Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje osób chętnych do pomocy przy projekcie serwera MC

TheMilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje osób chętnych do pomocy w projekcie serwera MC  ==> SKY-BLOCK | PVP | SV+Gildie
Aktualnie poszukujemy na stanowisko
Technik 1/2
HeadAdmin 1/2
Administrator 0/4
Moderator 0/2
Helper 0/5
Budowniczy 0/2
Promotor 0/2

Osoby zainteresowane zapraszam na TS3 (Podam na PW)
Kontakt steam http://steamcommunity.com/id/MilutuS/
Lub pw na forum

*Wymagania 15+ ,komunikatywność (ts3) ,sprawny mikrofon,umiejętność pracy w zespole,wolny czas na prace przy serwerach

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

@ref

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Kolejna osoba która chce znowu pomocy, a praktycznie nic nie oferuje... A że tak spytam, po co ci czterech budowniczych? Spokojnie jeden wystarczy. No chyba że robisz edycje co 7 dni...

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Kolejna osoba która chce znowu pomocy, a praktycznie nic nie oferuje... A że tak spytam, po co ci czterech budowniczych? Spokojnie jeden wystarczy. No chyba że robisz edycje co 7 dni...

Jest to tylko szacunkowa liczba budowniczych .

Co do edycji nie mam zamiaru robić co 7 dni

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Witam, nazywam się MiFu, Byłem Współwłaścicielem serwera na mycrazy.pl oraz Moderatorem na mcdolina.pl Serwery te już nie działają (chyba) byłem też budowniczym oraz helperem.

Moje wymagania: Muszą być ogarnięci ludzie w administracji, oraz jakiś procent z tego że będę pomagał serwerowi. 

O mnie: Mam 15 lat (już niedługo 16) jestem w miare ogarnięty, lubie nawiązywać nowe znajomości oraz wspierać w działaniu serwery takie jak te.

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Witam, nazywam się MiFu, Byłem Współwłaścicielem serwera na mycrazy.pl oraz Moderatorem na mcdolina.pl Serwery te już nie działają (chyba) byłem też budowniczym oraz helperem.

Moje wymagania: Muszą być ogarnięci ludzie w administracji, oraz jakiś procent z tego że będę pomagał serwerowi. 

O mnie: Mam 15 lat (już niedługo 16) jestem w miare ogarnięty, lubie nawiązywać nowe znajomości oraz wspierać w działaniu serwery takie jak te.

Zapraszam na ts3 podane w PW

Opublikowano

i tak w ogóle ja mogę być technikiem

Zapraszam na PW

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Siemka ^^
Mogę pomoc, tylko zależy co i na kiedy :D

A że w dzisiejszych czasach żeby coś osiągnąć trzeba dużo oferować, to na większości stanowisk dam sobie rade ;)

Pisz co potrzeba, a się dogadamy B)

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...