Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSG vs H2K - dyskusja

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecz to się zacznie 30 minut po północy.

Liczę na H2K, chciałbym ich zobaczyć w finale pomimo moich negatywnych spostrzeżeń do teamu podczas europejskiego splitu, ale teraz grają w innym formacie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć H2K na SKT w wielkim finale Worldsów no ale Samsungi nie dadzą im tego ugrać, może mapę, reszta należy do Samsungów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

H2K nie ma szans na Samsungi ale kibicujemy, ciekawy mecz, pierwszy raz oglądam Europę w półfinałach na Koreańców.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

SSG ftw. Znow nie bedziemy spac :( Ahh te worldsy.

Ja tam nic nie mówię, specjalnie przespałem się po pga jak wracałem do domu (byłem na 1 dzień i mi wystarczy :D ) w pociągu , żeby kibicować H2K #H2KWIN

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że źle obstawiłem SSG. Niby Koreańce, niby SSG ale H2K pięknie ich ogrywa póki co.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak pięknie H2K ich ogrywa, że pomimo dobrych akcji w early gamie nie potrafią wyjść na prowadzenie i to tylko pokazuje jak lepsze SSG jest, że pomimo słabego early ogrywają H2K w mid/late gamie. W następnych grach jak im już tak early nie pyknie to H2K bez szans od początku do końca meczu. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tak pięknie H2K ich ogrywa, że pomimo dobrych akcji w early gamie nie potrafią wyjść na prowadzenie i to tylko pokazuje jak lepsze SSG jest, że pomimo słabego early ogrywają H2K w mid/late gamie. W następnych grach jak im już tak early nie pyknie to H2K bez szans od początku do końca meczu. ;)

Dobra, cofam to co pisałem. Nie jestem sezonowcem, oceniam po akcjach/meczu, ale tak jak pisałem i będę pisał SSG nie odda finału. H2K mimo dobrego early powinno zainicjować parę razy i open mid, a tak to pozwolili pushować i obijać się. Tak właściwie to wszystko rozegrało się poprzez to, że H2K w ogóle nie próbowało zabierać smoków, oddawali je Ambicji za zero.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobra, cofam to co pisałem. Nie jestem sezonowcem, oceniam po akcjach/meczu, ale tak jak pisałem i będę pisał SSG nie odda finału. H2K mimo dobrego early powinno zainicjować parę razy i open mid, a tak to pozwolili pushować i obijać się.

Nie ma co oceniać H2K po dobrych akcjach/meczach bo droge do tego półfinału mieli łatwą. Propsuje te dwie wygrane na EDG(które i tak było bez formy) ale reszta ich meczów była na słabych przeciwnikach, więc nie ma podstawy do oceniania ich umiejętności.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dobra, cofam to co pisałem. Nie jestem sezonowcem, oceniam po akcjach/meczu, ale tak jak pisałem i będę pisał SSG nie odda finału. H2K mimo dobrego early powinno zainicjować parę razy i open mid, a tak to pozwolili pushować i obijać się.

Nie ma co oceniać H2K po dobrych akcjach/meczach bo droge do tego półfinału mieli łatwą. Propsuje te dwie wygrane na EDG(które i tak było bez formy) ale reszta meczów była dla Nich zbyt łatwa żeby oceniać ich umiejętności imo ^^

No niby tak, coś w tym jest. Mimo wszystko urwać na SSG te 15 zabójstw to jest już jakiś wyczyn, dodgeować arrowy Ashe raz po raz, gdyby tylko lepiej rozegrali late game, nie oddawali smoków i nie zjebali tego na Baronie bo od tego się zaczęło.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Teraz dylemat - oglądać dalej to bo5, chociaż wynik już raczej jest przesądzony czy iść potiltować się na soloQ :v

Ja jeszcze obejrzę jedną mapę, jeśli to przegrają to idę grać, najwyżej powtórkę obejrzę rano.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Powtórka z rozrywki :v

Jaka powtórka, teraz SSG nie popełnia aż tylu błędów w early gamie... 

Baron w 21 minucie by Olaf & Cassiopeia. :/

Opublikowano

2:0 dla SSG Szkoda ;c

Niestety :( Osobiście myślę że przy tej akcji na 2 baronie Vander mógł użyć R+Q zamiast R+E (po tf jak we 2 zostali) chociaż nie wiem czy by to cokolwiek zmieniło.Oby 3 gra skończyła się inaczej jak te 2 :P

Opublikowano

Może H2K wygra 3-2, jest jeszcze nadzieja. Jak nie to nie ma co się martwić, na 99,9% jestem pewny, że do końca świata będą wygrywać Koreańce. 

Opublikowano

Może H2K wygra 3-2, jest jeszcze nadzieja. Jak nie to nie ma co się martwić, na 99,9% jestem pewny, że do końca świata będą wygrywać Koreańce. 

Jak wygrają odrazu zamiawiam bluzę + brelok z ich sklepu :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...