Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marchwj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie bardzo rozumiem Healingu w Twoim bocie. Nie powinno naciskać hotkeya od ilości punktów życia, a nie na podstawie czasu? Czekam na update, bo korzystam akurat przy skillowaniu :D

Pisałem wyżej, źle podpisałem, bo kopiowałem kawałek kodu! Zamiast 'czas w sek' powinno być napisane 'ilość hp'. Jutro to poprawię :v

Opublikowano

Jestes w stanie zrobic cos do pomocy skillowania na slimach?

Hmm, nawet nie wiem czy jest sens nad tym myśleć, skoro serwer i tak upada :mad:

schowaj te torrenty :makka:

Opublikowano

@Marchwj

Czy ja wiem czy upada. Liczba graczy nadal trzyma sie na poziomie 400+

Większość ekip już odeszło z serwera, ale Ci nastawieni na RPG nadal zostali i grają.

Minął tydzień odkąd to napisałeś i zostało 150 online, pewnie Ty też przestałeś grać?

Nie widzę na razie sensu żeby coś dodawać, 1. nie wiem na razie za bardzo jak 2. kto tego będzie używać? ;d

Opublikowano

i w sumie nie wiem co go zniszczyło czy Kasti czy community.

Na serwerze nie grałem, ale przyglądałem się jak funkcjonuje i imo wina leży po stronie administacji, wystarczy poczytać ten temat. Smutne, bo duży hype był na ten serwer :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie będzie działał w tle bo nie kliknie na fooda ( bo nie da sie na hota ustawic )

Tu łap mojego na szybko zrobionego ( działa pod MC )

Download: http://www44.zippyshare.com/v/TNT495q9/file.html

Scan: https://www.virustotal.com/pl/file/ddd7d37c2be2bbe0c92623d8d35b35a712f997e40b6bb696e28788e75de93d7c/analysis/1488999520/

TMCXrFQ.png

tam gdzie 120 to co ile sekund ma klikać spell hotkey czyli F12 

nie mogłem coś wyciągnąć adresow z tego clienta wiec na czas zrobilem

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 28.11.2017 o 17:42, exelent napisał:

Czy autor tego tematu moglby odswiezyc link do downloadu ?

Ten bot wgl jest aktualny ? 

Kod umieściłem parę postów wyżej, sam możesz sobie skompilować do exe. Jeżeli zmienisz adresy (które są obecnie zmienne, co każde włączenie clienta inne) to bot będzie działał.
Linki są poprawne, hiperłącza nie działają, więc wystarczy skopiować adres zamiast w niego klikać, po aktualizacji forum tak jest ;p

• 10 miesięcy temu...
  • Marchwj zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...