Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Kto jeszcze do wymiany? (40k) PL/La Liga

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 15/16/17): 17

Link do składu/zdjęcie z gry: Na samym dole

Platforma: PC

Maksymalna, ostateczna cena nowego składu: Do wydania na wymianę zawodników mam +/- 40k

Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka): Nie do zmiany

Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie): nie

Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy): 

La Liga:

-Można coś jeszcze wykrzesać z obrony?

-Czy to najlepszy bramkarz z Santander z przyzwoitym wzrostem?

PL:

-Fellaini to dobry wybór na ŚP?

-Jakiś lepszy ŚO od Kabasele?

-Begović czy Butland albo w ogóle ktoś inny?

Czego oczekuję: ----

La Liga:

azyIJOf.jpg

PL:

YdwonlV.jpg

Opublikowano

Co do LaLigi, to ja proponuję zmianę PO. Najlepiej na Juanfrana. Co do bramkarza - to jeśli Sirigu Ci się nie spisuje dobrze, spróbuj z Rulli. Możesz też spróbować zainwestować w Oblaka, ale to trochę kosztu jest. 

Co do PL, to za Kabasele polecam Sakho - niczego mu nie brakuje. Siłę ma, wzrost ma, super pracowitości również. Najlepszy według mnie obrońca w PL. 

Fellaini to bardzo dobry wybór, a jeszcze lepiej grałoby Ci się nim na ŚPD. Więc ja proponuję taką rotację składu: http://www.futhead.com/17/squads/1548363/

Opublikowano

Co do LaLigi, to ja proponuję zmianę PO. Najlepiej na Juanfrana. Co do bramkarza - to jeśli Sirigu Ci się nie spisuje dobrze, spróbuj z Rulli. Możesz też spróbować zainwestować w Oblaka, ale to trochę kosztu jest. 

Co do PL, to za Kabasele polecam Sakho - niczego mu nie brakuje. Siłę ma, wzrost ma, super pracowitości również. Najlepszy według mnie obrońca w PL. 

Fellaini to bardzo dobry wybór, a jeszcze lepiej grałoby Ci się nim na ŚPD. Więc ja proponuję taką rotację składu: http://www.futhead.com/17/squads/1548363/

Dzięki, na pewno wypróbuję twoje propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...