Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serialu

pepe596

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

szukam wciągającego serialu na jesienne wieczory. Interesują mnie seriale grozy .

Szukam czegoś podobnego do :

- The Exorcist

- Wirus

- Miasteczko Wayward Pines

Opublikowano

W szczególności:

-Stranger Things powinien Ci się spodobać

Poza tym:

The Walking Dead- serial grozy nijak, ale ciekawy :)

Fear The Walking Dead- spin off serialu wyżej- pierwszy sezon strasznie nudny, ale z drugim powoli zaczyna się rozkręcać, aż w drugiej połowie drugiego sezonu dorównuje TWD (ja tak uważam :D)

Scream- ot taki sobie serial o mordercy w znanej masce. Podobno fajny, mi się nie chciało czekać na drugi sezon i jakoś nie miałem ochoty do niego później wrócić.

Outcast:Opętanie- serial tematyką taki sam jak The Exorcist, jednak ten drugi jest znacznie lepszy. W tym powymyślali.... ehh zresztą jak będziesz chciał to sam obejrzysz

Specjalista
Opublikowano

How to get away with a murderer - naprawdę dobry serial. Taki typowy na myślenie wciąga bardzo.

Jeszcze jest jedno mądre anime. Też wymaga myslenia Death Note

Polecam!

Opublikowano

Ja mogę polecić Breaking Bad, jeśli jeszcze nie oglądałeś/aś Serial bardzo wciąga, po każdym kolejnym odcinku ma się coraz większy "głód" na ten serial ;)

"Wiara gwarancją wygranej"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...