Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] ExploitFixer - poprawki kilku luk Spigota

NSOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oooo ty jak śmiałeś to udostępniać ? 

Daj dowód, że ktoś atakował twój serwer  ( Bo ja mam nagrane jak atakowałeś xyz  i  xyz  :)

Nie będę z Wami wchodzić w żadne dyskusje, tym bardziej, że założyłeś tu konto tylko w jednym celu. ;)

Idź się popisywać gdzieś indziej, to nie jest temat o udowadnianiu ataków tylko zapobiegania im.

Opublikowano

A może po prostu postawić serwer na wersji która jest wspierana przez developerów i na bieżąco ma łatane takie exploity?

Opublikowano

@ krzukosz

@ ZnanyJakoOszust

A c**j wam do tego co robi, to nie temat od tego.

Jebane polaczki dostali fixy na reke za darmo i jeszcze narzekaja ze im cos sie nie podoba, no zalosne najpierw spojrzcie w lustro nastepnie po tym probujcie kogos zmieniac, pajacerka.

Fixy sprawdzone, aczkolwiek limit pakietow rozwiazalby na wiekszosc rzeczy sprawe ;P

Opublikowano

@krzukosz

Wali mnie kim jestes powaznie, ale plakanie pod czyims tematem gdzie dal wam fixy na wiekszosc crasherow, jest zalosne.

A wasz serwer pewnie sam sie wywalal od ujowych pluginow.

Aczkolwiek poznamy sie misiaku, moge Ci to obiecac.

@topic

Unixej popraw plugin na hashmapy!

Opublikowano

Skończcie za przeproszeniem pierdo***  macie fix na tacy za darmo to się cieszcie, a nie zbędne komentarze. 

Na pewno się przyda! Dobra robota unixej ;d

Opublikowano

return ChatColor.translateAlternateColorCodes('&', message).replace("#", " &6lN&e&lS&8 7");

A CO TO? xD

Klasa skopiowana z innych pluginów z mojego serwera, hehe.

Tam używam znaku "#" jako prefix przed wiadomościami. ^^

Opublikowano

- spam pakietem PacketPlayInUpdateSign na postawioną tabliczkę w efekcie czego do logu serwerowego (latest.log) zapisuje się informacja "<gracz> tried to edit non-editable sign" czy coś w podobie. Posiadając dobre łącze atakujący jest w stanie zapełnić dysk serwera w dość szybkim tempie (szczególnie gdy korzystasz z jakichś tanich hostingów jak enderchest).

Od dziś zaczynam 'grać' w minkrafta :))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...