Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSG vs H2K - dyskusja

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra, pickem jest idealnie póki co i to się raczej już nie zmieni. H2K miało szansę, ale niestety z taką grą nie ma opcji już.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Informacja z ostatniej chwili

14718763_328241960876960_315303534892567

To jest świetne xD

No cóż, nikt nie wierzył chyba w zwycięstwo H2K nad Samsungami. Po raz kolejny mam Koreański finał, gdzie SKT po raz drugi może sięgnąć po koronę mistrza.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To jest świetne xD

No cóż, nikt nie wierzył chyba w zwycięstwo H2K nad Samsungami. Po raz kolejny mam Koreański finał, gdzie SKT po raz drugi może sięgnąć po koronę mistrza.

Po raz trzeci xD

Tak poza tym

2013: SKT

2014: Samsung

2015: SKT

2016: ??? 

:D

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

To jest świetne xD

Po raz trzeci xD

Tak poza tym

2013: SKT

2014: Samsung

2015: SKT

2016: ??? 

:D

Pamiętne Samsung White, najlepsze z najlepszych.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jakby nie było panowie to EU > na :D

Szkoda mi strasznie Jankosa, strasznie zdeterminowany był by osiągnąć finał w tych wszystkich 3 grach.

Mam tylko cichą nadzieję, aby h2k zostało w takim składzie na przyszły sezon.

mqdefault.jpg

Opublikowano

H2what?

Imo poszli bezsensu teamcompy, 3x forcuja Forgivena do Sivir, 2x wyciagniety jakis useless Ryze, Oddamne odstawial Jayce. Po co? Mogli grac jak grali bo to wychodzilo, granie pod lapanki atm na same kille nie ma sensu, SSG sobie robilo przewage z kazdym zabojstwem H2k...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

H2what?

Imo poszli bezsensu teamcompy, 3x forcuja Forgivena do Sivir, 2x wyciagniety jakis useless Ryze, Oddamne odstawial Jayce. Po co? Mogli grac jak grali bo to wychodzilo, granie pod lapanki atm na same kille nie ma sensu, SSG sobie robilo przewage z kazdym zabojstwem H2k...

Bo SSG wiedziało, jak to wykorzystać na ich niekorzyść. W ogóle po jaką cholerę banowany był w drugiej bodajże grze Ryze i Ashe jak otwarty był ciągle Viktor dla Crowna? On sobie z Ryu robił kompletnie co chciał. Jayce nieruszony ani razu, Sivir useless cały czas, sami sobie szkodzili.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...