o fakt że hejtowaliście każdy projekt prawie - wlatywała banda disoctusa i jeden pod drugim komentował jak leci, a sami zrobiliście maniane... Teraz sami siebie zacznijcie hejtować :D.

Opublikowano

Nic tylko hejtować inne projekty że gówno że zero nowości a sami zrobiliście kupe :D

A czego ty oczekujesz???? To jest k***a METIN!

Co ma tam być? Samoloty?

Nie chodzi mi o nowości tylko o ich team gdzie chodzili po prezentacjach i hejtowali bo zero nowości... sami się zastanówcie co wy chcecie mieć w tym metinie...

sygna.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Kamila  -.- Serwer długo nie postoi  ;)

Kamil jest tylko sponsorem, od strony technicznej nie ma on żadnego wpływu, co wiąże się też z tym, że to my (Noresta, Jedynka, LecimyTutaj) mamy wpływ na to ile serwer będzie stał a nie Kamil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...