Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz sklep Teemo

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-60%:
Hazmat Heimer
-50%:

Foxfire Ahri
Masked Shaco
-30%:

Pentakill Sona 
Mafia MF

-20%:
Super teemo

Lipa ale itak nie ładuje już rp :) i wam też polecam 

Opublikowano

JEAAA

Gram wszystkimi champami oprócz alistara, bardzo chetnieeee przytule lee sina, sorake i moze swaina  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

3cde027e5d274b699edcec5f17a2a44c.png

Opublikowano

Bo to dobiera po championach ktorymi grasz ;p

U mnie to wyglada tak:

c2c36dcddef04fbb82496685051d8787.png

A skąd taka informacja? Raz dostałem (bodajże na snowdown) vlada za 1350 gdzie nawet go nie posiadam, więc informacja wyssana z palca, kolega to samo dostał do postaci którymi od dłuższego czasu nie grał więc nie wiem na jakiej podstawie to piszesz ;) 

@554461402688252517908.png drejw oddawaj sorake :c

Opublikowano

U mnie to wyglada tak:

A skąd taka informacja? Raz dostałem (bodajże na snowdown) vlada za 1350 gdzie nawet go nie posiadam, więc informacja wyssana z palca, kolega to samo dostał do postaci którymi od dłuższego czasu nie grał więc nie wiem na jakiej podstawie to piszesz ;) 

Wszyscy moi znajomi jak i ja dostajemy skiny do postaci ktorymi gramy/gralismy. Myslisz, ze po co tak Riot robi. ZEBY WIECEJ ZAROBIC, a nie pisze nawet o tym. Moze grales tym akurat na normalach w rotacji wczesniej, a twoj kolega tez troche z palca wyssany. Wszystkim sie zazwyczaj podoba, ciekawe czemu :D Ja akurat mainuje Kayle, pierwszy skin Kayle wow, pozniej w topce mam trundle/riven/ez, a dariusem i yasuo gralem kiedys troche, ale glownie sa skiny do tego czym grasz aktualnie...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

NR2JD8o.png

powiem tak, wygralam zycie (lee sinem nigdy nie gralam, zedem dwie gierki w życiu)

project yasuo za 540 rp<3 ale i tak najbardziej ciesze sie z jinx

Opublikowano

A zakupie wszystko oprócz MF, bo nienawidzę roli adc...

post-1413665-0-74122700-1476999909_thumb.png

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

U mnie to wyglada tak:

Wszyscy moi znajomi jak i ja dostajemy skiny do postaci ktorymi gramy/gralismy. Myslisz, ze po co tak Riot robi. ZEBY WIECEJ ZAROBIC, a nie pisze nawet o tym. Moze grales tym akurat na normalach w rotacji wczesniej, a twoj kolega tez troche z palca wyssany. Wszystkim sie zazwyczaj podoba, ciekawe czemu :D Ja akurat mainuje Kayle, pierwszy skin Kayle wow, pozniej w topce mam trundle/riven/ez, a dariusem i yasuo gralem kiedys troche, ale glownie sa skiny do tego czym grasz aktualnie...

Szczerze? na tym koncie zagałem Vladem max 10 gier przez 2-3 lata .Z czego po reworku aż 1 raz góra 2 :) Więc raczej nie sądze żeby to tak było  Ale okej ty twierdzisz że tak a ja twierdzę że nie.Skoro jakaś tam grupa twoich znajomych tak miała to w teori możesz mieć rację lecz koleżanka wyżej dostała 2 skiny do postaci którymi wgl nie gra więc wydaje mi się to możliwe , ale nie oczywiste :) // Nie zamierzam tutaj o tym dyskutować , to nie miejsce od tego.

Opublikowano

Ja lee sinem nigdy nie grałam a dostałam skina

zedem 2 gierki - skin

jinx 3 gierki - skin

braum 2 gierki - skin

thresh 4 gierki - skin

nie wydaje mi się, żeby było jak piszecie ale okej, no chyba, że ja mam jakiś wyjątek bo jedyną postacią którą grałam trochę więcej był yasuo, i tyle, a na trzech postaciach mam 5 poziom maestri, na sześciu 4 a jakoś dostaję do tych którymi gram najmniej:/

Opublikowano

Jezu Riot, dlaczego akurat przed wypłatą (6.11) zamykacie sklep ... MF i Jax to Instabuy ale nie mam za co i jak ;_;

19fc7a8386.png

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

meUwAEK.png

A do tych postaci mam skinka, prócz Leonki. W sumie zastanawiam się nad jej kupnem :3 Nie ma szału, tyłka nie urywa.

A takie rzeczy ma Sielu :v

xYF8NtM.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...