Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na EUNE

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nic pozostaje czekać. Coraz bardziej zastanawiam sie nad przejściem na EUW. Tam przynajmniej jest spokój.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

oj kolego, żebyś się nie przeliczył

na wescie jest taka sama sytuacja jak na eune, mam 60 pingu a cofki co pare sekund, w sumie to nie da sie grac bo to zdarza się w rożnych sytuacjach i nie da się tego przewidzieć ale najczęściej te lagi zaczynają się na euw od piątku około 17

Opublikowano

Bo to ludzie niektórzy mają małe lagi przez riot, tez mam czesto tak ze widze wszystko w normie ale i tak czy siak laguje lekko, kazdy tak ma u jednego bardziej u innego mniej. TO KUR WA NIE PISZCIE ZE WINA INTERNETU POPROSTU WGL NIE ZAUWAZACIE BO CHYBA ZAWSZE NA 120 PINGU Gracie wtf...

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

TO KUR WA NIE PISZCIE ZE WINA INTERNETU POPROSTU WGL NIE ZAUWAZACIE BO CHYBA ZAWSZE NA 120 PINGU Gracie wtf...

Nie, to nie wina internetu, ale ani ja, ani moi koledzy pykający w tę grę nie odczuwają lagów (mój ping oscyluje w granicach 60 ms)

Powtórzę jeszcze raz, bo widzę, że nikt nie przeczytał, a dalej spinacie :D

Co do tematu, riot wypowiadało się na temat lagów i ścinek, wina leży po stronie clienta (dlatego teraz wychodzi nowy), którego hostują gdzieś tam daleko (nie pamiętam teraz), mimo, że serwery są w europie, lagi do czasu zmiany clienta będą

Opublikowano

@goscabcd 

LEŻE I SIE KUR*A TARZAM ! 

JAK TO MOŻE NIE BYĆ WINA RIOTU !? ZASRANEGO , ZAJE**NEGO WY**CHANEGO NIEDO**BANEGO RIOTU !?
CIEKAWE JAKIM CUDEM , KOCHANY RIOT POKAZUJE MI , ŻE MAM 400 PINGU , KTÓRY SKACZE W ODSTĘPIE 3 sekund od 150-550 pingu , a gdy w trakcie meczu , wysyłam speedtest , to mam k***a 40 ! ?
Odpale Cs'a , MAM K***A 40 , ODPALE LOLA , MAM K***A MILION 40
//////

@///

Wie ktoś , jak wygląda sytuacja na EUW ?

Spokojnie...

Na euw też lagi bo gram :P

Co dziwne jak sie gra na boty to nie ma lagów tylko normalki i rankedy :P

Trzeba czekać.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

@TR!K3R

Wyobraź sobie sytuacje :

Gram Kennenem , jest wszystko ok , czasem mam przycinkę , ale nie narzekam 

Zmieniam na Swaina = Lagi nie do wytrzymania  , 5-sekudnowe freezy itd... : tragedia ...

Wracam do innej postaci : tak samo jak w 1 grze = wszystko w miarę chodzi = da się grać 

A teraz : lece Swain : i co ?? i to samo  , co poprzednim swainem , wywala mnie z gry , 500 pingu , freezy , tragedia -__-

Modki to dźiffki

Opublikowano

@TR!K3R

Wyobraź sobie sytuacje :

Gram Kennenem , jest wszystko ok , czasem mam przycinkę , ale nie narzekam 

Zmieniam na Swaina = Lagi nie do wytrzymania  , 5-sekudnowe freezy itd... : tragedia ...

Wracam do innej postaci : tak samo jak w 1 grze = wszystko w miarę chodzi = da się grać 

A teraz : lece Swain : i co ?? i to samo  , co poprzednim swainem , wywala mnie z gry , 500 pingu , freezy , tragedia -__-

No to niezłe lagi xD

Może jak wejdzie ten nowy klient to będzie wszystko ok. Na razie trzeba czekać albo zrobić sobie przerwę do końca sezonu.

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...