Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na EUNE

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy tez tak macie że Ping w normie a lagi jakby było z 400 pingu? Brak animacji skilli/opóźnione. I np po zabiciu miniona wyskakuje opóźniony gold.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Znowu tak jest, zawsze w weekendy, gramy teamowki a dwoch od nas pol meczu DC bo Rito trolluje, i jak tu dobic top na 5v5 jak są lagi a sezon sie konczy? :/

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak, wszyscy mają tak od bardzo długiego czasu. Nie jest to w żadnym stopniu wina graczy tylko spalonych serwerów rito :(

Dzisiaj jak chciałem pograć to kompletna porażka... Ale z tego co zaobserwowałem to co 2/3 dzień występują takie problemy, przynajmniej u mnie :s

Opublikowano

No nic pozostaje czekać. Coraz bardziej zastanawiam sie nad przejściem na EUW. Tam przynajmniej jest spokój.

Opublikowano

Te piękne uczucie jak przez cały mecz nie wiesz co sie dzieje, masz ping 30, lagi jak 2137213721372137 pingu, konczysz ze statami 1/7, nawet nie wiesz kiedy zabiłeś i kiedy cie zabili, postać robi sobie co jej sie żywnie podoba. CALY TEAM K***A SPAMI REPORT FIZZ NOOB REPORT FIZZ TROLLING NOOOBREPORT GOAFK FEEDER STOP TROLLING K***ASZ JEGO MAC a ty nawet nie wiesz co sie dzieje

.

Opublikowano

Wy tez tak macie że Ping w normie a lagi jakby było z 400 pingu? Brak animacji skilli/opóźnione. I np po zabiciu miniona wyskakuje opóźniony gold.

A daj k***a stary spokój... gram sobie trójki, a tu jeb mnie zaczyna teleportować... bo albo tracenie pakietów z winy rito lub ping skacze do 400... byłem pewny, że to nie z mojej winy... sprawdziłem no i u mnie "czysto"... od kiedy przenieśli i zaczeli kombinować z tymi serwerami w eu, to same problemy i lagi... @muzalk miałem to samo na trójkach... teraz właśnie idę grać zobaczymy, czy złapie mnie to "coś".

@TheRyuuzaki - Happens bro ;C

@Oldis - Huh witam sąsiada z bielska! ja też Bielsko-Biała ;3

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

A ja prawie rozpie*doliłem klawiaturę bo myślałem że to mój internet -,-

Ja już nawet ticketa do RIOTu wysłałem, bo się tak wkurwiłem, że bardziej nie można.

Skomentuje to tak: JEBANE SERWERY.

Amen.

Idę spać bo dostałem tilta roku po prostu, bo przegrać wygraną grę to jest żałosne maks.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hmmm ... Powiedzmy tak: Gram na internecie LTE Plus z routera - ping 80, lagi są.
Gram na internecie mobilnym LTE od Virgin Mobile z telefonu udostępniam - ping 50, lagów nie ma.

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi? xD

bjk8v7f.png

Opublikowano

Na szczęście na EUW jest spokojna i bezkompromisowa gra, 0 lagów nic nie stuka nic nie puka jest ideolo.

Raz jak grałem na EUNE grałem sobie lucianem, no i siedze na bocie nagle jeb leże mimo że jinx u mnie była daleko zastanawiam sie ocb, robiły sie takie rzeczy że hoho wkurza mnie sytuacja na eune :/

r9wfFzB.png

Opublikowano

Hmmm ... Powiedzmy tak: Gram na internecie LTE Plus z routera - ping 80, lagi są.

Gram na internecie mobilnym LTE od Virgin Mobile z telefonu udostępniam - ping 50, lagów nie ma.

Również mam LTE z plusa, i takie same problemy. tylko u mnie z internetu internet c*****o działa przez zasięg, chyba, że wezmę telefon matki, ona ma z plusa - i co ciekawe, z telefonu działa normalnie - 60 pingu 0% packet loss - a natomiast druga karta tego samego operatora ktora jest w modemie - nie ma opcji by dzialala dobrze :D

Hello there.

Opublikowano

Również mam LTE z plusa, i takie same problemy. tylko u mnie z internetu internet c*****o działa przez zasięg, chyba, że wezmę telefon matki, ona ma z plusa - i co ciekawe, z telefonu działa normalnie - 60 pingu 0% packet loss - a natomiast druga karta tego samego operatora ktora jest w modemie - nie ma opcji by dzialala dobrze :D

Też maja problemy z zasiegiem, dzwonilem i powiedzieli ze do 48h. A juz 6 dzien tak slabo dziala. 

bjk8v7f.png

Opublikowano

Wina nie leży po stronie Riot tylko po stronie dostawców internetu.

Gram z 4 lata na weście, na eune wróciłem 1 miesiąc temu. Rozegrałem setki gier i miałem jeden dc. Zero skoków pingu, lagów etc. Nawet mam mniejszy ping niż na weście.

Internet mam radiowy 2mb, ping w okolicach 30.

Zmieńcie dostawce bo to jego wina, a nie Riotu.

Opublikowano

Ciekawe, że każdy ciągle skarży się na lagi na EUNE (dosłownie przynajmniej 3 osoby w każdej mojej grze skarżą się na lagi przez serwery) a u mnie jak nic nie było tak nic nie ma. Zastanawiające.

Problem jest raczej po twojej stronie. Kolega wczoraj miał coś takiego, włączył streama i przestało lagować

Opublikowano

Wina nie leży po stronie Riot tylko po stronie dostawców internetu.

Gram z 4 lata na weście, na eune wróciłem 1 miesiąc temu. Rozegrałem setki gier i miałem jeden dc. Zero skoków pingu, lagów etc. Nawet mam mniejszy ping niż na weście.

Internet mam radiowy 2mb, ping w okolicach 30.

Zmieńcie dostawce bo to jego wina, a nie Riotu.

Co ty pierdolisz?

Jak ja pisałem do supportu to oni mi sami napisali że mają problemy od pewnego czasu i starają sie to naprawić.

I zmiana serwera na euw raczej nikomu nie pomoże bo tam też lagi są :(

PS: Nawet jak PV5 grali na streamie ostatnio to też mieli lagi więc...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

To mają chjowe łącze bo gram po 6-8h dziennie przez ostatnie 3 msc i miałem jedynie dc'd.

Riot miał problem? I ile on trwał 24/7 przez miesiąc? Nie, chwilowo. Naprawili pewnie w 12-24h i tyle. Zmieńcie dostawców.

i kto to w ogóle jest jakieś pv5.

Opublikowano

To mają chjowe łącze bo gram po 6-8h dziennie przez ostatnie 3 msc i miałem jedynie dc'd.

Riot miał problem? I ile on trwał 24/7 przez miesiąc? Nie, chwilowo. Naprawili pewnie w 12-24h i tyle. Zmieńcie dostawców.

i kto to w ogóle jest jakieś pv5.

PV5 czyli TeamFrenzyGG to najlepszy stream lola effer :D

Gościu czy to rozumiesz że to rito ma problem?

Myślisz że jak wszystko pięknie grało cały czas to nagle tyle osób ma problem z lagami i to jest ich wina? Co za zbieg okoliczności nie? Nagle każdy ma lagi w lolu hmm... Widzę jesteś strasznie nie kumaty. A jak ty nie masz żadnych problemów itp to sie ciesz :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano
@goscabcd 

LEŻE I SIE KUR*A TARZAM ! 

JAK TO MOŻE NIE BYĆ WINA RIOTU !? ZASRANEGO , ZAJE**NEGO WY**CHANEGO NIEDO**BANEGO RIOTU !?

CIEKAWE JAKIM CUDEM , KOCHANY RIOT POKAZUJE MI , ŻE MAM 400 PINGU , KTÓRY SKACZE W ODSTĘPIE 3 sekund od 150-550 pingu , a gdy w trakcie meczu , wysyłam speedtest , to mam k***a 40 ! ?

Odpale Cs'a , MAM K***A 40 , ODPALE LOLA , MAM K***A MILION 40

//////

@///

Wie ktoś , jak wygląda sytuacja na EUW ?

Modki to dźiffki

Opublikowano

@muzalk Sprawdź poprzednie tematu

@topic tak każdy ma!

Nie każdy ;)

Mnie takie problemy nie dotykają, może dlatego, że jestem Brązem :D

Co do tematu, riot wypowiadało się na temat lagów i ścinek, wina leży po stronie clienta (dlatego teraz wychodzi nowy), którego hostują gdzieś tam daleko (nie pamiętam teraz), mimo, że serwery są w europie, lagi do czasu zmiany clienta będą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...