Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie na mc a bany

Sebaj92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie do społeczności mpc forum.

Czy do bocenia na xenobocie np 5 kont naraz potrzebne jest mi proxy/ vpn czy xenobot to posiada wbudowane?

Czy za bocenie 5 kont bez proxy to ban na 100%?

I ostatnie pytanko czy jest jakieś darmowe w miarę dobre proxy do tibi??

Pozdrawiam

Opublikowano

Wczoraj wybociłem od 1 do 11~ lvl 5 postaci i wszystkie dostały delete, używałem oficjalnych skryptów do xenobota... W dodatku na mojej "main" postaci, której nie bociłem zabił mnie 71 ed z sd gdzie ja mialem 13 lvl + pomagało mu 3 kolegów h lvli. Nie wiedziałem, że ta gra zmeiniła się tak  bardzo i chyba grają w nią głównie dzieci z wodogłowiem...

Opublikowano

Wczoraj wybociłem od 1 do 11~ lvl 5 postaci i wszystkie dostały delete, używałem oficjalnych skryptów do xenobota... W dodatku na mojej "main" postaci, której nie bociłem zabił mnie 71 ed z sd gdzie ja mialem 13 lvl + pomagało mu 3 kolegów h lvli. Nie wiedziałem, że ta gra zmeiniła się tak bardzo i chyba grają w nią głównie dzieci z wodogłowiem...

Jakoś muszą wykorzystać fragi :v

Co do tych banów to pewnie założyłeś konta na tymczasowych mailach/z podobnymi loginami?

Opublikowano

Wczoraj wybociłem od 1 do 11~ lvl 5 postaci i wszystkie dostały delete, używałem oficjalnych skryptów do xenobota... W dodatku na mojej "main" postaci, której nie bociłem zabił mnie 71 ed z sd gdzie ja mialem 13 lvl + pomagało mu 3 kolegów h lvli. Nie wiedziałem, że ta gra zmeiniła się tak bardzo i chyba grają w nią głównie dzieci z wodogłowiem...

Co do tych banów to pewnie założyłeś konta na tymczasowych mailach/z podobnymi loginami?

Założyłem na meilach tymczasowych i z takimi samymi hasłami. Teraz spróbuję normalnie, dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Założyłem na meilach tymczasowych i z takimi samymi hasłami. Teraz spróbuję normalnie, dzięki za pomoc :)
To nie ma co się dziwić, że ban. Najlepiej używaj jakiegoś generatora haseł i sobie zapisuj w notatniku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...