Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] Aterios - zapowiedź

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym wam przedstawić wam zapowiedź serwera Aterios. Prace nad serwerem trwają od tygodnia, naprawiłem najważniejsze błędy w grze i narazie to tyle. Na początek to co najwazniejsze ,a wiec na serwerze nie znajdziecie na żadnych bugów takich jakie występują na innych serwerach. Gwarantuję wam ,że na serwerze każdy będzie mógł się dobrze bawić ,ponieważ nie będzie płatności za prawdziwa gotówkę. Będziemy posiadać autorską stronę główną i itemshop. Aktualnie rozpocząłem naprawę bugów, lecz nie bede tutaj się rozpisywał jakie naprawiłem. Codziennie na serwerze liczba grzybów będzie resetowała się do 10.000, a ich liczba na start będzie wynosiła 30.000. Na serwerze nie zabraknie również lochów gildyjnych ,których aktualnie nie ma na żadnym serwerze! Planujemy poprawić wiedźmę i dodać kilka urozmaiceń do gry ,ale o tym przekonacie się niebawem. Prezentacja zostanie niedługo poprawiona, aktualna była pisana z telefonu. Pozdrawiam, Nerfinek

Opublikowano

Czekam na więcej informacji na temat serwera i kiedy mniej więcej planujesz startować ?

Start będzie mniej więcej tydzień po tym jak wszystko będzie ogarnięte na ostatni guzik, gra będzie na starej wersji, aktualnie naprawione bugi to: ataki na arenie na koszt przeciwnika, na grzyby i golda, awkę na minusie, na statystyki. Resztę naprawie w weekend prawdopodobnie w weekend ,a poświęcam na ten projekt naprawdę dużo czasu :) co do bugów to nie będę zdradzał wszystkich ,które naprawiłem.

Opublikowano

Z chęcią sprawdze czy rzeczywiście naprawiłeś wszystkie błędy

Nie mam nic przeciwko :)

Dobra robota :D

Dzięki :)

Opublikowano

bedzie limit piw ? ( mam nadzieje ze tak ) ;)

Raczej tak ,ale na s1 nie przewidujemy zbyt wiele ograniczeń :) na s2 napewno ,a s2 wystartuje kilka dni po s1 ;)

Opublikowano

Mam Pytania Co Do Serwera

1. Maks LvL

2. Jaki Będzie x Expa

3. Czy Będzie Można Rozdawać Staty Po Więcej Niż Po Jeden

4. Bedzie Reset Lochów 

5. Forum Serwera I ItemShop Będzie

6. Jaki Typ Serwera  nie Mogę się doczekać 

Mam Nadzieje Że Szybko Wystartuje

Jakie Będą Wymagania Na Admina

Pozdrawiam i Życze Miłej Pracy Na Serwerem  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :) 

:yay: Osiemnastka :yay: 

Opublikowano

To 6 serwer z kolei? Kolejna innowacja?

Jaki 6?! Był Nervios(słaby ,ale był), Sarthia i teraz Aterios.

Opublikowano

Mam Pytania Co Do Serwera

1. Maks LvL

2. Jaki Będzie x Expa

3. Czy Będzie Można Rozdawać Staty Po Więcej Niż Po Jeden

4. Bedzie Reset Lochów

5. Forum Serwera I ItemShop Będzie

6. Jaki Typ Serwera nie Mogę się doczekać

Mam Nadzieje Że Szybko Wystartuje

Jakie Będą Wymagania Na Admina

Pozdrawiam i Życze Miłej Pracy Na Serwerem :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

:yay: Osiemnastka :yay:

1. Nie wiem jeszcze :)

2. Taki jak na dawnym ateriosie :) na yt sa filmy, jest tam swiatwczny event wiec jest tam większy xp niż normalnie :)

3. Raczej tak :)

4. Tak ,ale po każdym resecie loch będzie 2x trudniejszy

5. Tak

6. Typ to easy 4fun - 0 płatności ;)

Dzięki, tez pozdrawiam :) jakby co to stara wersja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...