Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pamiętacie stare dobre czasy Tibii?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz niektóre ots są trudniejsze niż rl :v

Smutne, że Cipsoft wprowadza takie zmiany, mi najlepiej się grało przed wprowadzeniem cooldownów.

Opublikowano

Gdyby nie aktualizowali to by zamiast 10-15k osob online bylo 500... Dobrze ze robia update, bo przynajmnie jest co robic na high level, gdyby nie dodali yalahar, zao, oramond oraz rosha, tak jak chcieliby ''starzy gracze'' to by nie było w tej grze nic do roboty xD a to że są cooldowny, to lepiej bo musisz mieć więcej hotkeyi zamiast spamować samego grana jak bylo kiedys + te itemki i kase o których mówisz, kiedyś też można było mieć za hajs. Mi sie bardzo podoba nowa tibia mimo że gram od starej.

Opublikowano

Wyobrażacie sobie serwer Tibi antaris? nowa jakość Tibi :)

Nie śmieszne.

Serwery Tibii są "prostsze" do postawienia niż Metina, więc myślę że byłoby ok :v

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra swoje czasy swietnosci juz miala , nawet gdyby wrocic tibie do poprzednich updatow nic by to nie zmienilo. W grze potrzebne sa zmiany czy sie to komus podoba czy nie. Bez tego bylo by coraz to mniej osob.

Wg mnie calkiem spoko sa te usprawnienia , bo nowi gracze moga szybciej odbic sie od dna. Jak ty bys sobie wyobrazal to gdy widzisz osoby z 600 lev a ty masz problem z wbiciem 20 lev? Szybsze wbijanie poziomow pozwala na to zeby gracz sie nie nudzil i poznawal ta gre 

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...